tie dve ti nestačia?

Ale tak okrem nich:
- nevieš presne koľko máš v nádrži, v lepšom prípade ti to ukazujú tri diodky orientačne. Nemáš to ani prepojené na palubný, tak netušíš aktuálnu spotrebu, dojazd a podobne
- treba zahriať motor a až potom prepnúť na plyn (možno to tak nie je vždy, ale na aute čo som skúšal som bol upozornený že to tak treba robiť). Takže na krátke trasy (do obchodu a podobne) by som sa k plynu ani nedostal a aj tak jazdil na benzíne
- cena (aj výhoda, aj nevýhoda. podľa toho koľko a ako jazdíš. Každý to uvádza ako výhodu vzhľadom na jeho nízku cenu. Ale málo kto povie počiatočné náklady, a že sa zvýši spotreba o cca 10% tak v konečnom dôsledku začínaš šetriť až po veľa veľa kilometroch)
- zákaz vjazdu nie len do podzemných garáži, ale aj do niektorých tunelov. S autom na LPG sa nedostaneš do anglicka, lebo máš zákaz vjazdu aj do podzemného tunelu medzi francúzskom a anglickom, aj zákaz vjazdu na trajekt

Ale toto asi väčšina ako nevýhodu neberie, no aj tak je dobre vedieť že aj takéto obmedzenia existujú. Možno narazíš na zákaz aj pri inom tunely (pod alpami? netuším) a čo potom? V polke výletu sa otočíš?
- nižší výkon motora (cca o 5%, asi zase záleží od systému). Namontovať do takej fábie 1.2, plne ju naložiť 5 ľuďmi a batožinou a hor sa do hôr

Aj kamiony ťa budú predbiehať