Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
celkom pohodlné, ide hlavne o to, či ich máš na hlave na tesno alebo voľnejšie
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
čaute, reklamoval som slúchadlá a môžem si vybrať nové a tak sa chcem spýtať aké štuple do uší by ste odporučili na počúvanie elektronickej hudby do 50eur. doteraz som mal soundmagic e10 a rozmýšľam nad JBL J22, Klipsch S4 Image, AKG-K323XS, A Jays one+ popr. niečo iné? vďaka.
-
Ryan Giggs
VIP
Keď si môžeš vybrať nove, tak to musi byť z konkretneho shopu?
Na E10 maju akurat tak tie Klipsche, ostatne z menovanych budu krok späť.
Na E10 maju akurat tak tie Klipsche, ostatne z menovanych budu krok späť.
-
JaQuBe
Medium Star
áno, konkrétne z hifisluchadla.sk a soundmagicy už nedržia lebo sú vysoko kazové.. fuu čakal som teda že dostaneš za vyšší peniaz aj lepšiu kvalitu, tak potom neviem fakt aké si vybrať
-
Ryan Giggs
VIP
Dostať dostaneš. Ale nie u tychto modelov.
Maju tam Vsonic GR04 za 49€. Nie je o čom. Akurat budu podstatne menej basove. Zato ale o dosť lepšie.
Maju tam Vsonic GR04 za 49€. Nie je o čom. Akurat budu podstatne menej basove. Zato ale o dosť lepšie.
-
JaQuBe
Medium Star
díky, vidím, že sa vyznáš, ak si teda priplatím tak porozmýšľam nad nimi aj keď nevyzerajú moc lákavo
..a z tých čo som spomenul potom tie Klipsch s4? čo je napr. na JBL zlé? tie sú mi najviac sympatické a počul som len dobré recenzie na ne
-
Ryan Giggs
VIP
Zle na JBL nie je nic, ale oproti E10 sa zvukom neposunies. Skor naopak.
GR04 mozno nevyzeraju lakavo, ale zvukom konkuruju aj mnohym spuntom za dvojnasobnu cenu. Zopakujem ale ze nejaku basovu naloz necakaj. Navyse su velmi dobre spracovane.
GR04 mozno nevyzeraju lakavo, ale zvukom konkuruju aj mnohym spuntom za dvojnasobnu cenu. Zopakujem ale ze nejaku basovu naloz necakaj. Navyse su velmi dobre spracovane.
Ahojte. Chcel by som si kupit nejake pohodlne sluchadla do 50€ na pocuvanie hip-hopu, rapu, dubstepu, trapu atd...cize nieco basovejsie. Hlavne aby mali musle take, aby sa mi do nich zmestilo ucho, tzn. aby mi netlacili na usnicu. Vdaka 
-
Ryan Giggs
VIP
Otvorene, uzavrete?
Skorej uzavrete 
-
Ryan Giggs
VIP
Uz to tu bolo viackrat, do 50 eur idealne nejake Superluxy . Napr. HD 662. Su 3 verzie 662, 662F, 662B. Najbasovejsie su tie bez pismena. Ak mas nejaku vykonnejsiu zvukovku tak lepsie HD 660. Cena nech ta nematie, zvukom konkuruju drvivej vacsine sluchadlam do 100 eur.
Ahoj...potrebujem poradit pri kupe...sluchadla budem vyuzivat pri pocuvani hudby vsetkeho druhu... Najviac ale pocuvam hiphop, nejake elektro, hudbu 60rokov, klasicku hudbu...vyuzivat ich budem aj pri pozerani filmov doma vecer, tak aby som nerusil spolubyvajucich a tiez aj v robote aby som nerusil kolegov (uzavrete?)...chcel by som sluchadla, ktore budem mat okolo usi, ktore by dobre izolovali okolny hluk...chcel by som nejake kvalitne, s kvalitnym zvukom, kde budem pocut detaily a frekvencie sa nebudu zlievat...zdroj bude bud ipad mini alebo bezna zvukovka notebooku, pc...neskor planujem hadam kupit kvalitnejsi zdroj...
Rozmyslam nad http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... 551-Silver
Len som cital ze basy su nudne...nechcem urcite ale nieco moc prebasovane...
Este ma celkom zaujali hlavne z pohladu ceny tie Superluxy, tak neviem no
Nespomenul som este ze ich budem vyuzivat ciastocne aj vonku, pri ceste busom atd.
Co sa tyka ceny nerobi mi problem si radsej priplatit za kvalitu....max. Ale do nejakych 150€
Dakujem
Rozmyslam nad http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... 551-Silver
Len som cital ze basy su nudne...nechcem urcite ale nieco moc prebasovane...
Este ma celkom zaujali hlavne z pohladu ceny tie Superluxy, tak neviem no
Nespomenul som este ze ich budem vyuzivat ciastocne aj vonku, pri ceste busom atd.
Co sa tyka ceny nerobi mi problem si radsej priplatit za kvalitu....max. Ale do nejakych 150€
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
K551 su dobry kompromis medzi kvalitou a dizajnom. Maju ale slabsi pritlak preto na niektorych hlavach nemusia sediet dostatocne pevne. Tym padom aj slabsie izoluju.
Tradicne odporucanie v tejto kategorii sa ale toci okolo Beyerdynamic DT 770 (32 ohm)ci Shure SRH840. Su to vsetko ale velke domace sluchadla takze s prenosnostou je to horsie. Dobry kompromi s potom Ultrasone HFI-580,680, PRO 550 kedze sa daju zlozit. Treba mat vsak na pamati ze pre sluchadla tejto kategorie je integrovana zvukovka a ipad nedostatocny zdroj. Ich kvality s tymito zariadeniami nevyuzijes.
Tradicne odporucanie v tejto kategorii sa ale toci okolo Beyerdynamic DT 770 (32 ohm)ci Shure SRH840. Su to vsetko ale velke domace sluchadla takze s prenosnostou je to horsie. Dobry kompromi s potom Ultrasone HFI-580,680, PRO 550 kedze sa daju zlozit. Treba mat vsak na pamati ze pre sluchadla tejto kategorie je integrovana zvukovka a ipad nedostatocny zdroj. Ich kvality s tymito zariadeniami nevyuzijes.
Dakujem pekne. Vezmem tie Superluxy HD662Ryan Giggs napísal:Uz to tu bolo viackrat, do 50 eur idealne nejake Superluxy . Napr. HD 662. Su 3 verzie 662, 662F, 662B. Najbasovejsie su tie bez pismena. Ak mas nejaku vykonnejsiu zvukovku tak lepsie HD 660. Cena nech ta nematie, zvukom konkuruju drvivej vacsine sluchadlam do 100 eur.
dnes som kúpil tie 662-ky a hrá len pravé slúchadlo, kvalita 
Ja ziaden problem 
reklamácia to istí... nemôžeš odsúdiť ich kvalitu len na základe jedného vadného kusu, ktorý sa pritrafil akurát tebedynamics2 napísal:dnes som kúpil tie 662-ky a hrá len pravé slúchadlo, kvalita
to bol asi až príliš vadný kus keď tam chýbal aj 6.3mm adaptér... v pondelok to pôjdem vybavit
inak ako dosiahnem, aby mi hrali slúchadlá dobre aj z notebooku?
//autoeditácia príspevku (28 Máj 2014, 14:58)
aký je rozdiel a v čom medzi SoundMAGIC E10 a SoundMAGIC ES18 ?
inak ako dosiahnem, aby mi hrali slúchadlá dobre aj z notebooku?
//autoeditácia príspevku (28 Máj 2014, 14:58)
aký je rozdiel a v čom medzi SoundMAGIC E10 a SoundMAGIC ES18 ?
-
Ryan Giggs
VIP
Kvalitu dosiahnes tym ze obides zvukovku v NTB a to tak ze si kupis externu.
Rozdiel medzi E10 a ES18 je vo vsetkom. V cene, prevedeni, dizajne, materialoch, v charaktere a kvalite zvuku atd.
Rozdiel medzi E10 a ES18 je vo vsetkom. V cene, prevedeni, dizajne, materialoch, v charaktere a kvalite zvuku atd.
Zdravim Hojkacov,
Potreboval by som poradit v kupe in ear plugs.
Cena: nie je podstatna ak sa jedna o kvalitu.
Dalsi faktor na ktory prihliadam pri kupe aby jack bol odolny tym myslim ultra durable pretoze uz som vymenil rozne znacky a aj v roznych cenovych kategoriach sluchatka a jack sa vzdy vylamal.
Mam odskusane znacky od tych lacnejsich a az po tie ,,drahsie'': Creative/Altec Lansing/Sony/Sennheiser CX270/CX300/CX880.
Samozrejme je mi jedno aka je znacka sluchatiek len nech maju zvuk adekvatny k svojej cene a hlavne ten jack aby bol takmer neznicitelny pretoze mam Sennheiser HD25-II, ktore maju perfektny plus vymenitelny kabel, ale tie nenosim na von a v mojom prehravaci mam iba FLAC/WAV format ktory pocuvam.
Dakujem za pomoc
Potreboval by som poradit v kupe in ear plugs.
Cena: nie je podstatna ak sa jedna o kvalitu.
Dalsi faktor na ktory prihliadam pri kupe aby jack bol odolny tym myslim ultra durable pretoze uz som vymenil rozne znacky a aj v roznych cenovych kategoriach sluchatka a jack sa vzdy vylamal.
Mam odskusane znacky od tych lacnejsich a az po tie ,,drahsie'': Creative/Altec Lansing/Sony/Sennheiser CX270/CX300/CX880.
Samozrejme je mi jedno aka je znacka sluchatiek len nech maju zvuk adekvatny k svojej cene a hlavne ten jack aby bol takmer neznicitelny pretoze mam Sennheiser HD25-II, ktore maju perfektny plus vymenitelny kabel, ale tie nenosim na von a v mojom prehravaci mam iba FLAC/WAV format ktory pocuvam.
Dakujem za pomoc