Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...
takze chlapci opat vas troska ukludnim...kedze nemate kocky
nebol som tu cely den a opat sa vecer nasmejem, necakal som to ze vas to este bude bavit
mam ATHLON FX 3200@4000+- tolko k mojmu PC, ftp ide max. 15 MB/sek, malo to moznost odskusat asi 30 lud naraz a kazdemu to slo solidne okolo 150 KB/SEK...nemusim vam nic dokazovat
s tymi ludmi som v kontakte a so psychopatmi a PC maniakmi vasho razenia ktori stravia cely den honenim si nad tymto clankom na cele s IMPOTENTOM HOJKOM nechcem mat nic spolocne takze uz fakt psoledy krat papa a cmuk
chudaci...
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
steve20 napísal:takze chlapci opat vas troska ukludnim...kedze nemate kockynebol som tu cely den a opat sa vecer nasmejem, necakal som to ze vas to este bude bavit
mam ATHLON FX 3200@4000+- tolko k mojmu PC, ftp ide max. 15 MB/sek, malo to moznost odskusat asi 30 lud naraz a kazdemu to slo solidne okolo 150 KB/SEK...nemusim vam nic dokazovat
s tymi ludmi som v kontakte a so psychopatmi a PC maniakmi vasho razenia ktori stravia cely den honenim si nad tymto clankom na cele s IMPOTENTOM HOJKOM nechcem mat nic spolocne takze uz fakt psoledy krat papa a cmuk
chudaci...
HOJKO : nemohol by si tu pridať tlačítko Ďakujem ? ? ? toľko som sa už nezasmial........
Mily steve20
Pocuvaj SEM!!!
Ja mam take konexie na ministerstve ze ani sa nenazdas a vsetky tvoje FTP servery v USA budu pouzite pre interne ucely Steamu
.
Ked sa ti pokazi net tak ku tebe so servisakom pridem aj ja a kym on od teba bude vyberat poplatky za opravu ja ti odstrihnem kabel za nadmerne zatazovanie siete
.
Ohledne tej tvojej super rychlosti by som si nebol taky isty - napisem do Sanetu nech ta shapnu ze zhromazdujes warez
a potom sa s nim chvastas pred vsetkymi ale koniec koncov ziadny nemas
.
A ako ide COD2? Je cracknuty hned po vydani a to je extra chybova verzia
takze ak si ho hned stahnul z P2P extra velkou rychlostou tak moc by som sa stym nechavalil lebo si stiahol nejaku ALFA verziu ktora ti mozno pojde do par urovni
.Darmo mas aj PC na ktore sa zacina chytat NASA jednoducho nic nespravis.
Sorry ale co dodat si studak ktory sedi na PC a je adminom na 10 forach a pritom nasava Vodku a ked je uz v najlepsom pride na Hojko spamovat
.
Ked bude este daco take ako Mojsejovci hned sa tam prihlas a mozno aj vyhras lebo zeru takych pribrzdenych ludi
.
Takze caf chod zahrat COD2 a chod spat.
Dobru noc a SLANE SNICKY
.
Pocuvaj SEM!!!
Ja mam take konexie na ministerstve ze ani sa nenazdas a vsetky tvoje FTP servery v USA budu pouzite pre interne ucely Steamu
Ked sa ti pokazi net tak ku tebe so servisakom pridem aj ja a kym on od teba bude vyberat poplatky za opravu ja ti odstrihnem kabel za nadmerne zatazovanie siete
Ohledne tej tvojej super rychlosti by som si nebol taky isty - napisem do Sanetu nech ta shapnu ze zhromazdujes warez
A ako ide COD2? Je cracknuty hned po vydani a to je extra chybova verzia
Sorry ale co dodat si studak ktory sedi na PC a je adminom na 10 forach a pritom nasava Vodku a ked je uz v najlepsom pride na Hojko spamovat
Ked bude este daco take ako Mojsejovci hned sa tam prihlas a mozno aj vyhras lebo zeru takych pribrzdenych ludi
Takze caf chod zahrat COD2 a chod spat.
Dobru noc a SLANE SNICKY
.....
aha niekto nám tu závidí ,.. toto je strašné ) hanbi sa oblámal by som ti všetky prsty aj na nohách také svine neznášam .. niekto niečo ma a už by ho udal .. ku...vaSheep napísal:Mily steve20
Dobru noc a SLANE SNICKY![]()
.
ale co sa da cakat od 15 rocneho zasrana
inak COD2 je full ved aj hojkovci to mali .. lenze oni to mali pre seba steve to dal aj ostatnym takze kto je tu king
Re: .....
Ci boha LOL ty si 27 rocna BRZDA pokial si nepochopil ako som to stym prispevkom myslel.Mne nadavas ze som zasran ale sam si nepochopil moj prispevok radej si tu ani nemal pisatmiro2004 napísal:aha niekto nám tu závidí ,.. toto je strašné ) hanbi sa oblámal by som ti všetky prsty aj na nohách také svine neznášam .. niekto niečo ma a už by ho udal .. ku...va
ale co sa da cakat od 15 rocneho zasrana
inak COD2 je full ved aj hojkovci to mali .. lenze oni to mali pre seba steve to dal aj ostatnym takze kto je tu king
vidim ze srandu ale ale VOBEC nevies rozoznat od umyslu
pocuj TY BLUDNA OVCA, ty si zivym prikladom retardov, dementov a chorych ludi ktori sa zhromadzuju na tomto fore...a s novymi pravidlami pride retardov a trosiek ako ty este viac... tak pekne prosperujte a napredujte a potom vas dame setkych izolovat od normalnych ludi....Tvoj vies kto neubrzdil ked ta robil..velka skoda...a najde sa tu este dooost takych brzd ako ty....OVER AND OUT....4everSheep napísal:Ci boha LOL ty si 27 rocna BRZDA pokial si nepochopil ako som to stym prispevkom myslel.Mne nadavas ze som zasran ale sam si nepochopil moj prispevok radej si tu ani nemal pisat.
vidim ze srandu ale ale VOBEC nevies rozoznat od umyslu
to ze si ty skolnik alebo riaditel u vas na skole mne nezajima - len ma stve ze si nepochopil moj prispevok a napriek tomu si stojis na kablimiro2004 napísal:pozor na vec .. mozes to olutovat takych zasranov ako si ty mam na skole ktorej pracujem ako spravca ..
steve20 napísal:pocuj TY BLUDNA OVCA, ty si zivym prikladom retardov, dementov a chorych ludi ktori sa zhromadzuju na tomto fore...a s novymi pravidlami pride retardov a trosiek ako ty este viac... tak pekne prosperujte a napredujte a potom vas dame setkych izolovat od normalnych ludi....Tvoj vies kto neubrzdil ked ta robil..velka skoda...a najde sa tu este dooost takych brzd ako ty....OVER AND OUT....4ever
ja si nikde nestojim vies Steve mi pomohol je to kamarat .. takze neznesiem ked niekto uraza mojich kamratov moze to trpko olutovatSheep napísal:to ze si ty skolnik alebo riaditel u vas na skole mne nezajima - len ma stve ze si nepochopil moj prispevok a napriek tomu si stojis na kabli
ach jomiro2004 napísal:ja si nikde nestojim vies Steve mi pomohol je to kamarat .. takze neznesiem ked niekto uraza mojich kamratov moze to trpko olutovat
ale povedz svojmu kamaratovi Stevovi nech sa sprava normalne vsade nie len tam kde chce
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: