Ak sa ten kompromis urobit neda, lebo ani jeden ani druhy nespusti, tak proste vztah nema perspektivu a je spravne to ukoncit. Treba si najst takeho partnera s kym sa kompromis robit da. A mozno si najdes babu ako jedna moja kamaratka zo skoly, ktora zoberie svoju motorku a pojdete dvaja
K teme... Problem neni inherentne vo veku... problem je IMHO v zivotnych skusenostiach a societalnych predpokladoch.
Ked je jeden uz po skole a zaraba, druhy akurat nastupuje na vysku a ma novy svet, tak je to blbe. Ked sa k tomu prida to ze studujuceho bombarduje z kazdej strany postoj "si mlady/mlada, musis sa bavit, zit, skusat vsetko, YOLO" tak je to holt tazke. Niekto v takomto ramci fungovat vie, niekto nie. Ja som trebars dnes v praci, lebo som v praci, viem si celkom dobre predstavit ze keby som mal priatelku vysokoskolacku, ktora by vcera chcela oslavit koniec semestra niekde na diskoteke, tak by z toho mohol byt pruser, hlavne ak je to taky typ, co ma zabezpecenu materialnu stranku od rodicov a nevie trebars ake je to ist do roboty po 2-3 hodinach spanku po diskoteke. Ale to nie je vekom, to je rozdielom v zivotnom style.