S3 mini - budík sa vypína sám

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Luci_JA
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

S3 mini - budík sa vypína sám

Príspevok od používateľa Luci_JA »

ahojte,
mám taký problém s mobilom, že mi nastavený budík niekedy pípne len raz a vypne sa sám, neviete v čom je chyba?? mám z toho fóbiu, že kvoli tomu zaspím, tak sa ani poriadne nemožem vyspať :cry:
Bobr
Guru
Guru

Re: S3 mini - budík sa vypína sám

Príspevok od používateľa Bobr »

Aj mne sa to stavalo je to chyba tohoto telefonu, treba si nainstalovat aplikaciu napriklad alarmdroid a ta zatial nesklamala ani raz...
Luci_JA
Light Expert
Light Expert

hm :/ tak ďakujem za radu
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

co sa ti nezda? Ved program, ktory som ti poradil je zadarmo a funguje uplne spolahlivo, okrem toho ma ovela viac funkcii ako klasicky budik...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

autor temy sa s ty mbude musiet jednoducho zmierit, .... budiky su proste na niektorych samsungoch katastrofa, napr mne moj na S2 ke blbol pravidelne - nezvonil, alebo vypisalo hlasku aplikacia budik sa zastavila, na tablete od samsungu zobudil stale, ...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

majiteľ S2, S3, a S4 a za tie 2 roky nikdy problém s budíkom. snáď raz sa mi na S2 prehodilo pásmo a zvonil o hodinu skôr.
čiže telefón (tú s2) by som nevinil...skôr qwerty ty si to nevieš zapnúť :D
na s3 mini je to problém stačí pogoogliť ale s tým nenarobíš nič. presne ako už bolo povedané externá aplikácia.
Luci_JA
Light Expert
Light Expert

Bobr napísal:co sa ti nezda? Ved program, ktory som ti poradil je zadarmo a funguje uplne spolahlivo, okrem toho ma ovela viac funkcii ako klasicky budik...
to nebolo nič osobné ;)... len som si myslela že tento problém bude mať iné lepšie riešenie ale tak hanba (neviem či samsungu alebo androidu) za taký bug
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Toto je daky divny bug na androide ako takom. Obcas to uz aj ja u seba zaznamenavam. Jedno pipnutie a vypne sa..Ine dni v pohode pekne hra. Netusim preco a cim to je :) Umna ale Sony xperia mini
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Pre ľudí, ktorým sa toto stáva, odporúčam appku Timely. Celkom pekne spracovaný budík, dá sa vybrať aj z melódií na budenie, avšak nechápem vývojárov, prečo nedokážu pridať funkciu pridania vlastnej skladby na budenie.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

hd_ napísal:nechápem vývojárov, prečo nedokážu pridať funkciu pridania vlastnej skladby na budenie.
Android to standardne ma, jedine, ak by to Samsung upravil. Normalne je to v nastaveni - zvuk - budik a tam kliknut vpravo hore na plusko, tam da prida vlastna melodia.
Martin11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Martin11 »

Zdravím, môj problém sa týka tiež daného mobilu, ale nemá to nič spoločné s budíkom jednoducho som si kúpil tento mobil z bazára, je to ale nejaká poľská Orange verzia nieže by mi to nejak extra vadolo ale mám tu nejaké poľské aplikácie od Orange_u a je ich tu dosť..... aj keď sa zapína a vypína svieti tam napís Orange a chcel by som sa toho nejako zbaviť. .. moja otázka teda znie či je možné odinštalovať tie aplikácie čo sa v telefóne obiavia aj po resete alebo celkovo nejako obnoviť systém....
Diki :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

No so stock ROMkou asi moc toho neporiešiš, čiže jedine, že by si si tam skúsil hodiť nejakú custom, napr. Cyanogenmod. To by mohlo tvoje problémy vyriešiť...
Napísať odpoveď