Literatura
Literatura
Ahojte vedel by mi niekto pomoct ? mam napisat vyklad
Tema:1......Príčiny nedorozumení medzi dospelymi a dospievajucimi v dielach: kym kohut nezaspieva, hamlet alebo antigona
Tema:2......Odhalovanie charakteru človeka v hraničnej životnej situacii v diele kym kohut nezaspieva
(výklad)
argumenty /citaty z knihy
zdroje
odražky
ja si s tym neviem už radi .... pls help
Tema:1......Príčiny nedorozumení medzi dospelymi a dospievajucimi v dielach: kym kohut nezaspieva, hamlet alebo antigona
Tema:2......Odhalovanie charakteru človeka v hraničnej životnej situacii v diele kym kohut nezaspieva
(výklad)
argumenty /citaty z knihy
zdroje
odražky
ja si s tym neviem už radi .... pls help
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Literatura
čítal si aspoň jedno z tých diel ?
ano čital Kým kohút nezaspieva a Hamleta
Tak ako je možné, že nevieš odpovedať na takú banalitu? Taká Antigona je na prvú tému ideálna, ako tá sestra pochovávala svojich bratov, vzoprela sa starším a pod. A druhá téma je ešte jednoduchšia, ako ich tam zavreli a čo sa dialo, veď ti to stačí len vlastnými slovami prerozprávať.. Lenivosť, čo?
Pre niekoho to može byt lahke pre niekoho nie, keby to malo daco s lenivostou tak by som to nečital, nehladal dajaku inšpiraciu na webe a hlavne nepisal by som sem .... Obsah by som ešte dokazal napisat ale toto nie .....
a co teraz cakas od nas, konkretne?
njn môžete celu tému vymazať , už som to vo volnom čase napísal. Som zvedavi čo s toho dostanem