Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
El Santa
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa El Santa »

Ako tu citam tak sa aj zasmejem. Steve20 daj sa izolovat a pomozes tak ludstvu... Bolo by fayn keby sem nafotis SisOfSandra, vela ludi je zvedavych. A zverejni aj to FTP rovno tu nech sa vsetci presvadcime... OK :?:
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa steve20 »

takze chlapci opat vas troska ukludnim...kedze nemate kocky :aasmile6: nebol som tu cely den a opat sa vecer nasmejem, necakal som to ze vas to este bude bavit :D mam ATHLON FX 3200@4000+- tolko k mojmu PC, ftp ide max. 15 MB/sek, malo to moznost odskusat asi 30 lud naraz a kazdemu to slo solidne okolo 150 KB/SEK...nemusim vam nic dokazovat :wink: s tymi ludmi som v kontakte a so psychopatmi a PC maniakmi vasho razenia ktori stravia cely den honenim si nad tymto clankom na cele s IMPOTENTOM HOJKOM nechcem mat nic spolocne takze uz fakt psoledy krat papa a cmuk :smt057 chudaci...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

steve20 napísal:takze chlapci opat vas troska ukludnim...kedze nemate kocky :aasmile6: nebol som tu cely den a opat sa vecer nasmejem, necakal som to ze vas to este bude bavit :D mam ATHLON FX 3200@4000+- tolko k mojmu PC, ftp ide max. 15 MB/sek, malo to moznost odskusat asi 30 lud naraz a kazdemu to slo solidne okolo 150 KB/SEK...nemusim vam nic dokazovat :wink: s tymi ludmi som v kontakte a so psychopatmi a PC maniakmi vasho razenia ktori stravia cely den honenim si nad tymto clankom na cele s IMPOTENTOM HOJKOM nechcem mat nic spolocne takze uz fakt psoledy krat papa a cmuk :smt057 chudaci...
:hehe: :smt063 :smt098 ASi TAK BY SOM TO VYJADRiL JA ! ! ! LOL

HOJKO : nemohol by si tu pridať tlačítko Ďakujem ? ? ? toľko som sa už nezasmial........ :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ale musite uznat, ze tu to tlacidlo dakujem naozaj chyba -ved sa tu mozu mnohy, ktory maju podobne myslienky ako toto chlapca poucit, ako sa chovat nemaju, a okrem caponeho som sa dost nasmial aj ja -steve20 -naozaj ako maly chlapec
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

steve20 napísal:ftp ide max. 15 MB/sek, malo to moznost odskusat asi 30 lud naraz a kazdemu to slo solidne okolo 150 KB/SEK
Minule si pisal toto Mam v USA 3 ftp a 15Mbit linku a ked dobre picitam, tak to je 150*30 a teda 4.5MB/s a to je 36 mbit. Zase taras ako Desperada, teda ovela viac :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Steeeeve, ty si este vacsi mulo ako si vyzeral. Preco sa vtieras lammerovi, ze ci uz ma CoD2 atd... a tie tvoje rozpravy ze si daky mafian z rodiny Takacovcov??? Uz daj pokoj, uz si sa maximalne ponizil, ci chces este viac???
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jj hojko..prajem vela stastia a sil do noveho zaciatku....aj ja ta mam rad :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Ok hojko boli chvíle ked som bol na teba nasraty inokedy sa smejej na tích výpotoch proti stevemu. Aby som zostal nestranný dodávam: Osierať sa nemá...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Mily steve20

Pocuvaj SEM!!! :D

Ja mam take konexie na ministerstve ze ani sa nenazdas a vsetky tvoje FTP servery v USA budu pouzite pre interne ucely Steamu :D .
Ked sa ti pokazi net tak ku tebe so servisakom pridem aj ja a kym on od teba bude vyberat poplatky za opravu ja ti odstrihnem kabel za nadmerne zatazovanie siete :D .

Ohledne tej tvojej super rychlosti by som si nebol taky isty - napisem do Sanetu nech ta shapnu ze zhromazdujes warez :D a potom sa s nim chvastas pred vsetkymi ale koniec koncov ziadny nemas :D .

A ako ide COD2? Je cracknuty hned po vydani a to je extra chybova verzia :D takze ak si ho hned stahnul z P2P extra velkou rychlostou tak moc by som sa stym nechavalil lebo si stiahol nejaku ALFA verziu ktora ti mozno pojde do par urovni :D :lol: .Darmo mas aj PC na ktore sa zacina chytat NASA jednoducho nic nespravis.

Sorry ale co dodat si studak ktory sedi na PC a je adminom na 10 forach a pritom nasava Vodku a ked je uz v najlepsom pride na Hojko spamovat :lol: .

Ked bude este daco take ako Mojsejovci hned sa tam prihlas a mozno aj vyhras lebo zeru takych pribrzdenych ludi :lol: .

Takze caf chod zahrat COD2 a chod spat.

Dobru noc a SLANE SNICKY :lol: :D .
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

JOJO GOOD NIGHT VSETKYM TROSKAM ktore onanuju nad touto temou kazdy den, je mi luto ze vam dal HOJKO cez vikend prestavku a nemohli ste sa zrealizovat, jeho zadok vam to vynahradi....a co sa trosiek tyka, ako tak pozeram na nove pravidla, teraz ste uz vazne skaredo stroskotali :twisted:
miro2004
Medium Star
Medium Star

.....

Príspevok od používateľa miro2004 »

Sheep napísal:Mily steve20

Dobru noc a SLANE SNICKY :lol: :D .
aha niekto nám tu závidí ,.. toto je strašné ) hanbi sa oblámal by som ti všetky prsty aj na nohách také svine neznášam .. niekto niečo ma a už by ho udal .. ku...va
ale co sa da cakat od 15 rocneho zasrana
inak COD2 je full ved aj hojkovci to mali .. lenze oni to mali pre seba steve to dal aj ostatnym takze kto je tu king :wink:
Sheep
Addict
Addict

Re: .....

miro2004 napísal:aha niekto nám tu závidí ,.. toto je strašné ) hanbi sa oblámal by som ti všetky prsty aj na nohách také svine neznášam .. niekto niečo ma a už by ho udal .. ku...va
ale co sa da cakat od 15 rocneho zasrana
inak COD2 je full ved aj hojkovci to mali .. lenze oni to mali pre seba steve to dal aj ostatnym takze kto je tu king :wink:
Ci boha LOL ty si 27 rocna BRZDA pokial si nepochopil ako som to stym prispevkom myslel.Mne nadavas ze som zasran ale sam si nepochopil moj prispevok radej si tu ani nemal pisat :D .

vidim ze srandu ale ale VOBEC nevies rozoznat od umyslu :!:
miro2004
Medium Star
Medium Star

Sheep napísal:Ci boha LOL ty si 27 rocna BRZDA pokial si nepochopil ako d umyslu :!:
pozor na vec .. mozes to olutovat takych zasranov ako si ty mam na skole ktorej pracujem ako spravca ..
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Ci boha LOL ty si 27 rocna BRZDA pokial si nepochopil ako som to stym prispevkom myslel.Mne nadavas ze som zasran ale sam si nepochopil moj prispevok radej si tu ani nemal pisat :D .

vidim ze srandu ale ale VOBEC nevies rozoznat od umyslu :!:
pocuj TY BLUDNA OVCA, ty si zivym prikladom retardov, dementov a chorych ludi ktori sa zhromadzuju na tomto fore...a s novymi pravidlami pride retardov a trosiek ako ty este viac... tak pekne prosperujte a napredujte a potom vas dame setkych izolovat od normalnych ludi....Tvoj vies kto neubrzdil ked ta robil..velka skoda...a najde sa tu este dooost takych brzd ako ty....OVER AND OUT....4ever
Sheep
Addict
Addict

miro2004 napísal:pozor na vec .. mozes to olutovat takych zasranov ako si ty mam na skole ktorej pracujem ako spravca ..
to ze si ty skolnik alebo riaditel u vas na skole mne nezajima - len ma stve ze si nepochopil moj prispevok a napriek tomu si stojis na kabli :wink:
steve20 napísal:pocuj TY BLUDNA OVCA, ty si zivym prikladom retardov, dementov a chorych ludi ktori sa zhromadzuju na tomto fore...a s novymi pravidlami pride retardov a trosiek ako ty este viac... tak pekne prosperujte a napredujte a potom vas dame setkych izolovat od normalnych ludi....Tvoj vies kto neubrzdil ked ta robil..velka skoda...a najde sa tu este dooost takych brzd ako ty....OVER AND OUT....4ever
:D
miro2004
Medium Star
Medium Star

Sheep napísal:to ze si ty skolnik alebo riaditel u vas na skole mne nezajima - len ma stve ze si nepochopil moj prispevok a napriek tomu si stojis na kabli :wink:
ja si nikde nestojim vies Steve mi pomohol je to kamarat .. takze neznesiem ked niekto uraza mojich kamratov moze to trpko olutovat :twisted:
Sheep
Addict
Addict

miro2004 napísal:ja si nikde nestojim vies Steve mi pomohol je to kamarat .. takze neznesiem ked niekto uraza mojich kamratov moze to trpko olutovat :twisted:
ach jo :roll:

ale povedz svojmu kamaratovi Stevovi nech sa sprava normalne vsade nie len tam kde chce :!: :wink: inak budete mat problemy na kazdom kroku nielen na Hojko fore :wink:
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

steve20 napísal:...toto je moj posledny prispevok, uz som tu stratil dost casu ...
steve20 napísal:... posledny prispevok, myslim to vazne, pobavil som sa az az teraz musim ist makat, pa a pusa ...
Kolikrat jeste? :roll:
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jj jonathan P.P.P.S. PRE ADMINA HOJKA: "zavist ta zoziera, nenavist sa v tebe prieci, KED SI NESPOKOJNY SAM SO SEBOU TO SA NEDA LIECIT" :smt043
Zamknuté