PlayStation 4
Re: PlayStation 4
Tak čo ľudia? Ako sa vám páči PS4?
Som zatiaľ len vo fáze rozhodovania, no chcel by som si ju zaobstarať na občasné hranie nejakých exkluzivít. Napríklad kvôli GTA 5 alebo NHL-ke. Rozmýšľam aj nad PS3, ale nové hry už asi budú primárne robené na PS4, nie? Čo si myslíte, oplatí sa mi priplatiť za PS4? Ešte by som sa chcel opýtať ako je to z bazarovymi hrami? Dajú sa plnohodnotne hrať, či sú nejak viazané na účet a hranie nebude možné?
Som zatiaľ len vo fáze rozhodovania, no chcel by som si ju zaobstarať na občasné hranie nejakých exkluzivít. Napríklad kvôli GTA 5 alebo NHL-ke. Rozmýšľam aj nad PS3, ale nové hry už asi budú primárne robené na PS4, nie? Čo si myslíte, oplatí sa mi priplatiť za PS4? Ešte by som sa chcel opýtať ako je to z bazarovymi hrami? Dajú sa plnohodnotne hrať, či sú nejak viazané na účet a hranie nebude možné?
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
podla mna sa to neoplati, kedze je este malo hier na playko, ktore sa oplatia a stoja za to (infamous je ta jedna)...ked tak si zozen lacnejsie playko 3ku z bazosu, hod tam flash, postahuj a ked tak to potom predaj pred tym ako budes chciet kupit PS4 ked bude uz co to hrat
Na flashnutom nejde hrať online, nie? To by mi vadilo.
Tak zadarmo asi vela vody nenamutis nie?
Ja som nepovedal že chcem flash. Online hrať chcem a nemám problém si hry kúpiť.
Na flashnutom xboxe ide hrat online.
-
aviceN
Guru
v tom pripade chod do playka a kupuj hry z bazarov
usetris a mozes hrat free mp
zatial sa neopati kupovat PS4 ani Xbox One, nie je velmi co hrat...
Mozno trochu OT ale su uz nejake volanty na novu generaciu? Pozeral som stranku fanatecu a nejako ticho je. Tak isto spatna kompaktibilita s g27 je diskutabilna...
ved este niesu hry na to (ked tak koncom roka driveclub aj project cars)
nevadi, myslel som skor vo vseobecnosti aspon nejake oznamenie resp support pre uz existujuce ako je napr g27. Co som pozeral tak len same dohady a xko ma uz forzu co mi viac sadlo ako gt.
Samozrejme ze uz su na xbox napriklad mad catz vyraba.
Zdravím.
Chcem sa spýtať....dá sa PS 4 čipnúť ?
Neda.
a dufam ze sa ani nebude dat 
-
DeJF
Addict
Su tam už nejaké f2p hry na stiahnutie?
Mna by zaujimalo ci aj na ps4 resp next gen konzolach sa da zakupit len cd key a nasledne hra stiahnut na hdd, alebo sa musi kupit krabicovka
Ano, napr. Amazon predava taketo kluce:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_ ... s4+digital
//alebo mozes priamo nakupovat cez PS Store digitalky.
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_ ... s4+digital
//alebo mozes priamo nakupovat cez PS Store digitalky.
hmm,cena tam je rovnaka,ak nie aj drahsia ako krabicovka,byvaju aj akcie ako napr steam summer sale?ale to by som uz chcel asi vela