Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa Spixy »

vcera: idem si po meste cez cestu a zastavia ma policajti, ze je to na pokutu. Je ze preco? A oni ze som tym mohol ohrozit srnky ktore su na 2. strane cesty. Pozrel som sa naspat a medzi cestou a chodnikom bol oranzovy múr a 2 srnky. Vyhovaral som sa ze som ich nevidel lebo splyvali s murom tak mi znizili pokutu. Prisli pre mna kamarati na aute, zrazu som soferoval ja, chcel som ist do protismeru ale z tadial isli policajti tak som zabocil dolava ze im ujdem, lenze cesta bola uzka, cikcakovita a hore kopcom (nieco ako talianske ulicky). Plny plyn a na jednotke mi to skoro zdochlo. Potom som sa zobudil.

dnes sa mi snivalo, ze mesto prepadol cca 100m vysoky robot - cierny bionicle, policia proti nemu hned vyslala cca rovnako vysokych bielych robotov s gulometmi ale zrejme prehrali, lebo sa tam objavili dalsi bioniclovia, bol som prave v areali nejakej skoly a rozhodol som sa ze sa k nim priblizim a znicim ich, dostal som sa hore na kopec nad mestom, kde sedeli asi 4 bioniclovia (jeden bol dole v meste) a jednemu som buchal po hlavu vankusom, po chvili sa na mna pozrel a vtedy som si uvedomil ma zabil (zrejme pohladom), potom som tusim rozmyslal o tom ze neviem co je smrt a v sne nemozem zomriet, a tak som ho zabil nejakou nespecifikovanou magickou silou (aspon si myslim ze som ich zabil lebo som sa potom zobudil)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Do dneska rana som mal velmi zaujimavy sen :P

Isli sme s kamosmi na nejaky festival (asi novarock, bolo to v AT) a bola zima. Prisli sme do nejakeho nasho rohu, kde normalne boli ploty ale take riadne mohutne. Bolo to vraj nase kazdorocne miesto po dakej pamiatke. Tam sme si kazdy vyhrabali kocku az po beton, na ktoru sme si potom rozlozit sli stany. Kamosi si rozlozili stany a ja som nebol isty, kde si ho dam, tak som ho supol az uplne do rohu. Na stane mi visela cedulka, ze "lodenica". Ked sme si rozlozili stany zacali sme sediet a vravim im, ze kedze mam narodeniny zaroven, tak by som prijal daku kapelu k stanom, ze by nam zahrala. Nejakym bludenim na ente v telefone, som zistil, ze za 1000$ sa da zavolat Bring Me The Horizon na zelanie priamo na miesto. Tak som zavolal, ze ci nepridu a oni suhlasili. Dalej sme debatili pri stanoch, ked zrazu uz prisla dana kapela a pred daky obrubnik sa postavili pri nas a cakali. Nikde naokolo neboli ludia, kedze sa tvarili, ze niesu kapela. Zachvilku som sa rozbehol za spevakom a vravim, ze ako, to, ze tak rychlo prisli a oni, ze boli vo Viedni. Pytal si ma ci mam pripravene peniaze 100tis $ , no ja som nechapal, ked mali na stranke tisicku. Vtedy som siel hned skontrolovat stranku a fakt tam bolo 100tis $. Pred ocami sa mi zahmlelo, ze to bude do konca zivota splacat jednu kapelu. Kym som sa rozhodol, ze ich zastavim, uz zrazu zacali hrat a vsade naokolo bolo more fanusikov. Ked som sa vsak blizsie pozrel bola to kapela 30 Seconds To Mars a nie BMTH. CHodil som po kamosoch a vysvetloval ich, ze stoja 100tis $, ale vsetkym to bolo jedno. Cez fanusikov som videl moj stan s nazvom "lodenica" a myslel nato, ze mi ho znicia, ked sa budu takto dalej zabavat.Potom som pocas koncertu sa rozhodol, ze ujdem, aby som nemusel danu sumu platit. Isiel som pomaly prec, ked zrazu som prechadzal popri dakej budove, kde fajcili vojaci cigarety a pomaly som poprinich kracal (ako keby mali tusit, ze to som ja). Isiel som dalej a zrazu som zistil, ze som vosiel do vojenskej zakladne. Po case prechadzania tade ma vsak chytili a zatkli do basy. Najprv som bol sam, potom tam doniesli dalsich ludi (nieco som s nimi sa aj rozpraval). Ked nas bolo uz dost, tak zrazu otvorili dvere do dakej ulicky v tom vazani. Hned sme sa sli prejst, ze co to je a bola to nakupna pasaz s oblecenim, cukrarnou a spol. Hned ma napadol plan, ze tadial musim dako ujst. Neviem ako, ale zrazu som sa ocital v dakej ulicke, kade som utekal a myslel nato, ze snad ma tie specialne jednotky nechytia. Este bol zaber, ako akurat prilieta vrtulnik a auta s jednotkami, a tam si prestavam pamatat, alebo som sa uz zobudil netusim :)

Fakt halucinacia..
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

Ja si sny skoro nikdy nepamätám, ale napíšem sem jeden, keď som bol malý.. JE HROZNE DIVNÝ, neviem prečo sa mi to snívalo :D .... aj keď..
Idem na WC, rodičia spia.. tak ja teda štím, štím a nejde to zastaviť. Zrazu sa mi postaví a je cez 3 izby a búra steny. Šťanka zaplavila celý byt, všetci sa utopili a koniec. Že je to divné ? ppffff :D
/teraz nový sen - s kamarátom ktorého nepoznám osobne sme boli v prababkinom dome aj s jeho rodinou. Následne jeho mama zistila že mu cez skype veľmi nadávam a tak bola na mňa hrozne nasratá. Ja som sa jej to snažil vysvetliť, ale nedalo sa. Potom sme išli domov všetci, no išli sme s nejakými motokárami. Každý si skladal motokáru, no mne to nešlo. Keď už všetci odchádzali, tak som si išiel do obchodu kúpiť nejaké blbosti na stavbu a narýchlo som tú motokáru postavil a všetci sme odišli.. (to je ešte pre mňa normálny sen :D)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Zymeth: Stale je to lepsie ako moj sen (ked som bol mensi), ze ma po celej dedine nahanala kosacka (ta velka kosacka, nieco ako kombajn) a kombajn. Uz ani netusim ako to skoncilo, ale zdrhal som im celu noc. Fakt divny sen.
Potom samozrejme sny typu skakat z kilometrovej vysky na zem, dopadnes a nic sa ti nestane a ides zasa (aj ked nehces), alebo ze padas a padas a padas. Ten pocit je pekne na H.
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

Mal som ešte divnejší sen, ale nie som si vobec isty ci to sen vobec bol. Bol som velmi maly, este som spaval s mamou. Len si pamatam, ako som reval a hucal "ja som to neurobil, ja som to nechcel, prepac" a pod. Vedla mna bola mama a hovorila mi ze som nic neurobil, ze nech sa ukludnim. Vsetko som videl z tretej osoby. Potom mi rano mama povedala presne to, co sa mi "snivalo".. stale tomu nemozem verit, pretoze som vsetko videl v tretej osobe zhora.. divné
Taktiež neviem či to sem patrí, pretože to asi ani sen nebol. Ked som bol maly, tak sa mi par krat stalo, ze som mal nejake uplne zachvaty a nevedel som co mam robit. Nemohol som hovorit, hybat sa, mysliet na nic ine. Neda sa to popisat, sam to uz teraz nechapem. Jednoducho som mal strach z niecoho uplne maleho a ze sa to stane UPLNE male. Vacsinou som vtedy radsej zapol TV, no vsetky tvare som videl uplne giganticke. Je to uplne smiesne. Ale ten pocit by som uz nikdy v zivote nechcel zazit. Jednoducho som mal strach z malych a gigantickych veci . Sorry ze to je asi OT, ale prislo mi to zaujimave a nevedel som kam to mam dat.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No poslednu dobu hocijake lahodky, no vacsinu si nepamatam.
Dnesny vsak cca hej.

Boli sme niekde na dovolenke so sestrou, jej dakou kamoskou a este bratom. Isli sme k nejakemu jazierku, ktore sme mali pobliz hotela, kde sme byvali a tam boli nejake lodky na zapozicanie, tak sme zacali zistovat co kde sa da vypozicat az sme prisli nato co kde. Ak sa mi dobre mari, tak jedna varka ludi odisla na lodke a my sme sli na druhu. Kamos, ktory sa tam zahadne zjavil hodil topanku do toho jazera a hned nato zanou zacal plavat a zachranil ju. Netusim co sa dalej dialo, ale budil som sa na osetrovni v hoteli rano s tym, ze brat lezal vedla a sestra sa pozerala, ze nech idem s nou na jazero. Ja som si vsak polezal este zopar hodin a potom siel ju hladat. Pozrel som z okna na prvej chodbe a tam zrazu bol uplne iny vyhlad ako predtym. Ziadne jazero, ale v dialke boli Tale a to kupalisko. Hladal som sestru, ze som siel na najvysie poschodie po schodoch, kde bola nejaka debata so slecnami, ktore povedali, ze som riadny cert (volaco som flirtoval) a bez slova som siel dalej hladat sestru. Vsade boli tociace dvere na kazdom poschodi zopar, uplne divne to bolo a boli tam zbytocne, kedze boli na kraji miestnosti s tym, ze ked clovek siel cez ne, tak by vypadol z budovy. Vtedy priletela cez tieto dvere delova gula a cochvila vybuchla nedaleko mna a odhodilo ma. Prislo to z vonku. Zachvilu dalsimi dverami dalsia a dalsia atd. Vsade to vybuchovalo a kotulali sa delove gule. Mne sa darilo bezpecne im vyhybat a zbehnut o poschodie nizsie, ale tam sa dialo to iste. Niekto nas nimi bombardoval. V tom prileteli gule, ktore ale nevybuchovali. Prisiel pohlad na chlapa, ktory nam oznamoval a ukazal odpalovacie zariadenie, ze tieto gule moze odpalit hocikedy. Zacala mensia panika a snazili sme sa gule davat co najdalej od seba. Dvere sme podlozili kvetinacmi a vsetkym moznym, aby tie gule sa cez ne dalej nedostavali. Kusok sme tam vydrzali, ale vtedy sa spustil alarm aby sme opustili budovu. Vsetci teda sli schodmi dole do nejakj miestnosti z ktorej cez strechu sa slo do dalsej. Ked sme sa tam dostali, ja som sa zacal obzerat po budovach po podozrivych ludoch a zbadal som v jednej budove snipera a hned to vsetkym oznamil. No nevideli ho a sniper sa este viac skryl a mieril na ludi co sa tam prechadzali. Uz uz som cakal, kedy zastreli prveho cloveka, no v tom sa sen presunul na cast, kde si idem vybavovat nejaky cestovny listok :D
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Soviet tvoje sny su mega, vzdy ma pobavia :)
a k teme, stalo sa to par dni dozadu na nocnej, porobil som co bolo treba a mal som nejaky cas tak ze si idem pozret par casti breaking bad, tak som sa usadil, zapol netflix a zacal som pozerat. Z nejakeho dovodu som ale zacal zaspavat, no vobec som to nepotlacoval proste som zaspal.
No a tu sa zacina ten sen - snivalo sa mi ze som v praci, nieco robim (bezne veci co robim na nocnej), no problem bol v tom, ze to boli veci ktore robievam rano. Normalne v sne si vravim ze ake divne sniva sa mi ze som v praci a nieco robim, a v tom prislo potapkanie na plece :D nastastie to bol moj kamarat ktory prisiel do prace a nasiel ma lezat na zemi na recepcii hotela :) vdaka bohu ze to bol on a nie generalna..
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

že ma otec rozstielal so škorpikom, ale volaakym divnym, lebo som nekrvacal, ale bol som rozstielany, a žil som, tak som šiel na pivo posledne. a nakoniec sa ukazalo, že to bol všetko vtip, a že ten škorpik bol na neake kuličky take dvne...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

mne sa snival taky srandovny, ale aj celkom desivy cross medzi walking dead a boardwalk empire :D bol to sen, co sa tahal celu noc, pamatam si ale len casti..v podstate som bol v jednej skupine s obrovskou skupinou ludi(cca 100 aj viac), ktoru viedol tyresee z wd. nebojovali sme zo zombikmi, ale skor z ostatnymi skupinami o zasoby. tie boje boli pekne strasidelne, ale moc si ich nepamatam. skoncilo to ale tak, ze sme nad jednou skupinou vyhrali, pootvarali ich auta a zistili, ze su zaplnene krovkami na co tyresee zahlasil, ze sme nasli presne to co sme potrebovali :D taktiez nas nutil aby sme ho oslavovali general. nakoniec sme rozbalili pekne zle zabezpeceny tabor, ktory by bol nasa ista smrt, ale niekto zahlasil, ze sme par mil od Cicera a ze uz je Al Capone aj z chlapmi na ceste a ze nas odvezu do bezpecia..
yankee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa yankee »

mna predvcerom nahanali dvaja zombici :D
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Asi dva tyzdne dozadu sa mi snivala riadna blbost.
Boli sme na skolskom vylete a spoluziak bol strasne hladny, ale nikto nemal prachy. Nasli sme kuchynu a dvaja isli dovnutra a ja som zostal vonku hliadkovat. Po chvili vysli s Propan butanovou bombou (vrch bol zrezany) plnou hranoliek. Jedli sme ich s kolou, potom som sa zobudil. :D

Takto vyzera ta flasa
Prílohy
index.jpeg
index.jpeg (9.62 KiB) 2079 zobrazení
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

yankee: to poznam :-D
Bolo nahlásené, že prídu do dedinky zombíci. Skryli sme sa do domu, ale ja som to nevydržal a musel som sa ísť vysrať (do kadibudky). Práve som to tam chcel pustiť, keď mi otvoril dvere zombík a išiel po mne. V sekunde mi prešlo hlavou, že nechcem zomrieť a nechcem prísť o tú srandu so zombíkmi. Ale pohrýzť ma nestihol, lebo som sa zobudil.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

neviem ako vy ale uvedomil som si že sa zobudim zo sna keď mam spadnuť alebo ma čaka nejak uraz povecme aj vam?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Poslednu dobu sa mi snivaju stale vacsie a vacsie kraviny..z niektorych si bohuzial pamatam len utrzok, ale posledny som si celkom dost vela z neho pamatal.

Isli sme traja naj kamosi na bicykloch na daku turu do lesa cez den, ale sme volakym sposobom po case zabludili v lesiku az sa zotmelo. Dokonalo bol v sne skopirovany moj bicykel co mam a teda bolo na nom vsetko svetlo, odrazky, tachac..Kedze sa zotmelo ja som zapol svetlo aby sme videli na cestu v tom som vsak zistil, ze je vybite, lebo som ho zabudol dat nabijat, takze po chvilke chciplo. Vtedy sme zastavili a ja som z batohu vytiahol Cdromku a kabel z CDromky priamo do zasuvky na 230V. Nechapem co som spravil, ale dakym sposobom som ju primontoval na korman pripojil kabel (netusim kde) a svietil som si nou na cestu..Pokracovali sme teda dalej az sme skoncili v nejakom domceku v lese, ktory bol zaroven restauraciou. Bol tam taky mini kopcek za nim so schodami a miestom, kde sme si mohli priputat bicykle. Ja som z bicykla zlozil aj cdromku aj svetielko, reku si ho dam nabijat. Isli sme dovnutra, nakus sa ubytovali, kde som sa pokusil svetielko nabit, ale neslo, kedze nik nemal kabel a ten z cdromky nepasoval. Tak som bol smutny. Prisiel hlad a tak sme sli dole do restiky v tom dome a objednali sme si nejake piva. Prisiel nejaky manzelsky par s jednym dietatom a ja som kamosom trochu hlasnejsie povedal, ze nieco v zmysle co tu obsmrda ta stara tetka. V tom ma poklepal po pleci jej manzel a vysvetlil mi ze ako sa to s nou rozpravam. hadali sme sa tam tak trochu az som im sa ospravedlnil a este dodal daku kravinu (netusim co), ze kamosi si zacali robit srandu a tak som sa schytil a isiel prec stadial. Podisiel som k bicyklom, ze idem prec. Cudoval som sa, ze z neho nic nezmizlo. Namontoval cdromku, ale zistil som, ze nejaky neznamy bicykel je o moj priputany. Premyslal som co teraz. Nastastie ten zamok ktorym som bol priputany bol taky velky, ze som ho jednoducho pretiahol cez cely bicykel a vyvliekol sa z toho. V tom som zacul krik a v dialke bolo vidno, ako tej zene z restiky na ulici niekto ukradol kabelku a cela cesta bola plna ludi co ho zacali nahanat. Ja som priputal zamkou ten druhy bicykel o nejake dvere v plote a vydal sa opat na cestu s priputanou cdromkou na kormane. Vtedy som sa zobudil ako som sadal na bicykel :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tak dám útržky z môjho dnešného sna...u mňa v izbe 4x4 metre som nejakým zázrakom mal biliardový stôl a hral som s kamošom biliard...gule boli všetky čierne a neboli uložené do trojholníku, ale do štvorca asi 5x5 - 6x6. V tom to trochu poskočilo a od nejakej kamošky som dostal monitor k PC, ale na ňom bolo natiahnuté plátno a nejaká maľba, takže to bol vlastne obraz z monitora. Nemohol som ho len tak strhnúť a použiť ako monitor (urazila by sa), tak som ho zavesil ako obraz nad môj pôvodný monitor. V tom som začul krik z ulice...pozrem von a tam túruje o život nejaký vozičkár dolu ulicou s gaťami na pol žrdi a cicina mu tak stála, že mu až odťahovalo gumu na slipoch od brucha a bolo mu vidno chlpy medzi nohami...ty wole reku idem spať...ale všimol som si, že ten obraz sa chytil horieť, ale ja som si povedal, že som moc lenivý aby som vstával z postele, keď som si akurát ľahol ...a v podstate, keď ten obraz zhorí, tak to budem môcť konečne použiť ako monitor...oheň pomaly horel a zrazu mi došlo, že je to blbosť a že mi zhorí aj monitor...rýchlo som to uhasil a išiel som vyskúšať či ešte funguje...bohužiaľ nefungoval...a potom som sa zobudil...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

06/12/2013
Tak do dnesneho rana totalna detektivka :P

Byval som v dakom dome na dlhej rovnej ulici ktora smerovala hore kopcom. Kukal som nieco v telke a po case som musel ist uz do prace, tak som zobral kluce od auta a siel vonku. Tam ma cakal pohlad na nasu staru (uz zosrotovanu) Skodu 120 hnedu pekne porobenu. Nastupil som, nastartoval a siel asi cca 20m. Vtedy som si spomenul, ze som zabudol vypnut TV v dome a tak som nechal auto nastartovane s klucami v zapalovani, otvoril dvere a bezal do domu vypnut TV. Spozoroval som aj suseda, ako vonku vedla si nieco robi v zahrade. Vbehol som do domu, nasiel ovladac a vypol TV. Opat som zamkol dvere a bezal k autu. No ako som mohol vidiet, skodovka uz nebola nikde. Niekto ju musel ukradnut. Sused mi nepovedal nic. Isiel som domov a hned pozrel bazos, ci tam niekto moju skodovku nepredava, ale nebola tam nikde. Isiel som teda do prace, kde som stal v nejakych dverach a zacul rozhovor mojho sefa s dakou osobou (kolega). Zacal mu ukazovat dve fotky. Na jednej bola stara seda rozbita skodovka (vtedy som spozornel) a na druhej moja krasna vybliskana hneda skodovka. Hned nato sa ho sef opytal, ci nema o niektoru z nich zaujem, ze ich maju. V tom momente som sa vytratil a zacal sefa sledovat. Najprv sme sli po dakom moste peso, no potom z niekade zrazu zobral bicykel a zacal nanom trielit dalej do dakeho kopca po ceste a tam do dakej brany. Uz bola skoro uplna tma. Ja som utekal o zivot a nakoniec ho tam dostihol a zastavil. Povedal som mu, nech nic nerobi, lebo zavolam policiu. Vtedy sa spytal, ze preco. Vysvetlil som mu, ze mi ukradli moje nastartovane auto, ktore teraz predava. On sa zacudoval a povedal, ze prenho kradnu ludia a zamyslel sa, ze asi kradnu len nastartovane. Dohodli sme sa, ze policiu nanho nezavolam, ale nech mi vratia moje auto. V tom som si vo sne ako osoba zacal uvedomovat, ze toto cele sa mi sniva, no nic to nezmenilo natom, ze zrazu ma prisla pozriet sestra na ten dom a hrali sme sa na poictaci super maria.. (prevalenie na druhy bok a prebudenie)..

13/12/2013 -
Dnesny sen zas raz lahodka. Bol tak premna zaujimavy, ze som si ho skoro cely zapamatal. Komu sa chce citat, tak smelo do toho, ale je to fakt dlhe a to este vynechavam daktore veci a zjednodusene pisem :)

Zacalo to nejakym skladom, kde som bol prevteleny do dakej prisery z buducnosti a mal som pred sebou nejako zradcu rovnakeho vyzoru, ktoreho som chcel zabit. Tak som siel so zbranou na obhliadku a potom po nom zacal strielat. Bola z toho dost velka prestrelka, az sme dosli k nejakemu momentu kde ma zastrelil a vtedy prisiel hard reset ako v hre a isiel som odznova. Tento krat som ho pomaly strielal do hlavy a po chvili padol.
Od tohto momentu som sa vybral na nejake poschodie, kde sa diali dake divne veci a zrazu zamnou prisla hrstka mojich kamaratov (uz som bol zrazu nie prisera) a zacali sme hrat akoby utek z budovy, ktorym nas sprevadzala kopa logickych/fyzickych hadaniek. Isli sme po rozpadnutych betonoch, tehlach az sme prisli do dakej rohovej miestnosti, kde vsade boli na zemi rozsypane take tie gulicky, co byvaju v tom umele kvety zasadene. Zacal som v tom odhrabavat nohou az som narazil na nejaky cerveny trojuholnik umely, potom dalsi a k tomu cervene brnkatka na gitaru. Pozbieral som ich a hodil, lebo som netusil naco su.V tom vybehol z poza steny daky diabol cely cerveny a chcel nas napadnut, ale zahadne hned zmizol. Nechapali sme a tak sme sli dalej. Prehladaval som zasuvky a nasiel tam daky papier poskladany do trojuholnika. Myslel som si, ze to dam ako daky kluc do nejakej steny a tak som si ho odlozil do vrecka. Po chvili sme vsak kukali z okna a v dialke bol daky hrad a pred nim stromy s bocianmi, rieka atd. Napadlo ma vybrat naspat ten papier a tak som ho rozlozil a zistil, ze je to mapa, ktora mala z oboch stran rovnake obrazky, ale posunute a kusok rozdielne. Az na jednu vec, ktora tam bola rovnaka a to boli hniezda na stromoch s bocianmi. Vtedy sme pochopili, ze to je nejaky nas zachytny bod a tak sme pokracovali dalej po budove. Asi sme sa rozdelili, lebo som sa ocitol ako smerujem do miestnosti s kamosom, kde je totalna tma a tak som vybral z vrecka na nohaviciach lampas (mali sme nejake svetielka aj na hlave) a svietil som mu. Prehladavali sme skrine, zasuvky atd. Nasli sme iba topanky (cizmy) a vtedy som kamosovi povedal, ze to nech da naspat, tam nic nieje. On ale otocil cizmu a z nej vypadlo z kadejakych guliciek poskladane pismeno. Zacal teda vysypavat vsetky az sme prisli k 5tim pismenam (kruci, ze si nepamatam co to bolo) a chybalo nam stale jedno, kedze to nedavalo zmysel. Vtedy som mrkol do skrine a tam bolo z dvoch krtekov (plysakov) a motuzu medzi nimi spravene M. To ked sme dali nazaciatok, tak sme dostali nazov toho hradu, ktory bol na predoslej mape. Isli sme dalej z miestnosti az sme narazili na nejaku stenu, kde bol motuz a bolo vidno ze z boku sa ma dat ruka a nieco na motuze je. Dal som tam ruku a zacal tahat motuz. Kumne sa priblizovalo nieco na motuze, az som to dociahol a zlozil. Bol to taky kusok hliny, ktory som netusil naco je. Odlozil som ho a siel dalej. Tu sme sa rozdelili s kamosom a ja som siel do miestnosti, kde na zemi bol male jazierko, kde tiekla voda na mak a na jednej strane pretekala len tak prec. Pochopil som, ze ten kusok hliny mam dat do toho jazierka, tak aby som zabranil tomu, ze voda bude stale tiect na mak. Tak som to nejako spravil, polozil tam ten kusok a voda sa odklonila a z jazierka sa zazrakom na dakej palicke zodvihlo nieco (mari sa mi ze kluc, ale niesom si uz isty). Isiel som dalej, az som dosiel na schody, kde sme sa stretli s vacsinou kamosov. Tam v dakej diere v stene kamos nasiel daku krabicku v ktorej boli dva akoby loziska. Tie ked sa potocili a zapadli do seba zapadky, tak sa otvorili. Tam bolo to iste az zrazu ked sa este raz otvorili, bolo v nich vela loziskovych guliciek, ktore sme vysypali do krabicky a zobrali so sebou. (tu sa stal daky sek) Ocitam sa pri nejakej mrezi, kde sa kolega z prace snazi cez mreze dostat do nejakej klietky, kde su domceky. Clovek musel prebehnut cez mini potok, rychlo sa vystverat po dvoch lanach a stihnut to, kym zapadne mreza. Stale sa mu to nedarilo. Ja som povedal, ze to idem skusit a tak som bezal, vyliezol po lanach, ale miesto lava som siel do brany, ktora bola v pravo a stihol som. Hned vo vnutri som bezal dalej a silou otvoril uz zatvarajuce sa mreze a ocitol som sa pri nejakej bosorke. Nadaval som jej, ze "Boha pomozte mi a dajte mi daku napovedu atd" no ona vkuse povedala, ze mam odist prec a zacat odznova. Stale som do nej hucal, az kym z dakych schodov spoza nej neprisla daka Slovinka. Stara babka. Isiel som teda zanou hore schodmi, kde bola aj s dcerami a naliala mi nejakej slovinskej palenky. Tak som vypil a hned mi povedala, ze a teraz sa zabav. Siel som dole schodmi a zrazu dole diskoteka. Vtedy som pochpil,ze mi nieco do palenky dala. Zacal som tam sukat s dakymi dievcinami, lebo som mal velmi vela energie. Krasne slecny furt daka ina, az si pamatam na zaber ako ho vyberam a len tak tak som sa do jednej dievciny nespravil. (opat sek netusim co sa dialo dalej). Ocitam sa s kamosmi vsetkymi pred jednou izbou, kde je vsetko pekne zariadene a byva tam zrazu kamaratka s dakou spolubyvajucou. My sme tam nabehli, ze ideme hladat dalsie indicie a reku popozerajme zasuvky. Kamoska ma vtedy zahriakla a povedala, ze nieze sa jej, alebo spolubyvajucej budeme hrabat v spodnom pradle. A ja som ju uistil, ze budeme, lebo prave tam by skryl ten clovek co robil zahady nejake veci. Nepacilo sa jej to, ale dako sa cez to preniesli. Nic sme nenasli a tak sme sli o miestnost dalej. Tam som otvoril polorozpadnutu skrinu a nasiel tam telefon. Bola to nejaka Nokia. Videl som, ze tam je zeleny telefonik (stale niekto volal) a tak som zdvihol hovor. Zacal som rozpravat a ozval sa daky chlap, ktory sa pytal, ze kto je tam. Vysvetlil som mu ako sa veci maju a povedal "ja som vedel, ze to niekto zvladne". Zrazu sme boli bez budovou na dakom strku a stale som s nim telefonoval, kedze mal pre nas poslednu ulohu pred tym, ako to zvladneme uplne. Mali sme prebehnut za jeden tank, ktory bol cca 1km daleko a tam po nas pride ten chlap. Vravel mi ako to zvladneme, aby nas tank neskantril. No vkuse niekto suchotal po strku. Tak som sa ho stale pytal "Prosim mozte este raz?" A ked stale hrkotali so strkom, tak som zvrieskol do oboch kamosov (zazrakom tam bol jeden ktory s nami odzaciatku nebol) aby uz nesuchotali so strkom. Prestali a ja som sa dozvedel, ze mame ist napriamo na tank a potom strmo zahnut dolava k vodopadu, kade ho obideme. Potom chlap uz len dodal, ze tam po nas pride.
Vtedy to prislo. Zacali sme utekat spolu az sme prisli po miesto, kde sme mali zabocit dolava. Zabocili sme, no nejako viac ako bolo treba a isli sme az po nejakej luke a potom zbadali chodnik naspat. Tam boli kolajnice, cez ktore som chcel prebehnut, no zacul som vlak a leda ledva som sa mu vyhol aj s ostatnymi. Potom ked presiel, siel este jeden, no hned nato sme prebehli a bezali dalej. Obisli sme tank v pohode a dostali sa na dohodnute miesto. Tam sme z dialky pozorovali ako sa priblizuje auto (karavan - pravdepodobne kvoli pozeraniu filmu Prisoners) a v nom prichadza k nam chlapik. Vystupil a bol to taky starsi pan s nadvahou bradaty.

A tu prichadza budicek a moj sen sa konci :(
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja si z poslednej noci pamätám len útržok...bol som pri stavbe nejakého mosta...už bol celý poskladaný, ale bolo treba ho dostať do vodorovnej polohy...bol totiž spravený ako kĺbový, takže oba konce boli na mieste, ale v tom zlome ešte ležal na zemi a bolo treba ten zlom vyzdvihnúť...jeden robotník na kladku upevnil lano a zaistil ho a v tom začali na koniec mosta uväzovať niekoho...ruky mu uviazali o mostovú konštrukciu a nohy mu upevnili na zemi...vraj bol za niečo odsúdený na smrť...keď začali most dvíhať, tak ho natiahlo ako na škripci a nakoniec ho roztrhlo pri členkoch...potom som sa tuším otočil a viac si z toho nepamätám...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Grim napísal:..keď ten obraz zhorí, tak to budem môcť konečne použiť ako monitor...oheň pomaly horel a zrazu mi došlo, že je to blbosť a že mi zhorí aj monitor..
toto bolo dobré :mrgreen: :lol:
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Dnešný "povzbudzujúci":

Prvý krát u novej kaderníčky. Pretože so starou nie som spokojný. To bola žena :D = dali by sa o nej písať básne.
Ukázal som jej červené znamienko vo vlasoch ( ktoré reálne mám ), aby mi ho nezastrihla. Nato začala kričať, že to je nebezpečné, že mi to može zastaviť rast,... ( ďalšie veci som už nepočul ).
Premena na čarodejnicu a začala mi pchať jablko do úst, ja som sa bránil. Neodhryzol som si :D
A potom som sa zobudil.

Ja sny nevnímam, ale keď áno, tak ma chcú vždy zabiť a prebudím sa v najlepšej časti.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

No tak taká blbosť sa mi už dlho nesnívala :D.

Ja, bratranec a ešte pár neznámych ľudí sme boli na exkurzii na Marse s raketou. Keď sme však chceli ísť domov, tak sme nemali dostatok paliva, no tak sme potrebovali poriadne odrazenie rakety aby sme nejaké to palivo ušetrili :D. Tak sme ja a bratranec išli na blízku horskú dráhu aby nás odrazila. Po ceste som však stratil bratranca a on tam bol skôr. Hľadal som ho a potom mi dakto zavolal že je na ulici (už si nepamätám názov). Tak som sa spýtal japonského policajta kde je tá ulica a začal ma navigovať.

A teraz :D

Keď som sa k nemu dostal, tak tam stál pápež :D. Modlil sa a svätil raketu, ktorá už bola vo vzduchu, aby v pokoji odštartovala. Ale nejaký ľudia tam na ňu útočili. A keď som zdola kričal na bratranca nech ma zoberie, tak povedal, že bez potvrdenia od môjho kaderníka ma nemôže zobrať :D (že WTF? :D). Veľmi som sa bál, že ostanem na tej planéte, ktorá mala byť onedlho zlikvidovaná.

Celý vystrašený som sa zobudil a písal som potom bratrancovi aká je sviňa že ma na tej planéte chcel nechať :D.
Napísať odpoveď