Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
NHISPVM
Star
Star

Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Blastbit napísal:Lukáš - Zena si najde milenca vtedy ked je vo vztahu nespokojná.
takúto sprostosť som už dlho nepočul... :roll: Ak nie som spokojný, tak sa rozídem, nie ? "Príležitosť robí zlodeja ti nič nevraví?" Ak by žena podvádzala naschvál asi by tu neboli videa typu "Ondřeji prosím"... Takže to, že niekto niekoho podvedie ešte neznamená, že bola chyba vo vzťahu, ale asi iba v niekoho bukvici... Zvaľovanie to na nevysporiadaný vzťah mi príde iba ako výhovorka tých čo podvádzajú... "Ja zato nemôžem, to preto, že sa mi nevenuje som ho podviedla"... Wake up

Letri to nie je debata medzi ateistami a veriacimi, že jeden druhého nepresvedčí... Mňa ide ľahko presvedčiť... Ale to by si musela nejaké argumenty prvé mať. Prídeš na vysokú / intrák, tak uvidíš čo vravím...
letri
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa letri »

Prídeš na vysokú / intrák, tak uvidíš čo vravím...
Lenže to by mohol takto každý rozmýšľať...keď prídem na vysokú, keď nastúpim do roboty, keď sa presťahujem atď atď...keby mám takto rozmýšľať ako vy, že čo bude keď bude, tak by som sa nikam nedostala..veď ak chcem byť s tým človekom, tak s ním budem aj keď budem na výške. Ak to bude fungovať tak ako doteraz, ak si budeme rozumieť, tak prečo to meniť? Len kvôli tomu, že prídem na výšku? Kvôli tomu, že veľa jedincov, keď príde na intrák tak si myslí o sebe neviem čo, flámuje na izbe a chrápe s každým druhým? Ja nie som z tých, ktorí menia vzťahy ako ponožky..vy ma stále hádžete do vreca plné žien, ktoré vy pokladáte len za sliepky bez mozgu, ktoré klamú, podvádzajú a pod..nemyslíte si, že dôležitá je osobnosť, charakter človeka? možno okolie, ľudia a pod. vyvíjajú na človeka nejaké tlaky, ale všetko je len o psychike a o tom, či človek vie čo chce a ide si za tým.. nehovorím, že ja budem teraz s doterajším partnerom za to, že som s ním rok, navždy .. to som nikde nenapísala ani to netvrdím, pretože dnešná doba je taká aká je a do istej mieri máte pravdu s tým, že človek nikdy nevie, čo sa udeje, aké situácie nastanú a pod.. ale s istotou môžem tvrdiť a vyvrátiť vám, že nie som taká žena ako vy sa snažíte prezentovať, že sa hneď zaľúbim do iného, krajšieho..riadim sa pocitmi, ale aj rozumom..nie som z tých žien, čo uvidia krásneho chlapa a hneď za ním pobežia alebo si budú robiť zálusk..takisto nemám potrebu sa každý piatok niekde ožierať ako kopu mojich známych a potom rozprávať tie isté historky dookola, ale nie som zase ani žiadny niemand.. ja mám svoje priority a viem čo chcem a čo od života očakávam. takže asi toľko k tomu.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

letri napísal: Ak to bude fungovať tak ako doteraz, ak si budeme rozumieť, tak prečo to meniť? Len kvôli tomu, že prídem na výšku?
Presne kvôli tomu. Lebo vzťah na diaľku nebude fungovať, hoc by si sa rozkúskovala.

To všetko čo si napísala si ty len myslíš a máš to možno z nejakých filmov. No realita bude iná, to sa môžem staviť
letri
Light Expert
Light Expert

Až na to, že ten vzťah na diaľku relatívne mám, keďže on je z TT a ja z NR a funguje to, predstav si ;)..čiže bla bla bla. Ešte teraz nezabudni napísať, že neviem čo on robí keď nie je so mnou, možno mi klame a pod. hlúposti. Ale už by sme mali prestať analyzovať mňa a môj vzťah..mohli by sme začať tebou, čo myslíš?
Po 2. čo tak žeby nejdem na VŠ napr. do Anglicka, ale sem do NR? Bolo by to to isté ako doteraz. Alebo do toho Anglicka pôjdeme spolu pracovať.. Alebo ďalšia možnosť, čo tak ísť do Ba na VŠ a on so mnou? On pracovať, ja na výške. Alebo milión iných možností... Kde je problém? Ty sa pozeráš na vec iba jednými očami a nie z pohľadu dvoch ľudí..treba rozmýšľať za dvoch, a to sú tie kompromisy, prispôsobiť sa, dohodnúť sa čo a ako, ale spolu.. a nie každý sám. Ale to ty asi nedokážeš z toho čo píšeš a preto radšej ten vzťah naozaj ani nezačínaj.
Ľudia ľudia..hľadajte cestu ako sa to dá, a nie ako sa to nedá..aj keď je to tá ľahšia cesta.
lukas9206
Addict
Addict

letri napísal:Až na to, že ten vzťah na diaľku relatívne mám, keďže on je z TT a ja z NR a funguje to, predstav si ;)..čiže bla bla bla. Ešte teraz nezabudni napísať, že neviem čo on robí keď nie je so mnou, možno mi klame a pod. hlúposti.
Tak potom si naivná.

Kvôli tebe pôjde pracovať do Anglická :lol: Áno, si naivná, alebo on kretén...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pridám aj moju skusenost kedže poznám taký pár že sa vybrali spolu do Anglicka a teraz tam žijú. Ked spolu chodili ona žila od neho cca 30 km a boli spolu. Pokial je to vztah na dialku taký že obaja chodia autom tak to je ešte normálny vztah. Keby je to vztah na 250 km tak to uz tak v pohode neni. Este poznám taký prípad že známa z môjho mesta má chalana z CR a su spolu 2 roky, a pojde bývať k nemu. Aj ked ja vztahy na takuto dialku neschvalujem.
letri
Light Expert
Light Expert

:D čo ty môžeš vedieť? Hovoriť o človeku, že je naivný a kretén, keď ho ani nepozná..+1 naozaj, by som chcela poznať teba čo si zač, a hneď by sa ľahšie rozprávalo.
Zbytočné niečo písať, lebo s človekom ako ty je to ako hádzať hrach na stenu a chúďa žena, ktorá od teba bude chcieť niečo viac. :roll:

//edit: a len tak btw, uviedla som to ako príklad :lol:
lukas9206
Addict
Addict

Tak 30km neni diaľka, hoc by som mal chodiť autobusom. Ale ako spomínaš, že mať priateľku v ČR, tak si neviem predstaviť ako to môže normálne fungovať.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Lukáš- no jedine tak, ze mladá pracuje a on je na VS, ale v piatok po práci ide vlakom na druhu stranu čiech to je asi 4 hodinová cesta a su spolu 3 dni..potom on príde za nou a ked maju volno alebo prázdniny tak ich spolu prežijú. Niekedy sa nevidia aj 2 týzdne a niekedy sa vidia aj pár dní vkuse.
lukas9206
Addict
Addict

letri:Takže niečo viac je pre teba to, že budeš tlačiť na frajera aby kvôli tebe všetko nechal a išiel do Anglicka? Ďakujem, neprosím.
letri
Light Expert
Light Expert

Ty si z celého kontextu vytrhol toto? Really?

1. - bol to príklad
2. - kto povedal, že by som na neho tlačila? ja neviem, nenapísala som tam, že záleží na tom ako sa dvaja ľudia dohodnú? píšem do vetra? vieš vôbec porozumieť textu?
3. - úplne si prekrúcaš moje slová a podávaš si to po svojom

Blastbit: fúha, no na vzťahy na 250 km + ani ja neverím..
lukas9206
Addict
Addict

Ale to že to píšeš ako príklad znamená, že si toho schopná. Ja som to tiež napísal ako príklad. Narážal som ale na to, že dievčatá vždy obmedzujú chalana vo vzťahu, či vedome alebo nevedome. A či ide o to aby sa presťahoval kvôli nej do Anglicka, alebo nechal pivo z kamarátmi len kvôli tomu že ona sa rozhodla že chce kávu aj keď vie že už mal chlap má iné plány je úplne jedno.
letri
Light Expert
Light Expert

Ano bola by som toho schopná sa presťahovať, ale vtedy, keď by to aj on chcel, nie že ja by som ho prinútila..to by malo aký zmysel? to by som ani ja nebola spokojná, keby som vedela, že je tam len z donútenia..
Ja som to tiež napísal ako príklad. Narážal som ale na to, že dievčatá vždy obmedzujú chalana vo vzťahu, či vedome alebo nevedome. A či ide o to aby sa presťahoval kvôli nej do Anglicka, alebo nechal pivo z kamarátmi len kvôli tomu že ona sa rozhodla že chce kávu aj keď vie že už mal chlap má iné plány je úplne jedno.
A preto existujú tie kompromisy..ale to čo si opísal ty, sú sebeckí ľudia. Takže, keď chlap chce ísť na pivo a ona na kávu, tak keď to už mal dohodnuté vopred, tak pôjde na pivo, žena ustúpi a chlap ustúpi na druhý deň a pôjde s ňou na kávu. Aké jednoduché, však?
lukas9206
Addict
Addict

Ale tak to začína. Prvé ustúpim kvôli nejakej hlúposti a neskôr sa už nebudem môcť s kamarátmi ani stretávať. Idioti ostanú pod papučou a tí ktorí aspoň trochu racionálne rozmýšľajú, s ňou neostanú a budú pokračovať v tom čo ich baví a bez obmedzení.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Zhrnul by som to tak, lukas, ze mas proste presny opak ruzovych okuliarov (je na to tiez vyraz?). Totalny pesimizmus. Lenze ti, ktory takto nepremyslaju asi takzko presvecis o svojej pravde.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pokiaľ je vzťah na diaľku dočasný, može fungovať. Ale v globále nie viac ako 1-2 roky. 90% vzťahov na dialku sa rozpadne. Je to zákon.

Ale dám counter-príklad. Poznám človeka z juhu Slovenska, ktorý má partnera zo severu Slovenska, vidia sa tak 3-4 dni do mesiaca, obaja pracajú v mieste svojho bydliska a funguje im to tak už 7-8 rokov. Nechystajú sa to meniť. Druhá vec, že aká je to budúcnosť? To už môžem si nájsť trtkaciu partnerku...a som na tom istom.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

begbeee napísal:To už môžem si nájsť trtkaciu partnerku...a som na tom istom.
Čo sa týka času, ktorý spolu strávite tak áno, budeš na tom istom. Pokiaľ má priateľku z druhého konca Slovenska a sú spolu maximálne 4 dni za mesiac, tak si dokonca dovolím tvrdiť, že s tou milenkou by bol možno ešte častejšie. Avšak tu ide podľa mňa hlavne o tie city, ani nie tak o ten pich. Skrátka, cítiť, že mám niekoho, komu na mne záleží, kto ma podrží a naopak. Samozrejme nedokážem si to predstaviť, pretože vo vzťahu je toľko skokov, aby sa dvaja dobre poznali musia spolu zažiť spoločné zážitky a stráviť spolu čas. A to je more, obrovské more hodín, ktoré za ten kratučký čas, ktorý sú spolu za mesiac nemáš šancu dohnať. Takže podľa mňa za 8 rokov sú tam, kde by bol klasický pár tak za 1rok alebo za 2roky. Nehovoriac o tom, že veškerá komunikácia je buď mobil alebo internet. Nuž je to také na zamyslenie, tieto vzťahy na diaľku, za seba však hovorím, že mi to nesedí, je to skrátka málo spoločných chvíľ.

A čo sa týka toho, či sa dá veriť dnešným babám. Samozrejme, prečo by si im veriť nemohol? V každej generácií sa nájdu ľudia, ktorí sú v pohode a debili, o tom snáď netreba ani debatovať. Tvrdiť, že tí mladší sú všetci na hlavu je hlúposť, určite sa nájdu fajn ženy aj z tých mladších, veľa krát sa mi to potvrdilo. Pre mňa je mladé dievča čo má 17 alebo 18, skrátka bežná stredoškoláčka a určite sa medzi nimi nájdu baby, ktoré sú povahovo aj výzorovo veľmi fajn, len treba hľadať. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

letri: ocividne lukas je sebecky idiot ktoreho proste nepresvedcis - nema cenu sa tu s tym trapit.
lukas9206
Addict
Addict

Prečo by som mal byť hneď sebecký idiot? Preto že nechcem aby všetko bolo tak ako partnerka povie? Alebo prečo? Vysvetli mi to. Lebo sa zrejme do toho rozumieš.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak aj ty si nazval letri naivnou a jej frajera kretenom, tak teba Fabo nazval idiotom :P. Ale nie robiť všetko čo chce frajerka, ale že raz jej ty vyhovieš a raz ona ti vyhovie= kompromis...Kompromis vychádza z otvorenej komunikácie, čo spolu vzájomne súvisí, čo natom stale nechapeš?
Napísať odpoveď