Hm, keď sa tak obzriem kúsok do minulosti napadá ma, že často krát je vlastne tá "zakázaná láska" dôvod, prečo sa nefungujúce vzťahy rozpadli a vznikli nové, prečo sa kamoši rozhádali a kamošky na seba urazili. Spomínam si ako na kamošovej oslave, v momente ako on ju už nebol schopný strážiť nastalo peklo a chalani si ju začali striedať. Nebral to až tak tragicky, vedel, že to bola trubička a napriek tomu sa s chalanmi nepohádal, len im vytmavil, že to nebolo od nich zrovna pekné. Je pravda, že to bolo v časoch, kedy sme nemali ani 18 a vtedy sa na tieto veci človek pozerá inak ako dnes. Pred nedávnom sme si s kamarátom takto kvázi "vystriedali" jednu ženu, skrátka mal som ju ja a potom som ju prenechal jemu, poznali sme jej kvality a on chcel tiež kúsok v koláča

. No a vtedy som to bral docela tragicky, neľúbil som ju ani nič, no aj tak sa ma to akosi dotklo, aj keď neviem vysvetliť prečo. Možno preto, že som mal na chvíľku pocit, že ju zbalí hocikto a že nie som nijak výnimočný. Takýmto bludom je vtedy človek pokojne schopný uveriť.
Takže podľa mňa je to otázka veku, čím je človek starší tým ťažšie sa s takým výjeb*m dokáže zmieriť a zamilovanosti. Nikto predsa nechce prísť o niekoho na kom mu záleží. No nezatracoval by som to, pokiaľ vyslovene nejde o to niekomu tým ublížiť, pretože v konečnom dôsledku z toho môže vzniknúť pekný vzťah

.