Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa Fabo »

Bratranec chodi s priatelkou na motovylety, dovolenky, boli dva ci trikrat v Taliansku, boli v Alpach, krizom krazom tu po okoli... aj takto sa da urobit kompromis. Napriklad.

Ak sa ten kompromis urobit neda, lebo ani jeden ani druhy nespusti, tak proste vztah nema perspektivu a je spravne to ukoncit. Treba si najst takeho partnera s kym sa kompromis robit da. A mozno si najdes babu ako jedna moja kamaratka zo skoly, ktora zoberie svoju motorku a pojdete dvaja :D

K teme... Problem neni inherentne vo veku... problem je IMHO v zivotnych skusenostiach a societalnych predpokladoch.

Ked je jeden uz po skole a zaraba, druhy akurat nastupuje na vysku a ma novy svet, tak je to blbe. Ked sa k tomu prida to ze studujuceho bombarduje z kazdej strany postoj "si mlady/mlada, musis sa bavit, zit, skusat vsetko, YOLO" tak je to holt tazke. Niekto v takomto ramci fungovat vie, niekto nie. Ja som trebars dnes v praci, lebo som v praci, viem si celkom dobre predstavit ze keby som mal priatelku vysokoskolacku, ktora by vcera chcela oslavit koniec semestra niekde na diskoteke, tak by z toho mohol byt pruser, hlavne ak je to taky typ, co ma zabezpecenu materialnu stranku od rodicov a nevie trebars ake je to ist do roboty po 2-3 hodinach spanku po diskoteke. Ale to nie je vekom, to je rozdielom v zivotnom style.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

tak to naozaj nerozumiem tej babe, ako sa ešte tomu frajerovi môže pozrieť do očí.. :D
Nuž, ona si fakt nič nepamätala. Čiže sme vlastne mohli vytvoriť spomienky na základe toho, čo sme jej povedali. Najckôr sme si povedali, že to necháme tak, že jej netreba vravieť nič. Potom nás ale napadlo, že to počulo xy ľudí, takže sa to k nej aj tak dostane. Radšej sme jej my, dôveryhodní kamaráti, povedali "pravdu". Takže za prvé, ona nevedela poriadne ani chodiť. Za druhé, nebol to jej nápad, týpek sa zrazu postavil a odtiahol si ju bokom. Za tretie, ona to ani veľmi nechcela, ale nevládala sa brániť. Že opak je pravdou snáď ani nemusím vravieť. :D Teraz žije v tom, že to nebola jej chyba, a preto nemá až také výčitky.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Fabo: Už som spomínal, že to nebolo iba kvôli jednej motorke ale aj kvôli veľa iným veciam.

tak to naozaj nerozumiem tej babe, ako sa ešte tomu frajerovi môže pozrieť do očí.. :D
Ja poznám tiež jeden takýto pár, no z rozdielom že dievča svojho priateľa podvádza vedome. A to sú spolu asi 5 rokov. Nejak nechápem prečo to ona neukončí, no ja sa do toho miešať nemienim.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Prečo by to ukončila? Ten vzťah jej pravdepodobne vyhovuje, len v posteli by chcela niečo viac. Tak si to vezme inde a vďaka tomu môže pokračovať v inak peknom vzťahu. Nevravím, že to schvaľujem. To určite nie. Ale viem to pochopiť.
lukas9206
Addict
Addict

Neviem či by tvoje pochopenie zdieľal aj jej priateľ keby sa to dozvedel.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Určite nie, ja by som sa na ňu vykašľal tiež, ak by som to na jeho mieste zistil :D Len vravím, že si viem predstaviť ako to berie ona.
lukas9206
Addict
Addict

Ja si to ale predstaviť neviem. Prečo to neskončí, a nenájde si nejakého čo ju dokonalo uspokojí, ale podvádza terajšie partnera?
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Ženám sa nedá veriť vôbec...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

lukas9206 - ked takto hadzes vsetky zenske do jedneho vreca ale pritom vela ludi tu pise mierny opak, ze treba robit kompromisy tak su dve moznosti. Bud mas na zenske smolu, alebo je chyba v tebe. Vyber si. Tretia moznost neexistuje.
lukas9206
Addict
Addict

Ale existuje. Chyba je v ženách :lol:
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

lukas9206 - forever alone ? :)
lukas9206
Addict
Addict

Pichla si si? Je ti lepšie? Nebude to tým že mám pravdu, len si to nechceš priznať? ;)
Ja teraz vzťah nechcem, stačí mi splašiť si raz za čas nejakú v bare, vyspať sa a pokračovať bez vzťahu ďalej. Prečo si myslíš že by mi malo byť bez vzťahu zle?
Unkown
Medium Star
Medium Star

Ja si to ale predstaviť neviem. Prečo to neskončí, a nenájde si nejakého čo ju dokonalo uspokojí, ale podvádza terajšie partnera?
Nepoznám ani jedneho z nich, takže môžem len hádať. Ale predstavme si modelovú situáciu. Jej priateľ je pekný, zlatý, má rád jej rodičov, kupuje jej darčeky, pozýva ju na večere, ale v gatiach má dážďovku. Naproti tomu jej milenec je kretén, s ktorým by si nedokázala predstaviť ani týždeň spoločného života, zato väčšinu dňa trávi v posilke a náradie mu závidí nejeden černoch. Mala by zahodiť inak dokonalý vzťah len kvôli sexu a hľadať pána dokonalého? Milenec nikoho netrápi, ona je šťastná lebo má všetko čo chce a jej priateľ je šťastný, lebo nepozná pravdu. Keby sa priznala, vzťah by sa rozpadol, všetci by boli smutní, ale mala by čisté svedomie. Myslím si, že toto nieje ani zďaleka jediný šťastný vzťah založený na klamstvách.
wladas
Redeemer
Redeemer

lukas9206 napísal:Ja teraz vzťah nechcem, stačí mi splašiť si raz za čas nejakú v bare, vyspať sa a pokračovať bez vzťahu ďalej. Prečo si myslíš že by mi malo byť bez vzťahu zle?
Tymto si vysvetlil celu pricinu a myslim ze je to zbytocne dalej to rozoberat. A myslim ze nebudem sam kto tu pricinu uz vidi, bez urazky.
lukas9206
Addict
Addict

Aká je to príčina wladas? Ja som sa vzťahu niekedy nebránil. A keď som už v ňom bol, nelietal som za inými. Bol som som normálny chlap, ktorého bavilo robiť radosť priateľke, ako spomínal audio. No vždy to skončilo ako to skončilo. Tak mi daj dôvod začať zase vzťah.

Unkown: Lenže ona nemá milenca. No trtká kde príde. Disco, bar, jednoducho vždy keď niekde ide von bez priateľa. Ona si myslí že to nikdy nepukne? Začala niečo čo už nezastaví, a keď mu to nepovie ona, tak mu to povie niekto iný a bude to pre neho oveľa horšie.
letri
Light Expert
Light Expert

Nie nebude to tým, že máš pravdu..neviem, či má niekto z nás dvoch pravdu, lebo každý to vidíme z iného uhľa pohľadu, otázkou zostáva, ktorý je lepší..
Ako potom môže existovať toľko šťastných párov, manželstiev? Keď ako hovoríš chyba je v ženách? Prečo potom chlapi s nimi sú? Asi chyba nebude len v ženách...ale skôr v tebe, alebo v tých, na ktoré si práve natrafil..stačilo by len neposudzovať podľa 2 3 žien, ženy ako celok, ale osobitne.
Ja teraz vzťah nechcem, stačí mi splašiť si raz za čas nejakú v bare, vyspať sa a pokračovať bez vzťahu ďalej. Prečo si myslíš že by mi malo byť bez vzťahu zle?
Hm...asi prečo potom nemáš normálny vzťah? S takýmto prístupom a povesťou asi žiadna normálna žena za tebou nepobeží.. ;)
A asi preto by ti malo byť zle, možno nie teraz, keď si mladý, veď mladosť pochabosť užívať si, ale preto, že človek nechce zostať sám.
lukas9206
Addict
Addict

Ako vieš že všetke tie vzťahy sú šťastné?

Dobre no, to som trocha prehnal, nie som žiadnej Charlie Sheen. No rád pokecam z cudzími dievčatami v bare.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Fabo napísal:Bratranec chodi s priatelkou na motovylety, dovolenky, boli dva ci trikrat v Taliansku, boli v Alpach, krizom krazom tu po okoli... aj takto sa da urobit kompromis. Napriklad.

Ak sa ten kompromis urobit neda, lebo ani jeden ani druhy nespusti, tak proste vztah nema perspektivu a je spravne to ukoncit. Treba si najst takeho partnera s kym sa kompromis robit da. A mozno si najdes babu ako jedna moja kamaratka zo skoly, ktora zoberie svoju motorku a pojdete dvaja :D

K teme... Problem neni inherentne vo veku... problem je IMHO v zivotnych skusenostiach a societalnych predpokladoch.

Ked je jeden uz po skole a zaraba, druhy akurat nastupuje na vysku a ma novy svet, tak je to blbe. Ked sa k tomu prida to ze studujuceho bombarduje z kazdej strany postoj "si mlady/mlada, musis sa bavit, zit, skusat vsetko, YOLO" tak je to holt tazke. Niekto v takomto ramci fungovat vie, niekto nie. Ja som trebars dnes v praci, lebo som v praci, viem si celkom dobre predstavit ze keby som mal priatelku vysokoskolacku, ktora by vcera chcela oslavit koniec semestra niekde na diskoteke, tak by z toho mohol byt pruser, hlavne ak je to taky typ, co ma zabezpecenu materialnu stranku od rodicov a nevie trebars ake je to ist do roboty po 2-3 hodinach spanku po diskoteke. Ale to nie je vekom, to je rozdielom v zivotnom style.
Fabo toto si presne trafil :aasmile1:

Presne presne, keď jeden je už viac menej po škole a zarába a druhý je prvák na výške a má nový svet je to veľmi ťažké a presne reči typu.. si mladý užívaj si atď a vidíš tvoje kamošky si užívať atď. Myslím si, že toto dosť často veľa vzťahov zlomí.

Jedno je isté, najlepšie si nájsť typ baby čo nie je párty girl, ale vie aj piatok stráviť čítaním knihy občas niekde vybehnúť do čajovne a sem tam ísť pozrieť do baru a výnimočne s kamoškami na diskotéku.

Teraz keď sa na to tak spätne pozerám sa smejem až na sebe ako som si mohol myslieť, že nám to vydrží. Od začiatku to už bolo odsúdené na neúspech, ale bohužiaľ mi chlapi máme "dar" rozmýšľať pri výbere baby na vzťah penisom :psssst:
letri
Light Expert
Light Expert

Ako vieš že všetke tie vzťahy sú šťastné?
Inak by toľko kvantum párov asi nebolo, nie? Keby sú neni šťastné, tak by všetci tvrdili to isté, a boli sami ako ty.. treba sa naučiť, že chyby sú v každom človeku, a práve aj to je tá cesta ku kompromisom, vzájomnom pochopení, tolerantnosti..

A čo nasleduje po tom pokeci? :)
wladas
Redeemer
Redeemer

letri napísal:treba sa naučiť, že chyby sú v každom človeku,
Len ze on je prave ten typ cloveka ktory si mysli ze on je stelesnena dokonalost :)
Napísať odpoveď