Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Blastbit napísal:Tak aj ty si nazval letri naivnou a jej frajera kretenom
Ale to je pravda :lol:
Blastbit napísal:čo natom stale nechapeš?
Že prečo to robiť? Čo keď jednoducho nechcem robiť kompromisy, čo potom?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Lukáš- nebudu kompromisi tak nebude ani dlhotrvajuci vztah. Ci co cakas, ze frajerka bude teba na slovo poslúchať? :wink: P. A nikto ti nekáze aby si ju aj ty posluchal na slovo a robil všetko co ona chce.Ale myslím že je zbytočné písať na tvoju adresu čokolvek. Koniec koncov teba asi nazor iních aj tak nezaujma. Kedže v kazdom jednom nazore si najdeš niečo prečo toto,tamto neurobit a nebude fungovať. Tak si maj ulety opichaj aj 25 báb ak chceš mne je to uplne jedno. Len sme ti tu chceli vysvetliť že nie len ženy sú chybné ale aj muži. Lebo ženy sa nedaju deliť do jednej škatulky ale oni sa delia do niekolkých či lepších ci horších škatuliek a to platí aj pre mužov.
PS: kolko to máš vlastne rokov?
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Letri áno, keď chceš byť s človek, tak s ním budeš aj na VŠ... Len ide o to, že na tej škole stretneš, krajších a lepších mužov ako ten tvoj... A z toho vyplýva, že už budeš chcieť byť s niekým iným :) Myslím si, že si dosť naivná a na všetko pozeráš cez ružové okuliare... Ak by to bolo tak ako vravíš ty, tak potom by tisícky párov sa kvôli tomu nerozchádzalo... A po ďalšie - nepoznám ťa, takže nejdem súdiť aká si... Len beriem na vedomie, že na internete je najlepší každý s IQ aspoň 160 a 25cm cicinou... ale realita je úplne iná... :) By the way rozum a city spolu nejdú a ani im rozumom nerozkážeš a keď sa proste zaľúbiš do niekoho iného, tak ti tam tvoj rozum nepomôže. (Či budeš klamať priateľa a aj samú seba, že ho ľúbiš?)

Ale podľa ďalšieho príspevku mám pocit, že nerozumieš pojmu "vzťah na diaľku" NR od TT je 32 min. autom :D To je u teba diaľka ? Len do školy dochádzam 45 min. každý deň... Takže tak... vzťah na diaľku rátaj 150km+
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

NHISPVM- sak si mohol napísať moje meno, že to narážaš na mna :wink:. Tak neni to bohvie aká dialka tých 30-50 km. Ale predsa busom to pekne dlho trvá taká 50 km cesta nakolko spoje nejdu az tak spolahlivo a kazdá hodina s partnerom je cenná. No autom to netrvá az tak dlho to 50 km cestovanie,možno takých 35 min. Ja za mojou prídem do 15 min. Osobne by som neriešil vztah kde by som mal dochádzať alebo ona za mnou. A ved kazdemu cosi ine vyhovuje, natom nezalezi kto sa ako zariadi tak má.
lukas9206
Addict
Addict

Blastbit napísal:.Ale myslím že je zbytočné písať na tvoju adresu čokolvek. Koniec koncov teba asi nazor iních aj tak nezaujma.
To isté môžem povedať aj o vás, že vás môj názor nezaujíma a hľadáte v ňom len chyby.
O chvíľu mám 22. Som zvedavý čo za vetu teraz vy perlíš.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Lukáš: Mna zaujma každý názor.
1. Tak mi povedz ako si ty predstavuješ fungovanie vo vztahu?
2. O com je podla teba vztah?
3. A ako si podla teba ten vztah udržíš ?
4. Co niesi ochotný robit vo vztahu a co chceš aby tvoja frajerka robila vo vztahu,aby ti vyhovela?.
Poprosím stručnú odpoved na kazdu jednu otázku nech mam prehlad čo od vztahu očakávaš,dakujem.
lukas9206
Addict
Addict

1. Ráno raňajky a sex, tak obed a sex, potom večera a sex a v noci možno film a sex.
2. O pravidelnom sexe za darmo?
3. Ja? Nijako. Ona sa bude snažiť ten vzťah udržať.
4. Z mojej strany žiadne kompromisy, a čím mi ona vyhovie je v prvom bode.
Neviem čo chceš tými otázkami docieliť? Myslíš, že zmeníš môj názor na toto čo sa každodenné deje aj so mnou s mojimi známymi či hocijakými ľuďmi v okolí? Si psychológ? Dúfam že si za to neúčtuješ peniaze.
To nie je o tom že som si to všetko čo tu prezentujem vymyslel, ale stálo sa to mne a stále stáva. A nie len mne. Ale aj ľudom čo poznám. Dievčatá chlapca manipulujú, a to vedome či nevedome. Tento názor u mňa jednoducho nezmeníš. Lebo tak to je!
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Ty si jej priateľ ? :D Ach, still better love story than twilight... :roll: tento koment ti pripomeniem hneď ako v LVP založíš tému, alebo tvoja priateľka ;)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

lukas, priprav sa na život forever alone s týmto prístupom :wink:
lukas9206
Addict
Addict

To som nemyslel vážne, no všetko čo som písal pred tým, áno.

Inak hd_, neviem prečo by mi malo byť zlé samému? Skús mi to vysvetliť.
kookie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kookie »

Nemal náhodou aj Terepin Dr.Housa ako avatara? :)

V každom prípade, život osamote vôbec nie je zlý, ale kedy ti nevadil, tak by si nebol star tejto témy. Namiesto navážania sa do letri a jej priateľa a sebaľútosti by si mohol vyjsť von a konečne precitnúť do pravdy, že ľudí si nevymodeluješ a každý je iný. Na bytí forever alone nie je nič zlé; zlé je, keď sa na to neustále sťažuješ.

Btw, čo sa toho týka, pridávam sa k letri, môj priateľ študuje v Brne a máme vzťah na diaľku. Dúfam, že od jesene pôjdem na vš za ním, ale zvládnuť sa to dá.
Nechceš robiť kompromisy? Tak buď sám, nebudeš musieť. Nie všetky ženy sú dominy, ktoré stále ťahajú priateľa dobre že nie na vodítku po nákupných centrách; rovnako ako nie všetci muži nie sú sebeckí mizogýni. Je len na tebe, či zmeníš kritériá, alebo budeš pokračovať v bezodnom vyplakávaní a attention-huntingu.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

lukas9206 napísal:Inak hd_, neviem prečo by mi malo byť zlé samému? Skús mi to vysvetliť.
Niekomu vyhovuje byť sám v určitom období života. Ale nepoznám nikoho, komu by vyhovovalo žiť samému počas celého života. Človek sa určite ocitne neraz v situáciách, kedy bude potrebovať od niekoho poradiť, podržať a to, že tvoji kamaráti nebudú mať na teba vždy čas, je hádam jasné, pretože budú mať práve svoje rodiny a problémy. Ja ťa nejdem prehovárať, že jedna strana mince je určite lepšia. Všetko má svoje pre a proti. Ja mám prakticky taký istý vek ako ty, ale na celú otázku vzťahov sa pozerám z opačného konca. Pre mňa sú kompromisy úplne bežnou súčasťou života, necítim sa nimi nijak ukrátený o niečo. Raz ustúpim ja, raz priateľka. V konečnom dôsledku, tie chvíle, ktoré zažijeme spolu, sú pre mňa osobne hodnotnejšie, ako pocit víťazstva, že som si vydupal len to svoje, ani raz sa neprispôsobil a podobne. Ten pocit, keď človek vie, že niekto ho má rád viac, ako sám seba, je nenahraditelný. Už som vo vzťahu nejaký ten piatok, ale stále ma baví robiť priateľku šťastnou. Niekedy to znamená viac, ako hladenie si vlastného ega a pozerania len na seba. Pokiaľ chceš priateľku, s ktorou sa vyspíš 3 krát za deň, nebudeš musieť robiť nič, čo by si nechcel a všetko bude len podla teba a váš spoločne strávený čas bude závisieť len od toho, do akej miery sa bude iba ona ochotná prispôsobiť, tak si kúp gumennú Anču, bude to win-win.
lukas9206
Addict
Addict

kookie napísal: V každom prípade, život osamote vôbec nie je zlý, ale kedy ti nevadil, tak by si nebol star tejto témy. Namiesto navážania sa do letri a jej priateľa a sebaľútosti by si mohol vyjsť von a konečne precitnúť do pravdy, že ľudí si nevymodeluješ a každý je iný. Na bytí forever alone nie je nič zlé; zlé je, keď sa na to neustále sťažuješ.
Ja sa ale neľutujem, neviem ako si na to prišla. Nemám problém komunikovať a žiť v spoločností žien. Dnes som bol na večeri v reštike, a pekne som sa porozprával z čašníčkou. Zajtra mám, môže sa to asi nazvať aj rande s dievčaťom s ktorým sa poznám ešte zo strednej (strašne pekná baba, až sa čudujem že súhlasila :D), no od vtedy sme sa nevideli, len si sem tam niečo napíšeme. Tak som ju dnes pozval či niekam neskočíme. No ako náhle sa schyľuje k niečomu vážnejšiemu, tak to skončí stále rovnako. Preto ostávam radšej z dievčatami iba kamarát. Ty, ako ďalšia žena v tomto vlákne to aj tak nepochopíš, takže zbytočne k tomu písať niečo viac.

hd_ Až po tie kompromisy by som s tebou aj súhlasil. Ja to jednoducho neviem pochopiť, prečo by som kvôli niekomu, mál stále v niečom ustupovať. Mne to príde ako zásah do mojej slobody.
kookie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kookie »

Ako ďalšiu ženu v tejto téme ma to pobavilo, ako aj tvoje ostatné odpovede (neviem ako letri :) ).
Ty, ako ďalšia žena v tomto vlákne to aj tak nepochopíš, takže zbytočne k tomu písať niečo viac.
Stačí čítanie po sebe medzi riadkami; ak takto berieš každú, tak sa im nedivím.
lukas9206
Addict
Addict

Mňa pobaví ako obe vytvorite tému "Nechal ma priateľ, prečo? Veď sme boli od seba len 350km". ;)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Myslim, ze HD má pravdu, prežívam práve také obdobie, kedy naozaj by som priatelku uvítal, jednak preto, že mi ťahá na 30-tku a pomaly nijú biologické hodiny a jednak aj preto že všetci moji kamoši sú zadaný a to už není tá partia čo byvavala...tiež som býval frajer veď na čo mi je baba... no ono je to človek o ktorého sa možeš oprieť keď bude najhoršie a trebars aj o vyplnenie volného času keď prídem z roboty domov napríklad...systém z roboty domov a z domu do roboty a stále dookola s tým, že Ťa nikto doma nečaká, nikto Ti nrepošle SMS-ku s romantickým nádychom je na prt... :sly:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Lukáš zrejme aj ty kohosi potrebujes manipulovat aby si si ego uspokojil. Dobre týmto náš rozhovor končíme.

//autoeditácia príspevku (12 Máj 2014, 8:57)
NHISPVM napísal:Ty si jej priateľ ? :D Ach, still better love story than twilight... :roll: tento koment ti pripomeniem hneď ako v LVP založíš tému, alebo tvoja priateľka ;)
Letri neni moja priatelka nepoznám ju, len som písal ze ked reagujes na mna by si mohol aspon písat moj nick pred tvojím komentárom.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"systém z roboty domov a z domu do roboty a stále dookola s tým, že Ťa nikto doma nečaká, nikto Ti nrepošle SMS-ku s romantickým nádychom je na prt..."

Bucuresti, nikto ti nekaze takyto zivot zit. Ludi je na svete kopa a aktivit ani nepoviem. Nechapem ako niekto dokaze takyto plytky zivot zit a cakat, ze ho nejaky partner skriesi. Ja stale nadavam, ze podrbana robota, lebo nestiham vsetko co by som chcel vo volnom case a po veceroch. Kiez by mal den 50hod aspon, nech postiham kazdy den vsetko co chcem :)
Takze taky system si si vybudoval sam.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

lukas9206 napísal:... Ja to jednoducho neviem pochopiť, prečo by som kvôli niekomu, mál stále v niečom ustupovať. Mne to príde ako zásah do mojej slobody.
nevieš to pochopiť, lebo máš chybnú definíciu. To slovko stále tam je úplne navyše. Kompromisy nie sú o tom, že stále v niečom ustupuješ. To o čom píšeš znamená že si pod papučou, nie vo fungujúcom vzťahu. Vzťahy kde nemôžeš použiť odpovede ako "nechce sa mi", "choď sama", "som už dohodnutý s kamarátmi" a podobne sú odsúdené na zánik. Ale ako som už (tuším aj v tejto téme) písal, ono to často vo vzťahu ako kompromis nevnímaš. Ak svoju polovičku skutočne ľúbim, a navrhne ísť na nejakú debilinu do kina alebo dajme tomu na balet alebo hocičo čo ma zaujíma menej ako vierovyznanie mravcov, tak tam idem kvôli nej. Lebo viem že jej to spraví radosť, a chcem jej spraviť radosť. Nevnímam to že idem sedieť hodinu a čumieť na kravinu. Vnímam to tak, že budeme spolu. O takýchto veciach sú vzťahy a kompromisy v nich. A ona ti to vráti. V tvojom prípade asi tým sexom o ktorom snívaš 4x denne. Aj keď si hnusná arogantná ohava, ale vyspí sa s tebou aj keď nechce. To je zase kompromis z jej strany.

kookie to pekne vystihla. Si rovnaký ako terepin, ešte aj ten hugh laurie v postave hausa v avatare vás spája. Rovnako arogantní, egoistický panici čo nemali nikdy vzťah ani sex, ale snívajú o ňom. Samozrejme si treba udržať hrdosť, a tak treba umelo vymyslieť čo najviac negatív vzťahu. A keď nezaberajú negatíva, tak príde plán B - najúčinnejšia výhovorka (hlavne pred samým sebou) je vydávať sa za výnimočného človeka, ktorý nezapadá do všeobecného priemeru. Človeka, ktorý je jedinečný, odmieta sa prispôsobovať, odmieta dokonca komunikovať so ženami. Z lovca sa stáva nedobytná korisť. Už nie je podstatné že nikoho nedokážeš zbaliť, lepšie znie keď to preformuluješ že nikoho nechceš a nikto teba nedokáže zbaliť lebo sa nemieniš prispôsobiť. Zo svojej chyby a nevýhody umelo vytvoriť výhodu a výnimočnú pozitívnu vlastnosť.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Myslím si, že si dosť naivná a na všetko pozeráš cez ružové okuliare...
NHISPVM - som naivná len kvôli tomu, že sa nepozerám na všetko a na všetkých okolo seba pesimizmom ako lukas?
Mňa pobaví ako obe vytvorite tému "Nechal ma priateľ, prečo? Veď sme boli od seba len 350km". ;)
Tak to sa nikdy nestane. :lol: (zase preháňaš, neviem odkiaľ si zobral to číslo)
Napísať odpoveď