Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
To je pravda, týpek je macher ako vo fotení, tak aj v PS. Mne išlo predovšetkým o ukážku komponovania. Páči sa mi ako rieši spodnú časť fotografií. Je mi jasné, že finálnym výsledkom sa jeho prácam priblížia len máloktorí z nás.
-
ktozesomja
Medium Star
jackb - ja som len lajk, nefotim o nic lepsie, ale z mojho pohladu mi pridu tie fotky take obycajne, nicim ma nezaujali. Akurat ta fotka sa2 sa mi celkom paci, ma dobry napad
enf4 keby mala sirokouhly format a bolo by tam viac oblohy v pomere k pevnine tak by sa mi to viac pacilo
enf4 keby mala sirokouhly format a bolo by tam viac oblohy v pomere k pevnine tak by sa mi to viac pacilo
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, nevyzerá byť stará, koľko má rokov? 
-
ktozesomja
Medium Star
pekná ... aj fotka
-
t0m4s3
Admin
Čo by malo byť na tej fotke zaujímavé, okrem presvitajúcej podprsenky?
oveľa lepšie bez tých vintage efektov, daj viac 
Mne sa tie vintage pacia a kedze nemam sklo ktore by robilo krasnu kresbu tak to tym maskujem ale sem sa to nehodilo kedze tu bolo potrebne zachovat farbu prave koli obsahu fotky... Viac bude neskor este som sa nimi neprehrabal tieto dve mi udreli hned do oci tak som ich hned spracoval
Kazdopadne dik, vidim ze musim robit viac farebnych foto, aj v kluboch to malo pozitivnu odozvu
Kazdopadne dik, vidim ze musim robit viac farebnych foto, aj v kluboch to malo pozitivnu odozvu
-
Grim
Darca
...a ako pri všetkom "sto ľudí, sto chutí" mne sa tieto dve nepáčia...všetky fotky predtým sa mi od teba páčili, ale tieto dve ma neoslovili...
Je to aj pre mna nezvyk, takychto foto vela nerobim, o.i. takychto je z akcii vela a preto sa chcem aspon dobrym vintage odlisit a vytvorit si urcity rukopis, aj ked pri foto je to tazke kedze zalezi od situacie... Ale kazdy nazor berem posuva to dalej
Skúšal tu niekto z vás double exposure?
Jedna staršia, ale až dnes som ju hodil na 500px a mala celkom úspech
A jeden dnešný pokus
Nemusíte to pochovávať, viem, že to nie je dobré. Musím to ešte trochu vymakať. Ten Václavák sa ale k tomuto celkom hodí a raz sa mi to podarí poriadne... snáď.
celkom sa mi to paci ale to preklenutie s nocou skus urobit pozdlz toho stredu 
Práveže s tým stredom je problém, tam je debilná socha a nedá sa to tak z hora odfotiť poriadne...
tak to odfot zdola smerom hore a stoj presne oproti vaclavovi 
No vidíš a toto mi nenapadlo
Tam je furt toľko ľudí, že sa tam ťažko fotí, ale vyskúšam 
Skús tak, aby si mal na fotke čo najmenej oblohy.. prípadne prechod medzi dňom a nocou sprav pre oblohu zvlášť.. nejaký širší prechod. Inak samotné námestie deň/noc sa mi páči..
-
masterdead
SysAdmin
Mne sa ta prva paci, ale chyba jej nieco. Je taka studena dost. Skusil by som jej pridat troska teplejsi ton like this >
Ta druha je pre mna zujimava. Skus sa postavit rovno pred to muzeum, ale az pred vchod, budes dost vysoko.
A aby som len nekritizoval, pustite sa do mna >>
A aby som len nekritizoval, pustite sa do mna >>
masterdead, díky. Nechcel som to tak šperkovať, lebo by ste ma zase zdžubali za príliš HDR look 
Inak ako si fotil toho šneka? Ja takéto veci niagraz neviem fotiť, nevyzerá to na nejaký makro objektív a keď ja fotím normálnym objektívom, tak tam vždy vidno tú "veľkosť foťáku". Proste to vždy vyzerá ako obyčajný cvak a nemá to hlavu ani pätu...
Je to teda železom, alebo technikou fotenia, že je to také pekné?
Inak ako si fotil toho šneka? Ja takéto veci niagraz neviem fotiť, nevyzerá to na nejaký makro objektív a keď ja fotím normálnym objektívom, tak tam vždy vidno tú "veľkosť foťáku". Proste to vždy vyzerá ako obyčajný cvak a nemá to hlavu ani pätu...
Je to teda železom, alebo technikou fotenia, že je to také pekné?