”Mudre” hodinky
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ”Mudre” hodinky
-
Grim
Darca
...presne tak...ja som si tlačil 4pt a štedro som natlačil aj pár pre kamošov...všetci mi to vrátili...nevedeli to prečítať...
tie hodinky beriem tak, ked sme si na strednej tahaky na A4ky v papiernictve museli zmensovat na velkost "do dlane" nakolko sme mali profku, ktora to, co bolo v knihe, brala ako len na stvorku. (ucebne materialy si samozrejme zabezpecte sami, a co bude v teste si vycucajte z prsta)
Titul je troska na inu temu, len v kratkosti. Dvaja moji kamosi po strednej si dali prihlasku na tu istu VS a do tej istej firmy. Co cert nechcel, oboch zobrali aj do prace, aj na vysku. Jeden uprednostnil vysku (rok na UK, prestup na ekonomicku a dokoncil), po 6rokoch si opat dal prihlasku do tej istej firmy, co cert nechcel, ho aj prijali (na vyssiu funkciu) a co cert nechcel, v lete tomu bude 5ty rok, co mu sefuje ten, co sa tam zamestnal skor a titul nema. Ironia?
Na pivo chodime stale spolu..
Titul je troska na inu temu, len v kratkosti. Dvaja moji kamosi po strednej si dali prihlasku na tu istu VS a do tej istej firmy. Co cert nechcel, oboch zobrali aj do prace, aj na vysku. Jeden uprednostnil vysku (rok na UK, prestup na ekonomicku a dokoncil), po 6rokoch si opat dal prihlasku do tej istej firmy, co cert nechcel, ho aj prijali (na vyssiu funkciu) a co cert nechcel, v lete tomu bude 5ty rok, co mu sefuje ten, co sa tam zamestnal skor a titul nema. Ironia?
Na pivo chodime stale spolu..
-
audiotrack
VIP
5 rokov prax v danej firme je viac ako titul. To platí všade. Ale keby ten jeho kamoš tých 5 rokov u nich nerobil (ani v žiadnom príbuznom odbore), a dali si prihlášku spolu (jeden s výškou, druhý bez) tak by to dopadlo zrejme opačne. Toto je všeobecná nevýhoda vysokej školy, že stratíš 5 rokov praxe. Skončíš školu, a máš titul ale ušli ti roky praxe ktorá je často rovnako dôležitá ako vzdelanie. Ale čím neskôr, tým viac sa to prejaví ako dobrá voľba. Lebo prax časom nadobudneš, a potom pri dvoch ľuďoch s praxou už ten titul môže zavážiť.
to si tiez myslim.. ten s VS ma umysel sa splhat vyssie, ten bez ma len svoju pracu rad (to je len o osobnosti nie o VS).. aj podla mna sa to casom otoci... a to bez rozdielu ich ambicii..
kazdopadne, ak si "Lezim" tahak napise sam a ulozi do hodiniek, uz sa to aj nauci.. ak to bude copy&paste, tak moze pocas pisomky citat s displeja.. takze moja rada, ak aj tahak, pis si ho poctivo a sam, aspon pri "pouzití" tahaku ti bude aspon jasne, o com to je..
P.S. mna by zaujimal predmet. Ja som si zmensoval biologiu
kazdopadne, ak si "Lezim" tahak napise sam a ulozi do hodiniek, uz sa to aj nauci.. ak to bude copy&paste, tak moze pocas pisomky citat s displeja.. takze moja rada, ak aj tahak, pis si ho poctivo a sam, aspon pri "pouzití" tahaku ti bude aspon jasne, o com to je..
P.S. mna by zaujimal predmet. Ja som si zmensoval biologiu
-
audiotrack
VIP
čiže to už bola mikrobiologia 
takmer..
ale stacili jej naucene frazy, takze moje odpovede pri skusani boli 10minutove monology. Bola rada aj ona, a vtedy aj ja
.
Prvy polrok som rebeloval, ma nechala rupnut na polrok. Pri koncorocnych uzatvarackach mi len povedela, priemer mas 2, ale musim ti dat 3, inak by si musel na komisionalne skusky. V dalsom rocniku som uz BIO nemal
Prvy polrok som rebeloval, ma nechala rupnut na polrok. Pri koncorocnych uzatvarackach mi len povedela, priemer mas 2, ale musim ti dat 3, inak by si musel na komisionalne skusky. V dalsom rocniku som uz BIO nemal
a vy*ebali ma zo skolyplusminus napísal:takmer..ale stacili jej naucene frazy, takze moje odpovede pri skusani boli 10minutove monology. Bola rada aj ona, a vtedy aj ja
.
Prvy polrok som rebeloval,...
slabo si rebeloval
hegy - tiez som to troska prehnal 
Ja to povazujem ako velmi dobre poucenie do zivota
mozno som stratil nejaky cas ale konkretne toto ma postavilo na nohy a odvratilo od uz tak zle tahajuceho sa chodnicka plneho sidliskovych neduhov.
(ale vies aky som bol caaavo ked som chodieval do skoly akurat predavat boxery a teleskopy z cinskeho obchodu s 300% marzou?? )
(ale vies aky som bol caaavo ked som chodieval do skoly akurat predavat boxery a teleskopy z cinskeho obchodu s 300% marzou?? )
Strasne sa mi paci ako sa tema v poradni o kupe po troch prispevkoch zmeni na moralizovanie nad tym kto sa ma ako vela a preco ucit, kto si co zasluzi a co nie a kto sa tu ako velmi v zivote cestne ucil a nepodvadzal, pricom toto neskutocne otravne OT este priamo pohana moderator. J.b na to Audio, to ze ty skolu studujes pedantne je tvoje rozhodnutie a to ze on chce podvadzat je jeho, oboch je vas k.kot do toho co robi ten druhy, tu sa mame bavit o hodinkach.
gangy ámen