koniec podpory XP
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: koniec podpory XP
hojo si prečítaj môj post, do sp3 a ešte chvýľu sa robili záplaty, ale potom za posledný rok na xp nie sú takmer žiadne záplaty, max update net. framework alebo windows remova tool, sem tam je tam jedna security update, ale v podstate tam nič k nej nieje popísané a zaberá pár bajtov... o tých updatoch hovorím ...
teda i tak sa s XP už moc nerobilo a toto ukončenie podopry bolo oficiálne urobené čosi, čo sa v mrkvosofte povedalo už dávno, že XP sa už nerobí...
teda i tak sa s XP už moc nerobilo a toto ukončenie podopry bolo oficiálne urobené čosi, čo sa v mrkvosofte povedalo už dávno, že XP sa už nerobí...
-
hojko
Site Admin
Tu mas zaplaty zo stranky MS, ked som neratal IE a .Net, vzdialenu plochu a este nieco, tak je tam 11 kritickych oprav a dalsich 13 dolezitych, to len za posledny rok. Keby som mal zapocitat aj IE, .Net a podobne, tak je toho daleko viac. A mozno si povies, ze ved ty IE nepouzivas, ale su napriklad webrozhrania, ktore funguje len pod IE, trebars katastralna mapa z katasterportal.sk isla len pod IE, niektore casti danoveho uradu isli len pod IE atd... Nesuhlasim teda s tym, ze tam "neboli takmer ziadne zaplaty" a ani s tym, ze islo len o zaplaty pre IE a .Net.
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim, v praci mame este 2 pocitace z windows XP, minuly tyzden mi jeden z nich zacal mrznut, myslel som si ze nejaky virus no eset, malwarebytes ani nic podobne nenaslo, disk bol v poriadku proste pc bol v poriadku, cize som preinstaloval windows a ide vsetko ako ma. Dnes som ale zapol druhy pc s XP ckom a na vlas to iste. neviete mi pomoct ? nechce sa mi to znova preinstalovavat. Dakujem
-
hojko
Site Admin
Chalesnik: Moze to mrznut pre chybu hardware, ci je to RAM, disk, prehrievanie procesora alebo chipsetu..., pripadne bude chyba vo Windowse. Ale ako sam pises, NOD32 a MB nic nenasiel, takze kto vie... Mozno pomoze skutocne len to preinstalovanie.
-
Chalesnik
Medium Professional
len je zahada ze sa to stalo tyzden po sebe na pc ktore maju win XP ze ci sa tam nechytila daka haved alebo nieco podobne ...
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2014, 14:43)
no tak prisiel mi dalsi pc s XP ckom rovnaka porucha, v safe mode funguje normalne ale normalne je brutalne spomaleny a mrzne
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2014, 14:43)
no tak prisiel mi dalsi pc s XP ckom rovnaka porucha, v safe mode funguje normalne ale normalne je brutalne spomaleny a mrzne
-
Thommas
Addict
Chyba je s MSE. Niekde som to čítal, robí to aktualizácia.
// http://pc.zoznam.sk/novinka/aktualizaci ... windows-xp
// http://pc.zoznam.sk/novinka/aktualizaci ... windows-xp
-
Soviet
Darca
jj odinstaluj MSE a daj alternativu , potom ti pojde v poho..
-
Chalesnik
Medium Professional
neviete ako ju odinstalovat ked uz nemam MSE ? tu aktuaizaciu ?
-
Soviet
Darca
http://smallbusiness.chron.com/uninstal ... 44661.html
Volalo sa to nieco MSE end-of-life message cico.
Volalo sa to nieco MSE end-of-life message cico.
Tak MS vydal aktualizaciu na IE aj pre XP, kedze islo o velmi kriticku chybu.