mám taký problém s mobilom, že mi nastavený budík niekedy pípne len raz a vypne sa sám, neviete v čom je chyba?? mám z toho fóbiu, že kvoli tomu zaspím, tak sa ani poriadne nemožem vyspať
S3 mini - budík sa vypína sám
S3 mini - budík sa vypína sám
ahojte,
mám taký problém s mobilom, že mi nastavený budík niekedy pípne len raz a vypne sa sám, neviete v čom je chyba?? mám z toho fóbiu, že kvoli tomu zaspím, tak sa ani poriadne nemožem vyspať
Re: S3 mini - budík sa vypína sám
Aj mne sa to stavalo je to chyba tohoto telefonu, treba si nainstalovat aplikaciu napriklad alarmdroid a ta zatial nesklamala ani raz...
hm
tak ďakujem za radu
co sa ti nezda? Ved program, ktory som ti poradil je zadarmo a funguje uplne spolahlivo, okrem toho ma ovela viac funkcii ako klasicky budik...
-
qwerty-xyz
autor temy sa s ty mbude musiet jednoducho zmierit, .... budiky su proste na niektorych samsungoch katastrofa, napr mne moj na S2 ke blbol pravidelne - nezvonil, alebo vypisalo hlasku aplikacia budik sa zastavila, na tablete od samsungu zobudil stale, ...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
majiteľ S2, S3, a S4 a za tie 2 roky nikdy problém s budíkom. snáď raz sa mi na S2 prehodilo pásmo a zvonil o hodinu skôr.
čiže telefón (tú s2) by som nevinil...skôr qwerty ty si to nevieš zapnúť
na s3 mini je to problém stačí pogoogliť ale s tým nenarobíš nič. presne ako už bolo povedané externá aplikácia.
čiže telefón (tú s2) by som nevinil...skôr qwerty ty si to nevieš zapnúť
na s3 mini je to problém stačí pogoogliť ale s tým nenarobíš nič. presne ako už bolo povedané externá aplikácia.
to nebolo nič osobnéBobr napísal:co sa ti nezda? Ved program, ktory som ti poradil je zadarmo a funguje uplne spolahlivo, okrem toho ma ovela viac funkcii ako klasicky budik...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Toto je daky divny bug na androide ako takom. Obcas to uz aj ja u seba zaznamenavam. Jedno pipnutie a vypne sa..Ine dni v pohode pekne hra. Netusim preco a cim to je
Umna ale Sony xperia mini
Pre ľudí, ktorým sa toto stáva, odporúčam appku Timely. Celkom pekne spracovaný budík, dá sa vybrať aj z melódií na budenie, avšak nechápem vývojárov, prečo nedokážu pridať funkciu pridania vlastnej skladby na budenie.
Android to standardne ma, jedine, ak by to Samsung upravil. Normalne je to v nastaveni - zvuk - budik a tam kliknut vpravo hore na plusko, tam da prida vlastna melodia.hd_ napísal:nechápem vývojárov, prečo nedokážu pridať funkciu pridania vlastnej skladby na budenie.
Zdravím, môj problém sa týka tiež daného mobilu, ale nemá to nič spoločné s budíkom jednoducho som si kúpil tento mobil z bazára, je to ale nejaká poľská Orange verzia nieže by mi to nejak extra vadolo ale mám tu nejaké poľské aplikácie od Orange_u a je ich tu dosť..... aj keď sa zapína a vypína svieti tam napís Orange a chcel by som sa toho nejako zbaviť. .. moja otázka teda znie či je možné odinštalovať tie aplikácie čo sa v telefóne obiavia aj po resete alebo celkovo nejako obnoviť systém....
Diki
Diki
No so stock ROMkou asi moc toho neporiešiš, čiže jedine, že by si si tam skúsil hodiť nejakú custom, napr. Cyanogenmod. To by mohlo tvoje problémy vyriešiť...