no pekne si to zakrykol. pri presilovke 5 na 3 sme nedokazali nic?! tak nam treba frantici otocili zapasbegbeee napísal:Satan to zlomil uz neprehrame.
MS v Hokeji - Minsk 2014
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
Nuz, tak ako sme hrali pekne prve dva zapasy, tak sme tento tiez pekne, ale posrali. Sice tam boli prisne vylucenia, ale nemozme pustit vedenie 3:1 proti Francuzom. Zatial sme v kazdom zapase vyhravali, ale k comu nam to bolo. Marincinovi to dneska, bohuzial, nevyslo. Tiez sa cudujem, preco celu presilovku odohrala jedna formacia a preco tam neskusal tocit Tatara s Viedenskym a spol. Ako to teraz vyzera, je nejaka sanca na postup este alebo je to cisto uz len teoria ? Ak je to fakt uz len teoreticke, tak ma to mrzi, lebo prve dva zapasy konecne po nejakom case odohrali relativne dobre.
väčšia šanca je že pojdeme do B-čkakvasko napísal:Nuz, tak ako sme hrali pekne prve dva zapasy, tak sme tento tiez pekne, ale posrali. Sice tam boli prisne vylucenia, ale nemozme pustit vedenie 3:1 proti Francuzom. Zatial sme v kazdom zapase vyhravali, ale k comu nam to bolo. Marincinovi to dneska, bohuzial, nevyslo. Tiez sa cudujem, preco celu presilovku odohrala jedna formacia a preco tam neskusal tocit Tatara s Viedenskym a spol. Ako to teraz vyzera, je nejaka sanca na postup este alebo je to cisto uz len teoria ? Ak je to fakt uz len teoreticke, tak ma to mrzi, lebo prve dva zapasy konecne po nejakom case odohrali relativne dobre.
tak minulý rok to bolo asi ešte horšie po prehre s lotyššmi a následne prehra po sn. s rakúskom, a štvrťfinále sa aj tak podarilo
ale to by sme teraz asi museli zdolať švédov 
Béčko by možno nebolo na škodu, ako istý signál. Aj keď možno by to ani tak ničomu neprospelo.
No vážení tak po tomto už mám na dnes fakt dosť!
3 relatívne dobre rozbehnuté zápasy, 3 d o j e b a n é konce tretej tretiny. Teoreticky sme boli blízko 9 bodov, prakticky máme 1. Už ani neviem čomu to pripísať. Prikláňam sa skorej k tomu čo povedal Vujtek, že psychika im to prehráva v posledných rozhodujúcich chvíľach.
Už ma zase začína chytať ten pocit že nech je radšej play-off (bez nás) nech si v klude môžem vychutnať ostatné zápasy.
3 relatívne dobre rozbehnuté zápasy, 3 d o j e b a n é konce tretej tretiny. Teoreticky sme boli blízko 9 bodov, prakticky máme 1. Už ani neviem čomu to pripísať. Prikláňam sa skorej k tomu čo povedal Vujtek, že psychika im to prehráva v posledných rozhodujúcich chvíľach.
Už ma zase začína chytať ten pocit že nech je radšej play-off (bez nás) nech si v klude môžem vychutnať ostatné zápasy.
Do B-cka nepojdeme, to je jasne. Zas hadzat ich tu k najslabsim timom kvoli tomu, ze im nevysiel tento zapas, je prehnane. My sme nevedeli nikdy hrat so slabsim superom, vzdy ma to sice prekvapi rovnako, ak nahodou prehrame, ale co uz. V hre je predsa este 12 bodov tusim, pri plnom bodovom zisku je sanca na postup myslim, ze realna. Len, aby sa z tohto oklepali. A hlavne stoja nam v ceste Svedi, kde budeme radi za nejaky ten bodik, ale co ak motyka vystreli.väčšia šanca je že pojdeme do B-čka
No a to ako sa to odzrkadlí na ďalších výkonoch radšej ani nechcem vedieť. Stačilo mi keď na OH po sedmičke od USA boli celý turnaj ako obarený. Úprimne dúfam, že sa to teraz nestane. Aj keď je to čierne a nerád by som ich takto obhajoval, sú predsa len aj horšie mužstvá. Fíni 2 zápasy 0 bodov, Švajčiari (vicemajstri) 3 zápasy 0 bodov. No a ešte Dáni, moc toho neni 
Chudák Vujtek. Už v pozápasovom štúdiu ho dobre masírovali.
Chudák Vujtek. Už v pozápasovom štúdiu ho dobre masírovali.
Toto Famine presne vystihol:
keď su majstrovstva tak je to dobry dôvod pre mnohých sa kvalitne ožrať a v opojení nadavať na hráčov alebo ich vychvalovať do nebies a to len kôli tomu že slovensko raz vyhralo zlato..,
keď su majstrovstva tak je to dobry dôvod pre mnohých sa kvalitne ožrať a v opojení nadavať na hráčov alebo ich vychvalovať do nebies a to len kôli tomu že slovensko raz vyhralo zlato..,
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A ja hlupak som si po prvych dvoch zapasoch myslel, ze sa naucili hrat hokej. Francuzi tragicki a aj tak to na nas stacilo. Dalsie nase zapasy pozriem uz akurat vysledok.
dvakrát striebro, raz bronz, x krát 4 miesto, raz dokonca na OH, 4 miesto do 18 rokov...hughito napísal:Toto Famine presne vystihol:
To máme brať ako úspech iba zlato? Aj hokejovo slabšie krajiny (ktorých síce už moc neni) majú kopu fanúšikov a to ich nároďáky nemajú ani také úspechy ako my.
Očakávam ešte, že tu niektorí začnú chváliť výborný výkon ale žiaľ zase smola vo výsledku...ola ola B-kategória volá...
TAk ako sa hovorí, že Slovač žila 10 rokov z úspechov zo zlata a zo zlatej generácie, tak by pán Vujtek mal sám sebe položiť otázku, či nežije pre zmenu on z úspechu z roku 2012 a chlapsky odstúpiť...mňa osobne nadnáša od hnevu, ked tam vidím toho Országha, ktorý ani nemá záujem niečo poradiť a je evidentne že sa tam iba učí - na MS sa chodíme učiť ako sa ma koučovať ???? zobuď sa gosudarstvo menom SZĽH !!!
Tá naša presilovka za stavu 3:3 5 on 3 to bolo čo ???? my ideme bezhlavo strieľa od modrej čiary a to tých dementov na korčuliach nenapadne naznačovať strely, kombinovať točiť a miešať puk aby sa 39 ročný Huet unavil a tá trojica pred ním tiež ? a žiadne clonenie...katastrofa, ale optimista by povedal, že sme boli v pásme a mali puk na hokejkach a zbierali odrazené puky...
Proti Norom budeme jasne pod tlakom, kedy musíme a Nori to budú vedieť...Švédi nas poriadne rozstrieľajú so zohratým útokom a Taliani s naturalizovanými hráčmi, tkorých učia hrať hokej o. i. aj Slováci ako Gron, Ihnačák a iní nás tiež potrapia...Dáni v plnej sile so všetkými hráčmi z NHL budú ťažkou prekážkou a B-kategoria sa blíži...
TAk ako sa hovorí, že Slovač žila 10 rokov z úspechov zo zlata a zo zlatej generácie, tak by pán Vujtek mal sám sebe položiť otázku, či nežije pre zmenu on z úspechu z roku 2012 a chlapsky odstúpiť...mňa osobne nadnáša od hnevu, ked tam vidím toho Országha, ktorý ani nemá záujem niečo poradiť a je evidentne že sa tam iba učí - na MS sa chodíme učiť ako sa ma koučovať ???? zobuď sa gosudarstvo menom SZĽH !!!
Tá naša presilovka za stavu 3:3 5 on 3 to bolo čo ???? my ideme bezhlavo strieľa od modrej čiary a to tých dementov na korčuliach nenapadne naznačovať strely, kombinovať točiť a miešať puk aby sa 39 ročný Huet unavil a tá trojica pred ním tiež ? a žiadne clonenie...katastrofa, ale optimista by povedal, že sme boli v pásme a mali puk na hokejkach a zbierali odrazené puky...
Proti Norom budeme jasne pod tlakom, kedy musíme a Nori to budú vedieť...Švédi nas poriadne rozstrieľajú so zohratým útokom a Taliani s naturalizovanými hráčmi, tkorých učia hrať hokej o. i. aj Slováci ako Gron, Ihnačák a iní nás tiež potrapia...Dáni v plnej sile so všetkými hráčmi z NHL budú ťažkou prekážkou a B-kategoria sa blíži...
Prečo nikto nespomenie Švajčiarov. Keby my ako vicemajstri prehráme 3 zápasy po sebe (áno sú na tom ešte horšie ako my) tak už tu vypisujete rovno o C-kategórii.
Posrali to ale ešte majú pred sebou 4 zápasy. Predpovedať na 100% sa nedá nič.
Posrali to ale ešte majú pred sebou 4 zápasy. Predpovedať na 100% sa nedá nič.
tak vůjtek myslí pozitívne
http://www.slovenskozijehokejom.sk/2014 ... -zachranu/
Asi realisticky. Ale pre boha dúfam že to sa nestane! Aj keď nehráme dobre stále neverím že patríme medzi Japonsko a spol.
realisticky sme s OH výberom prehrali so Slovinskom čo je súper z B-čka a pred rokom aj s takými rakúšakmi čo padli tiež do B-čka. Takže sme na ich úrovniHeader napísal:Asi realisticky. Ale pre boha dúfam že to sa nestane! Aj keď nehráme dobre stále neverím že patríme medzi Japonsko a spol.
Ak by sme náhodou vypadli do B-kategórie , tak by sme tam mohli zostať dlhšiu dobu ...
Treba si uvedomiť , že v B-čku proti nám budú všetci brániť jak blázni a my proti takým mužstvám čo celý zápas len betónujú nevieme hrať. Vždy sa nájdu nejaké mužstvá čo nás týmto systémom zdolajú ako dnes Francúzsko. Už nemáme takú hráčšku kvalitu ako v rokoch 1994-95 , keď sme sme postupovali z C-čka a B-čka a väčšinu týchto slabších súperov valcovali. Ale rozhodujúce zápasy sme aj vtedy vyhrali iba o 1 gól a to sa ešte "C" aj "B" kategória hrala u nás doma na Slovensku ...
Odvtedy ubehlo už 20 rokov a tí slabý sa neuveriteľne zlepšili a my sme sa zhoršili.
Treba si uvedomiť , že v B-čku proti nám budú všetci brániť jak blázni a my proti takým mužstvám čo celý zápas len betónujú nevieme hrať. Vždy sa nájdu nejaké mužstvá čo nás týmto systémom zdolajú ako dnes Francúzsko. Už nemáme takú hráčšku kvalitu ako v rokoch 1994-95 , keď sme sme postupovali z C-čka a B-čka a väčšinu týchto slabších súperov valcovali. Ale rozhodujúce zápasy sme aj vtedy vyhrali iba o 1 gól a to sa ešte "C" aj "B" kategória hrala u nás doma na Slovensku ...
Odvtedy ubehlo už 20 rokov a tí slabý sa neuveriteľne zlepšili a my sme sa zhoršili.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ten zapas bol strasna tragedia hrat skoro permanentne v oslabeni ... pozerat sa na francuzoch bola este vacsia tragedia, no asi najvacsi bol ten hnev a zufalost ked nam za jednu tretinu nalozia hraci co hraju v 2-3.lige niekde vo finsku, svajciarsku ... inac co som si vsimol tak tatar hraje neskutocne sebecky proste ako keby mal nejaku tunelovu viziu a nikoho okolo seba nevidel ...