-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Mne ide normalne.
taka hlupa otazka:
Stalo sa mi uz parkrat taka situacia, ze som nasiel na FB niekoho, ale nemal som ho v priateloch. Kuknem, ze 15 spolocnych priatelov. Ale ked som sa pozrel, ze akych mame spolocnych, tak mi ukaze len 10, ale stale mi pise ze mam 15spolocnych. Nemam tam všetkych.
Co to moze byt ?
Stalo sa mi uz parkrat taka situacia, ze som nasiel na FB niekoho, ale nemal som ho v priateloch. Kuknem, ze 15 spolocnych priatelov. Ale ked som sa pozrel, ze akych mame spolocnych, tak mi ukaze len 10, ale stale mi pise ze mam 15spolocnych. Nemam tam všetkych.
Co to moze byt ?
Lebo tych zvysnych 5 ma zablokovany zoznam priatelov a tak ich neukaze ani v zozname u toho znameho. Ukaze ti len 10 ludi, ktori maju zoznam priatelov pristupny.
-
typek61
Darca
ako sa odhlasim z messengera?hmm cudne cele 
-
hojko
Site Admin
typek61: Aktualizovana verzia Messengera z aprila uz ponuka odhlasenie. Ci chces byt offline, ked ho budes pouzivat???
chcela bi som zistit heslo na fb ale newim jak
By sa píše s ypsilonom
Spomen si
ona nebude mat problem len s ypsilonom...
zjavne potomok z polska
hanka zabudla si svoje heslo a chces ho zistit? ach boze sam neverim ze sa jej to vobec pytam
zjavne potomok z polska
hanka zabudla si svoje heslo a chces ho zistit? ach boze sam neverim ze sa jej to vobec pytam
-
Runes
Addict
ne jednoducho zistis heslo na email kam je registrovane konto a das si poslat mail 
aaaalebo stiahnes tuty fruty mozillu pojdes na http://www.budezomnastrasnyhacker.com prestudujes 4 minutovi material a bude, hlavne rychlo kym tu stranku nebloknu bo som pocul ze CIA sa o nu zaujima
pripadne jeden brutal hacker je tu medzi nami , hackuje aj decky a podobne
http://www.hojko.com/les-u1963.html
aaaalebo stiahnes tuty fruty mozillu pojdes na http://www.budezomnastrasnyhacker.com prestudujes 4 minutovi material a bude, hlavne rychlo kym tu stranku nebloknu bo som pocul ze CIA sa o nu zaujima
pripadne jeden brutal hacker je tu medzi nami , hackuje aj decky a podobne
http://www.hojko.com/les-u1963.html
Ako hodnotite novu verziu FB pre Android? Podla mna je konecne rychla a svizna, az sa mi to nezda. Podla mna zatial velke plus.
Konečne som tú verziu dostal aj já. Len ma štve že už aj po vymazaní Dát Facebook-u stále naskakuje že musím stiahnuť messenger.
Dizajn sa mi celkom páči.
A aj mne sa zdá rýchlejší.
Dizajn sa mi celkom páči.
A aj mne sa zdá rýchlejší.
-
typek61
Darca
nie.chcem sa odhlasit, cize prihlasit s inym uctomhojko napísal:typek61: Aktualizovana verzia Messengera z aprila uz ponuka odhlasenie. Ci chces byt offline, ked ho budes pouzivat???
-
hojko
Site Admin
typek61: Nedavno to tam bolo, vid. komentare na Play a teraz to tam nevidim. Co to zase dali prec???
-
typek61
Darca
ja viem.tiez som aktualizoval verziu a nikde nic 
-
hojko
Site Admin
V tom pripade to cele prepojili s FB a bude potrebne sa odhlasit v aplikacii FB, aby ta odhlasilo aj v Messengeri.
-
xjojox2246
Star
Kde nájdem na facebooku možno aby moji priatelia nevidel všetkým mojich priatelov?
Vopred ďakujem
Vopred ďakujem
-
hojko
Site Admin
xjojox2246: Kliknes na uvodnu stranku Facebooku, kliknes vlavo hore na svoje meno. Nabehne ti tvoja casova os, tam mas v strede Informacie, Fotky, Priatelia..., tak klikni na priatelov a vpravo pri vyhladavani mas pero, na ktore ked kliknes, tak vyberies upravit sukromie. Nastav si obe veci na Iba ja a hotovo.