Linkin Park
Re: Linkin Park
Ja napr teraz hrozne fičím na tom projekte Stone Temple Pilots s Chesterom. Jedna pecka. Najmä out of time a black heart.
To neni ani tak projekt, ako skôr dlho fungujúca kapela, s ktorou Chester iba spravil album. Inak, zhodou okolností, kapela, ktorá je Chesterovi vzorom. Inak, súhlasím, aj mne sa to páči. Dead By Sunrise som tiež mohol, taká najčistokrvnejšia rockovosť bola v songu Crawl Back In.
Viem že to je dlho fungujúca kapela, ale myslím si že že to kludne môžme volať "projekt". Ale to je jedno.. nechytajme sa slovíčok.
(Btw. je to EP-čko nie album
) Pre mňa je dôležité že Chester niečo tvorí, nakoľko je to naozaj dobrý spevák, o tom niet pochýb. Už sa teším na nový album od LP. Vie sa už zhruba kedy ba mal vyjsť?
Takmer určite v Júni, a takmer určite bude jeho názov The Hunting Party.
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2014, 16:39)
Tak, je to potvrdené, nový album sa bude volať The Hunting Party, výjde 17. Júna 2014, kapela sa vydala tvrdšou rockovou cestou, a obal bude vyzerať takto:
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2014, 16:39)
Tak, je to potvrdené, nový album sa bude volať The Hunting Party, výjde 17. Júna 2014, kapela sa vydala tvrdšou rockovou cestou, a obal bude vyzerať takto:
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
divný obal
Hmm, ani nie.
Prvé štyri sa ti divné nezdali?
Prvé štyri sa ti divné nezdali?
Práve že mne to príde ako typický obal LP albumu 
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
no, mne sa len hybrid theory a meteora páčia, aj hudobne aj čo sa týka obalu 
Mne sa hudobne páčia všetky, no najviac asi Meteora, a obal albumu sa mi najviac páčil pri Living Things. Tento sa mi ale tiež pozdáva. 
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2014, 9:59)
Dnes o polnoci (zrejme nejakého US času) sa spúšťa predobjednávka albumu, a spolu s ňou vychádza nový singel Until It's Gone. Inak, čo sa grafiky týka, tak chalani sa fakt vyšvihli, tie covery sú úžasné.
Taktiež je k dispozícií už oficiálny tracklist, je tam viacero kolaborácií, väčšinou s tvrdými rockovými kapelami (väčšinou gitara, a asi jeden prípad spev). Vyzerá to minimálne zaujímavo.
THE HUNTING PARTY - 6.17.14
1 - Keys To The Kingdom
2 - All For Nothing (feat. Page Hamilton)
3 - Guilty All The Same (feat. Rakim)
4 - The Summoning
5 - War
6 - Wastelands
7 - Until It's Gone
8 - Rebellion (feat. Daron Malakian)
9 - Mark The Graves
10 - Drawbar (feat. Tom Morello)
11 - Final Masquerade
12 - A Line In The Sand
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2014, 9:59)
Dnes o polnoci (zrejme nejakého US času) sa spúšťa predobjednávka albumu, a spolu s ňou vychádza nový singel Until It's Gone. Inak, čo sa grafiky týka, tak chalani sa fakt vyšvihli, tie covery sú úžasné.
Taktiež je k dispozícií už oficiálny tracklist, je tam viacero kolaborácií, väčšinou s tvrdými rockovými kapelami (väčšinou gitara, a asi jeden prípad spev). Vyzerá to minimálne zaujímavo.
THE HUNTING PARTY - 6.17.14
1 - Keys To The Kingdom
2 - All For Nothing (feat. Page Hamilton)
3 - Guilty All The Same (feat. Rakim)
4 - The Summoning
5 - War
6 - Wastelands
7 - Until It's Gone
8 - Rebellion (feat. Daron Malakian)
9 - Mark The Graves
10 - Drawbar (feat. Tom Morello)
11 - Final Masquerade
12 - A Line In The Sand
Daron Malakian
nejake info o zberatelskych/deluxe ediciach ?
nejake info o zberatelskych/deluxe ediciach ?
Zatiaľ sa o ničom takomto nevie, akúrat sa objavila správa, že sa bude dať objednať CD + DVD (zrejme dokument o tvorbe albumu, čo by bolo fajn)
K singlu Until It's Gone, ktorý mal výjsť predvčerom, išlo iba o dohady a dátum nebol pravdivý, avšak singel výjde a to veľmi čoskoro. Hovorí sa o 5. Máji v digitálnej podobe, a 30. Máji vo fyzickej.
LP momentálne teasujú krátkymi videami, asi predzvesť nového singlu. Linkin Park sú známy tým, že "hajpujú" fanúšikov dlhšie ako by mali.
EDIT: Tak, dátum je už oficiálny.
"Tune in to BBC Radio 1 on Monday, May 5 at 7:30pm GMT to hear Zane Lowe’s world premiere of our new single “Until It’s Gone.”"
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2014, 7:45)
Tak, je to vonku.
Dosť sa mi to páči, nebudem sa rozpisovať. Chýba mi ale Mike-ov rap (nebol zatiaľ ani v jednom singli, snáď na albume chýbať nebude.
Každopádne, sú ľudia, ktorí mali možnosť počuť (takmer) celý album (napríklad Derek z LPA), a Until It's Gone je údajne najsinglovskejšia a najrádiovejšia pesnička z albumu, takže si asi viete spraviť obraz na základe prvých dvoch singlov, ako bude album vyzerať.
K singlu Until It's Gone, ktorý mal výjsť predvčerom, išlo iba o dohady a dátum nebol pravdivý, avšak singel výjde a to veľmi čoskoro. Hovorí sa o 5. Máji v digitálnej podobe, a 30. Máji vo fyzickej.
LP momentálne teasujú krátkymi videami, asi predzvesť nového singlu. Linkin Park sú známy tým, že "hajpujú" fanúšikov dlhšie ako by mali.
EDIT: Tak, dátum je už oficiálny.
"Tune in to BBC Radio 1 on Monday, May 5 at 7:30pm GMT to hear Zane Lowe’s world premiere of our new single “Until It’s Gone.”"
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2014, 7:45)
Tak, je to vonku.
Dosť sa mi to páči, nebudem sa rozpisovať. Chýba mi ale Mike-ov rap (nebol zatiaľ ani v jednom singli, snáď na albume chýbať nebude.
Každopádne, sú ľudia, ktorí mali možnosť počuť (takmer) celý album (napríklad Derek z LPA), a Until It's Gone je údajne najsinglovskejšia a najrádiovejšia pesnička z albumu, takže si asi viete spraviť obraz na základe prvých dvoch singlov, ako bude album vyzerať.
mne sa tiez paci taka pohodova
Niekto sa tu pýtal na deluxe edície: http://thehuntingparty.linkinpark.com/ 
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2014, 14:58)
Tak, včera sa konal koncert, s niekoľkými live premiérami a svetovou premiérou songu Wastelands.
Napostujem sem nejaké odkazy na YT videá, ale vopred sa ospravedlňujem, ak budú zmazané.
Wretches and Kings / Skin to Bone / Remember the Name / Numb/Encore medley (za mňa neskutočná paráda)
Guilty all the Same s (možno prehnane dlhým a neživým) introm
Until It's Gone
a nakoniec Wastelands
...plus, síce štúdiová ukážka Wastelands, ale v biednej kvalite
Čo vravíte?
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2014, 14:58)
Tak, včera sa konal koncert, s niekoľkými live premiérami a svetovou premiérou songu Wastelands.
Napostujem sem nejaké odkazy na YT videá, ale vopred sa ospravedlňujem, ak budú zmazané.
Wretches and Kings / Skin to Bone / Remember the Name / Numb/Encore medley (za mňa neskutočná paráda)
Guilty all the Same s (možno prehnane dlhým a neživým) introm
Until It's Gone
a nakoniec Wastelands
...plus, síce štúdiová ukážka Wastelands, ale v biednej kvalite
Čo vravíte?
Wastelands sa mi pozdáva, konečne rapujúci Mike, to mi chýba vo veľa pesničkách. Album bude podľa mňa jeden z najlepších, najprepracovanejších...
Mám podobný názor. Inak, Guilty all the Same naživo rapuje Mike (to sa dalo čakať).
Nejaké iné info, na LPRussia sa objavilo toto, neviem, či je to pravé, no ak áno, zrejme sa jedná o ďalší singel (to, či bude vydaný ešte pred albumom, to neviem).
Ak je to fake, tak je podarený.
Nejaké iné info, na LPRussia sa objavilo toto, neviem, či je to pravé, no ak áno, zrejme sa jedná o ďalší singel (to, či bude vydaný ešte pred albumom, to neviem).
Ak je to fake, tak je podarený.
Wretches sa mi tiež páči. Fúú.. už sa tešim na ten album 
Štúdiovka Wastelands:
celkom dobra, hudba trosku...prehlusujuca sa, ale refren dobry
Out of nowhere, unikol štvrtý song, respektíve, dnes by mal byť oficiálne predstavený, takže unikol len o pár minút dopredu. Je to teda už štvrý song, ktorý je vonku, a ja mám strach, že na album nič nezostane.
Rebellion (feat. Daron Malakian)
Teším sa na kvalitnejšiu nahrávku, lebo pri takejto thrashovej hudbe cítiť každý nedostatok - každopádne, takúto skladbu som nečakal, prekvapilo ma to, no páči sa mi to strašne, dosť v tom počujem SOAD, paradoxne nie len gitaru, ale aj spev. Čo poviete?
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2014, 14:00)
Najnovšie info hovorí o novom songu z albumu, Final Masquerade, ktorý by mal výjsť už budúci týždeň, zrejme 9.6., teda pár dní pred vydaním albumu. Ak výjde, bude vypustených už 5 songov pred vydaním albumu, čo je podľa mňa zbytočne veľké číslo, a s predošlými albumami si to nepamätám.
Pre tých nedočkavých sa odhaduje, že album by samozrejme mohol uniknúť skôr, ako vždy, konkrétne sa hovorí o nasledujúcich hodinách, respektíve dňoch.
Rebellion (feat. Daron Malakian)
Teším sa na kvalitnejšiu nahrávku, lebo pri takejto thrashovej hudbe cítiť každý nedostatok - každopádne, takúto skladbu som nečakal, prekvapilo ma to, no páči sa mi to strašne, dosť v tom počujem SOAD, paradoxne nie len gitaru, ale aj spev. Čo poviete?
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2014, 14:00)
Najnovšie info hovorí o novom songu z albumu, Final Masquerade, ktorý by mal výjsť už budúci týždeň, zrejme 9.6., teda pár dní pred vydaním albumu. Ak výjde, bude vypustených už 5 songov pred vydaním albumu, čo je podľa mňa zbytočne veľké číslo, a s predošlými albumami si to nepamätám.
Pre tých nedočkavých sa odhaduje, že album by samozrejme mohol uniknúť skôr, ako vždy, konkrétne sa hovorí o nasledujúcich hodinách, respektíve dňoch.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak mna najviac zaujalo zatial Rebellion, jednoznacne.