Ale to je pravdaBlastbit napísal:Tak aj ty si nazval letri naivnou a jej frajera kretenom
Že prečo to robiť? Čo keď jednoducho nechcem robiť kompromisy, čo potom?Blastbit napísal:čo natom stale nechapeš?
Ale to je pravdaBlastbit napísal:Tak aj ty si nazval letri naivnou a jej frajera kretenom
Že prečo to robiť? Čo keď jednoducho nechcem robiť kompromisy, čo potom?Blastbit napísal:čo natom stale nechapeš?
To isté môžem povedať aj o vás, že vás môj názor nezaujíma a hľadáte v ňom len chyby.Blastbit napísal:.Ale myslím že je zbytočné písať na tvoju adresu čokolvek. Koniec koncov teba asi nazor iních aj tak nezaujma.
Niekomu vyhovuje byť sám v určitom období života. Ale nepoznám nikoho, komu by vyhovovalo žiť samému počas celého života. Človek sa určite ocitne neraz v situáciách, kedy bude potrebovať od niekoho poradiť, podržať a to, že tvoji kamaráti nebudú mať na teba vždy čas, je hádam jasné, pretože budú mať práve svoje rodiny a problémy. Ja ťa nejdem prehovárať, že jedna strana mince je určite lepšia. Všetko má svoje pre a proti. Ja mám prakticky taký istý vek ako ty, ale na celú otázku vzťahov sa pozerám z opačného konca. Pre mňa sú kompromisy úplne bežnou súčasťou života, necítim sa nimi nijak ukrátený o niečo. Raz ustúpim ja, raz priateľka. V konečnom dôsledku, tie chvíle, ktoré zažijeme spolu, sú pre mňa osobne hodnotnejšie, ako pocit víťazstva, že som si vydupal len to svoje, ani raz sa neprispôsobil a podobne. Ten pocit, keď človek vie, že niekto ho má rád viac, ako sám seba, je nenahraditelný. Už som vo vzťahu nejaký ten piatok, ale stále ma baví robiť priateľku šťastnou. Niekedy to znamená viac, ako hladenie si vlastného ega a pozerania len na seba. Pokiaľ chceš priateľku, s ktorou sa vyspíš 3 krát za deň, nebudeš musieť robiť nič, čo by si nechcel a všetko bude len podla teba a váš spoločne strávený čas bude závisieť len od toho, do akej miery sa bude iba ona ochotná prispôsobiť, tak si kúp gumennú Anču, bude to win-win.lukas9206 napísal:Inak hd_, neviem prečo by mi malo byť zlé samému? Skús mi to vysvetliť.
Ja sa ale neľutujem, neviem ako si na to prišla. Nemám problém komunikovať a žiť v spoločností žien. Dnes som bol na večeri v reštike, a pekne som sa porozprával z čašníčkou. Zajtra mám, môže sa to asi nazvať aj rande s dievčaťom s ktorým sa poznám ešte zo strednej (strašne pekná baba, až sa čudujem že súhlasilakookie napísal: V každom prípade, život osamote vôbec nie je zlý, ale kedy ti nevadil, tak by si nebol star tejto témy. Namiesto navážania sa do letri a jej priateľa a sebaľútosti by si mohol vyjsť von a konečne precitnúť do pravdy, že ľudí si nevymodeluješ a každý je iný. Na bytí forever alone nie je nič zlé; zlé je, keď sa na to neustále sťažuješ.
Stačí čítanie po sebe medzi riadkami; ak takto berieš každú, tak sa im nedivím.Ty, ako ďalšia žena v tomto vlákne to aj tak nepochopíš, takže zbytočne k tomu písať niečo viac.
Letri neni moja priatelka nepoznám ju, len som písal ze ked reagujes na mna by si mohol aspon písat moj nick pred tvojím komentárom.NHISPVM napísal:Ty si jej priateľ ?Ach, still better love story than twilight...
tento koment ti pripomeniem hneď ako v LVP založíš tému, alebo tvoja priateľka
nevieš to pochopiť, lebo máš chybnú definíciu. To slovko stále tam je úplne navyše. Kompromisy nie sú o tom, že stále v niečom ustupuješ. To o čom píšeš znamená že si pod papučou, nie vo fungujúcom vzťahu. Vzťahy kde nemôžeš použiť odpovede ako "nechce sa mi", "choď sama", "som už dohodnutý s kamarátmi" a podobne sú odsúdené na zánik. Ale ako som už (tuším aj v tejto téme) písal, ono to často vo vzťahu ako kompromis nevnímaš. Ak svoju polovičku skutočne ľúbim, a navrhne ísť na nejakú debilinu do kina alebo dajme tomu na balet alebo hocičo čo ma zaujíma menej ako vierovyznanie mravcov, tak tam idem kvôli nej. Lebo viem že jej to spraví radosť, a chcem jej spraviť radosť. Nevnímam to že idem sedieť hodinu a čumieť na kravinu. Vnímam to tak, že budeme spolu. O takýchto veciach sú vzťahy a kompromisy v nich. A ona ti to vráti. V tvojom prípade asi tým sexom o ktorom snívaš 4x denne. Aj keď si hnusná arogantná ohava, ale vyspí sa s tebou aj keď nechce. To je zase kompromis z jej strany.lukas9206 napísal:... Ja to jednoducho neviem pochopiť, prečo by som kvôli niekomu, mál stále v niečom ustupovať. Mne to príde ako zásah do mojej slobody.
NHISPVM - som naivná len kvôli tomu, že sa nepozerám na všetko a na všetkých okolo seba pesimizmom ako lukas?Myslím si, že si dosť naivná a na všetko pozeráš cez ružové okuliare...
Tak to sa nikdy nestane.Mňa pobaví ako obe vytvorite tému "Nechal ma priateľ, prečo? Veď sme boli od seba len 350km".