Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Rozdiel medzi USA a EU verziou Nexusu 4 pokiaľ viem nie je, všade sa predávali rovnaké. Niekde som čítal, že existujú aj LTE kúsky, ale nemám to potvrdené.
Reguláciu jasu používam aj ja, a bez toho by som nevydržal. Používam ale aplikáciu Lux Auto Bridghtness, ktorá má viac nastavení. Išlo mi o to, že automaticky detekovaná úroveň jasu sa mi vždy zdala primalá, a vyššie spomenutá appka dokáže k "nameranej hodnote" pridať ľubovoľne viac. Mám to teda nastavené na +15%, teda ak telefón nastaví jas 25%, finálny jas bude 40%, a podobne. V takomto štádiu je to ideál.
Reguláciu jasu používam aj ja, a bez toho by som nevydržal. Používam ale aplikáciu Lux Auto Bridghtness, ktorá má viac nastavení. Išlo mi o to, že automaticky detekovaná úroveň jasu sa mi vždy zdala primalá, a vyššie spomenutá appka dokáže k "nameranej hodnote" pridať ľubovoľne viac. Mám to teda nastavené na +15%, teda ak telefón nastaví jas 25%, finálny jas bude 40%, a podobne. V takomto štádiu je to ideál.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Všetky Nexusy 4 majú LTE čip ale funguje len na 1700MHz a u nás túto frekvenciu nikto nepoužíva.
Sh4d0W: A na čo to mám stále nastavovať ručne, keď to za teba spraví telefón? Ja to mám zapnuté stále a pokiaľ nie sú nejaké mimoriadne svetelné podmienky, tak sa o jas nestarám.
Sh4d0W: A na čo to mám stále nastavovať ručne, keď to za teba spraví telefón? Ja to mám zapnuté stále a pokiaľ nie sú nejaké mimoriadne svetelné podmienky, tak sa o jas nestarám.
-
Thommas
Addict
Údajne ani Sensation nemá bohviekaú batériu, ale mne vydrží aj dva dni pri telefonovaní + občasnej práci. Inak kvalitatívne sa ho dá označiť ako krok vpred oproti Sensation?STomko napísal:Poviem ti len svoju skusenost ... telefon skvely (toho casu ked som ho mal), baterka otrasna, doslova otrasna. Dostat sa od rana do vecera pri normalnom pouzivani domov so zivym telefonom bolo umenie. To bol aj dovod preco som nakoniec One X predal...
A ako casto prechadzas z von dnu? Ked si dnu tak mas dajme tomu na 0% a si v pohode, vyjdes von pozries ze nic nevidis, stiahnes listu a presunies slider. A mas. Okrem toho, automaticka regulacia jasu nie vzdy funguje ze ti jas vyhovuje, takze si to potom musis prestavit sam.94jakub napísal:Sh4d0W: A na čo to mám stále nastavovať ručne, keď to za teba spraví telefón? Ja to mám zapnuté stále a pokiaľ nie sú nejaké mimoriadne svetelné podmienky, tak sa o jas nestarám.
Ako často prezúvaš pneumatiky? 2x do roka? A aj tak je to otravné. 
Navyše, popisuješ proces manuálneho nastavenia, ktorý ti zaberie asi 2 sekundy. Pýtam sa - načo, keď to môže telefón spraviť za teba sám, a rýchlejšie. Zatiaľ som sa nestretol s tým, že by to telefón nastavil zle - iba ako som písal, nastavil som to tak, aby vždy ešte o trošku pridal.
Navyše, popisuješ proces manuálneho nastavenia, ktorý ti zaberie asi 2 sekundy. Pýtam sa - načo, keď to môže telefón spraviť za teba sám, a rýchlejšie. Zatiaľ som sa nestretol s tým, že by to telefón nastavil zle - iba ako som písal, nastavil som to tak, aby vždy ešte o trošku pridal.
-
guess.whoo
Redeemer
tak veru, naco to hustis ked mu to vadi na tom modely. mal to mat od vybavy, nechapem vyvojarov preco to opomenuli
Takze nestretol si sa stym ale telefon ti to zle nastavuje, a este pouzivas dalsiu aplikaciu aby si to upravil ktora ti bezi stale na pozadi. Dava to zmysel 
Ved len konstatujem, mne osobne to netreba a urcite sa najdu aj dalsi ktori to nepotrebuju, takze nemuseli to tam davat.
Ved len konstatujem, mne osobne to netreba a urcite sa najdu aj dalsi ktori to nepotrebuju, takze nemuseli to tam davat.
Ako urcite,je to velmi uzitocna vec,ale urcite by ma absencia tej automatiky neodradila od kupy...
Shadow: Nie, nenastavuje mi to zle. Svetelný senzor funguje parádne a rýchlo. Akurát mi vyhovuje trošku svetlejší displej.
Aplikácia, ktorá beží na pozadí? Neviem, či si si to všimol, ale celý Android je niekoľko aplikácií bežiacich pokope, a aplikácia, ktorú som spomenul je absolútne zanedbateľná. A radšej si ju raz stiahnem z obchodu, akoby som 10x denne nastavoval jas manuálne.
Aplikácia, ktorá beží na pozadí? Neviem, či si si to všimol, ale celý Android je niekoľko aplikácií bežiacich pokope, a aplikácia, ktorú som spomenul je absolútne zanedbateľná. A radšej si ju raz stiahnem z obchodu, akoby som 10x denne nastavoval jas manuálne.
-
94jakub
Guru wannabe
Každý deň niekoľko krát? Nebudem zakaždým nastavovať jas ako idiot.Sh4d0W napísal:A ako casto prechadzas z von dnu? Ked si dnu tak mas dajme tomu na 0% a si v pohode, vyjdes von pozries ze nic nevidis, stiahnes listu a presunies slider. A mas. Okrem toho, automaticka regulacia jasu nie vzdy funguje ze ti jas vyhovuje, takze si to potom musis prestavit sam.
Automatika nefunguje väčšinou za silného slnečného svetla ale ako Hensym písal, nič, čo nevyrieši upravenie hodnôt.
Vtipná príhoda, spolužiak mal jas na minime, vyjdeme von a kedže mal nový mobil, nevedel ešte nastaviť jas spamäti. Von nebolo na tom displeji nič vidno. Zmenil ho až keď sa vrátil dnu.
Stačí tam pridať jeden senzor za desať centov, softvérová podpora je priamo v Androide. Toto by som čakal v low-endoch pred rokom a nie dnes pri väčšej značke.
Motorola Moto G objednana 
Hensym: to je pravda no ked mu pridavas aplikacie ktore stale bezia tak mu velmi nepomahas, a nepomozes velmi ani vydrzi telefonu, nevravim ze je to tento pripad no pri inych aplikaciach uz moze byt dost rozdiel.
jakub: ked casto prechadzas tak to je pochopitelne. mne to neprekaza cize je to subjektivna vec, ja by som zase cakal ze vyrobca ktory prinesie nejaky telefon na trh porovnatelny s konkurenciou si zanho nebude pytat 2x viac ako ostatni vyrobcovia.
jakub: ked casto prechadzas tak to je pochopitelne. mne to neprekaza cize je to subjektivna vec, ja by som zase cakal ze vyrobca ktory prinesie nejaky telefon na trh porovnatelny s konkurenciou si zanho nebude pytat 2x viac ako ostatni vyrobcovia.
Čo poviete na tento čínsky mobil HDC Galaxys Note 3 Mini? Nejak podozrivo nízka cena na ten výkon, nie?
m8 od stredy v EW lacnejsie ako S5
-
guess.whoo
Redeemer
neznama znacka, neznamy kus preto ta cena. je to risk
-
Corn Flake
Guru wannabe
Neznáma? Mne príde značka aj model nejako povedomý 
5,5" Note 3 Mini 
a este k tomu HDC 
A Cubot X6? Celkom pozitívne recenzie sú naň.
tak sa to pytaj ludi co pisali tie recenzie, tu ho nikto nepozna co ti k tomu mame povedat?
cinsky křáp
tuti fruti hop trop octa-core nie je vsetko
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2014, 21:22)
preboha tu stranku si odkial vyhrabal ved oni fejkuju aj svoje cinske znacky
mixeshop.com
pandawill.com
etotalk.com
pozeraj znacky ako acer,lenovo,zte,meizu,jiayu,xiaomi
cinsky křáp
tuti fruti hop trop octa-core nie je vsetko
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2014, 21:22)
preboha tu stranku si odkial vyhrabal ved oni fejkuju aj svoje cinske znacky
mixeshop.com
pandawill.com
etotalk.com
pozeraj znacky ako acer,lenovo,zte,meizu,jiayu,xiaomi