mam taky problem - a to, ze neviem ako komunikovat s je*** a hlupymi ludmi.
Prosil by som radu.
rovno dam konkretny moj pripad, moji spolubyvajci su pre mna prije*** a hlupi, (niesu to zli ludia, ale podla mna maju nasrate v hlave), preco ?
1. slecinka ma rucny vysavac a je*e si to s nim o 6 rano, alebo pre istotu o 11vecer...to by som mozno prekusol, keby bolo aspon vysledok vidno...
2. ja kuchynu nevyuzivam, pretoze bud jem v meste, alebo daco zbastim v izbe... no ale ked varia ti dvaja tak je zasrate este aj za oknom von, zbytky jedla v umyvadle, alebo proste sa len zahryzne do chlebika a nechame ho na drese cely den... uz tu lietali kadejake musky na to...
3. dalsia vec je upratovanie - ako ja s tym nemam problem, ale ked ja upracem, hned vecer sa bud je*lo holi a vsade su chlpky po umyvadle - lebo naco si po sebe umyt, alebo slecinka makeupuje a vsetko je zasvinene zas...
4. potom tu je napr. ranne vesanie pradla a jebanie so susicom , ved co je 7 hodin budem ho je*at lebo som captava ... alebo varenie polievky o 11 vecer.
no dalej nejdem pisat... mozno nejaky obraz mate...ale podla mna to je hlupe az prije***...
otazka, co robit ?
doteraz som to riesil ignoraciou, proste zavriem sa v izbe, pustim muziky...a cau pa...som doma mozno cca 4hodiny denne co ma vidno a pocut zbytok casu spim... - pocuvam na repro - ok ale zas nejak si to nepeciem na plno, plus som bol u nich v izbe, ze kolko si mozem dat, ze to uz rusi a pocut...a myslim ze zaklepat na dvere ci to mozem dat tichsie sa da vzdy, je to celkom normalne... zato povedat ze nevysavaj o 6 rano mi pride take agresivne...a pride mi ze cloveku ktoremu nedochadzuju vyssie spomenute veci je zbytocne daco hovorit.
stahovat sa nechcem... ale dakedy chce clovek klud...a napr teraz uz mame 4 hodiny obsadenu kupelnu lebo treba robit poriadky v sminkach a ko*ot, a upratovat na noc...
asi riesenim je sa ozvat, len ako na to, dajte dake tipy, nech z toho nevznikne tretia svetova a hlavne treba to do uvahy to ze ked treba vraviet 25 rocnemu clovek nedup tak asi neni kompletny.