”Mudre” hodinky

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ”Mudre” hodinky

Príspevok od používateľa audiotrack »

wladas napísal: Amater. 3,5pt a uz sa opysovalo :)
:smt059 základom bolo to správne napísať na ten ťahák, pravda?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...presne tak...ja som si tlačil 4pt a štedro som natlačil aj pár pre kamošov...všetci mi to vrátili...nevedeli to prečítať...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

tie hodinky beriem tak, ked sme si na strednej tahaky na A4ky v papiernictve museli zmensovat na velkost "do dlane" nakolko sme mali profku, ktora to, co bolo v knihe, brala ako len na stvorku. (ucebne materialy si samozrejme zabezpecte sami, a co bude v teste si vycucajte z prsta)

Titul je troska na inu temu, len v kratkosti. Dvaja moji kamosi po strednej si dali prihlasku na tu istu VS a do tej istej firmy. Co cert nechcel, oboch zobrali aj do prace, aj na vysku. Jeden uprednostnil vysku (rok na UK, prestup na ekonomicku a dokoncil), po 6rokoch si opat dal prihlasku do tej istej firmy, co cert nechcel, ho aj prijali (na vyssiu funkciu) a co cert nechcel, v lete tomu bude 5ty rok, co mu sefuje ten, co sa tam zamestnal skor a titul nema. Ironia? :)
Na pivo chodime stale spolu.. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

5 rokov prax v danej firme je viac ako titul. To platí všade. Ale keby ten jeho kamoš tých 5 rokov u nich nerobil (ani v žiadnom príbuznom odbore), a dali si prihlášku spolu (jeden s výškou, druhý bez) tak by to dopadlo zrejme opačne. Toto je všeobecná nevýhoda vysokej školy, že stratíš 5 rokov praxe. Skončíš školu, a máš titul ale ušli ti roky praxe ktorá je často rovnako dôležitá ako vzdelanie. Ale čím neskôr, tým viac sa to prejaví ako dobrá voľba. Lebo prax časom nadobudneš, a potom pri dvoch ľuďoch s praxou už ten titul môže zavážiť.
plusminus
King
King

to si tiez myslim.. ten s VS ma umysel sa splhat vyssie, ten bez ma len svoju pracu rad (to je len o osobnosti nie o VS).. aj podla mna sa to casom otoci... a to bez rozdielu ich ambicii..

kazdopadne, ak si "Lezim" tahak napise sam a ulozi do hodiniek, uz sa to aj nauci.. ak to bude copy&paste, tak moze pocas pisomky citat s displeja.. takze moja rada, ak aj tahak, pis si ho poctivo a sam, aspon pri "pouzití" tahaku ti bude aspon jasne, o com to je..
P.S. mna by zaujimal predmet. Ja som si zmensoval biologiu :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

čiže to už bola mikrobiologia :)
plusminus
King
King

takmer.. :) ale stacili jej naucene frazy, takze moje odpovede pri skusani boli 10minutove monology. Bola rada aj ona, a vtedy aj ja :).
Prvy polrok som rebeloval, ma nechala rupnut na polrok. Pri koncorocnych uzatvarackach mi len povedela, priemer mas 2, ale musim ti dat 3, inak by si musel na komisionalne skusky. V dalsom rocniku som uz BIO nemal :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

plusminus napísal:takmer.. :) ale stacili jej naucene frazy, takze moje odpovede pri skusani boli 10minutove monology. Bola rada aj ona, a vtedy aj ja :).
Prvy polrok som rebeloval,...
a vy*ebali ma zo skoly :lol:
slabo si rebeloval :twisted:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

hegy - tiez som to troska prehnal :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja to povazujem ako velmi dobre poucenie do zivota :) mozno som stratil nejaky cas ale konkretne toto ma postavilo na nohy a odvratilo od uz tak zle tahajuceho sa chodnicka plneho sidliskovych neduhov.
(ale vies aky som bol caaavo ked som chodieval do skoly akurat predavat boxery a teleskopy z cinskeho obchodu s 300% marzou?? )
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Strasne sa mi paci ako sa tema v poradni o kupe po troch prispevkoch zmeni na moralizovanie nad tym kto sa ma ako vela a preco ucit, kto si co zasluzi a co nie a kto sa tu ako velmi v zivote cestne ucil a nepodvadzal, pricom toto neskutocne otravne OT este priamo pohana moderator. J.b na to Audio, to ze ty skolu studujes pedantne je tvoje rozhodnutie a to ze on chce podvadzat je jeho, oboch je vas k.kot do toho co robi ten druhy, tu sa mame bavit o hodinkach.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

gangy ámen :aasmile1:
Napísať odpoveď