NBA
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NBA
dnes som cital o velmi zaujimavej vymene ked sa z Bostonu stahuju do Nets Pierce,Garnett a Terry co je podla mna cely zaklad Bostonu
No ten prestup sa uskutočnil asi pred 3 týždňami
ale nevadí, stále je to prestup leta. Myslím, že Rondo z toho asi veľkú radosť nemá 
Síce teraz majú Nets dosť nabúchaný káder, ale do finále to nedotiahnu, Miami neporazia, tipujem pre nich max. finále Východnej konferencie.
Síce teraz majú Nets dosť nabúchaný káder, ale do finále to nedotiahnu, Miami neporazia, tipujem pre nich max. finále Východnej konferencie.
Co hovorite na dozivotny distanc pre majitela NBA? Podla mna nenormalny trest, ale neuznavam rasizmus a tak s nim suhlasim.
Nesledujem NBA, ale ak niekto sleduje, tak ako je mozne, ze zvysok majitelov ma hlasovat o predaji LA? Cize ak to odhlasuju, tak bude nuteny predat klub?
Nesledujem NBA, ale ak niekto sleduje, tak ako je mozne, ze zvysok majitelov ma hlasovat o predaji LA? Cize ak to odhlasuju, tak bude nuteny predat klub?
Táto situácia je v USA braná dosť vážne. Na športových kanáloch sa posledné dni nehovorí skoro o ničom inom ako o tejto kauze. Vzhľadom na to, že asi 80% hráčov v NBA sú černosi, dá sa chápať prečo.
Dokonca ak by takýto prísny trest Sterling nedostal, hráči povedali, že boli rozhodnutí neodohrať playoff zápasy, a to nielen z tímu Clippers, ale údajne všetky tímy, takže k tomu bolo vedenie NBA donútené.
Myslím, že NBA nemôže Sterlingovi priamo prikázať, aby sa vzdal tímu, keďže je to predsa jeho majetok, ale keď sa prihliadne na všetky negatívne aspekty, ktoré súvisia s tým, ak by chcel zotrvať na mieste vlastníka, napr. dosť sponzorov už zrušilo svoje kontrakty, hráči sa vyjadrili, že do tohto tímu nikdy nepodpíšu kontrakt, fanúšikovia sú riadne nahnevaní, atď., tak myslím, že aj sám Sterling usúdi, že aj pre jeho biznis bude lepšie, ak tím niekomu predá. Nie že by mal o záujemcov núdzu - záujem už prejavili Magic Johnson, Rick Ross, P. Diddy, Oprah Winfrey a aj ďalšie menej známe celebrity.
Len pre zaujímavosť, odhadovaná cena tímu (podotýkam !bez! Staples Center haly) je 1 miliarda dolárov
/Inak si nemyslím, že ak by aj prišlo k hlasovaniu vlastníkov NBA tímov o predaji Clippers, tak by hlasovali za. Sterling sa totiž v NBA pohybuje už vyše 30 rokov, takže by určite dokázal vytiahnuť špinu na kadekoho a po takomto treste by muselo vedenie NBA vyniesť ďalšie vysoké pokuty a podobne prísne rozsudky aj pre ostatných vlastníkov.
Dokonca ak by takýto prísny trest Sterling nedostal, hráči povedali, že boli rozhodnutí neodohrať playoff zápasy, a to nielen z tímu Clippers, ale údajne všetky tímy, takže k tomu bolo vedenie NBA donútené.
Myslím, že NBA nemôže Sterlingovi priamo prikázať, aby sa vzdal tímu, keďže je to predsa jeho majetok, ale keď sa prihliadne na všetky negatívne aspekty, ktoré súvisia s tým, ak by chcel zotrvať na mieste vlastníka, napr. dosť sponzorov už zrušilo svoje kontrakty, hráči sa vyjadrili, že do tohto tímu nikdy nepodpíšu kontrakt, fanúšikovia sú riadne nahnevaní, atď., tak myslím, že aj sám Sterling usúdi, že aj pre jeho biznis bude lepšie, ak tím niekomu predá. Nie že by mal o záujemcov núdzu - záujem už prejavili Magic Johnson, Rick Ross, P. Diddy, Oprah Winfrey a aj ďalšie menej známe celebrity.
Len pre zaujímavosť, odhadovaná cena tímu (podotýkam !bez! Staples Center haly) je 1 miliarda dolárov
/Inak si nemyslím, že ak by aj prišlo k hlasovaniu vlastníkov NBA tímov o predaji Clippers, tak by hlasovali za. Sterling sa totiž v NBA pohybuje už vyše 30 rokov, takže by určite dokázal vytiahnuť špinu na kadekoho a po takomto treste by muselo vedenie NBA vyniesť ďalšie vysoké pokuty a podobne prísne rozsudky aj pre ostatných vlastníkov.
-
theBliZZard
Star
nie je to majitel NBA, ale majitel teamu v NBAheker napísal:Co hovorite na dozivotny distanc pre majitela NBA? Podla mna nenormalny trest, ale neuznavam rasizmus a tak s nim suhlasim.
Pokial viem, tak praveze mozu mu ten team zobrat, resp. ho donutit ho predat. Ten ban mu vlastne zamedzuje riadit klub, rozhodovat o internich cinnostiach, ekonomike, nakupe a predaji hracov, etc. Takze teoreticky mu ho uz zobrali ...Pilifo napísal: Myslím, že NBA nemôže Sterlingovi priamo prikázať, aby sa vzdal tímu, ...
Len pre zaujímavosť, odhadovaná cena tímu (podotýkam !bez! Staples Center haly) je 1 miliarda dolárov![]()
A Staples Center s tym nema nic spolocne, kedze nepatri Sterlingovi
Inak je to pravdepodobne najvasci trest napriec americkymi profiligami a dobru mu tak ...
Pokiaľ viem, tak o nákupe a predaji hráčov a všetkých veciach v rámci tímu rozhoduje General Manager, ktorým Sterling nie je a som si istý, takže by som povedal, že aj napriek zákazom od NBA by teoreticky stále mohol zostať v roli majiteľa. Myslím si, že k predaju ho donútia iné okolnosti - ako som spomenul napr. odchod sponzorov, štrajk hráčov, atď.theBliZZard napísal: nie je to majitel NBA, ale majitel teamu v NBA
Pokial viem, tak praveze mozu mu ten team zobrat, resp. ho donutit ho predat. Ten ban mu vlastne zamedzuje riadit klub, rozhodovat o internich cinnostiach, ekonomike, nakupe a predaji hracov, etc. Takze teoreticky mu ho uz zobrali ...
A Staples Center s tym nema nic spolocne, kedze nepatri Sterlingovi
Inak je to pravdepodobne najvasci trest napriec americkymi profiligami a dobru mu tak ...
A viem, že Staples Center mu nepatrí, zmienil som to preto, aby si mohli ľudia predstaviť, aké prachy sa v NBA točia, pričom tie tímy v podstate nevlastnia žiadny hmotný majetok
Trochu mimo temy zo Slovenska, ale takto sa robi basketbal na Slovensku, finale bez divakov a darovanie titulu pre Inter, to vsetko za hodenu rolku toaletneho papiera po rozhodcovi od divaka - http://slovakbasket.sk/readmore.php?id=567
-
theBliZZard
Star
heker, nic nove pod slnkom. Minulorocna semifinalova seria bola tiez riadna komedia zo strany SBA. Zaujimave, ze pri vsetkych tychto veciach je Inter 
-
kukiak
Addict
nebol to hajzlak ale rolka do pokladne (hajzlakom hlavu nerozbijes).. tiez si, ale myslim, ze to mali spravit uplne inak. Ak je pravda, co vraveli na tlacovke, ze inter tesne po tej kontumacii povedal, ze bude suhlasit s opakovanim zapasu, ale po 2 hodinach to odvolal..
Na zapase v BA som bol a hral sa fakt dobry basket.
Na zapase v BA som bol a hral sa fakt dobry basket.
-
theBliZZard
Star
"Srdcevruce" ospravedlnenie, ale neverim mu ani nos medzi ocami ...
http://edition.cnn.com/2014/05/11/us/do ... bahpsplit1
http://edition.cnn.com/2014/05/11/us/do ... bahpsplit1
Tak Sterlingovci budú nakoniec predávať - Donald Sterling Will Let Wife Sell The Clippers.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2015, 19:35)
Čo hovoríte zatiaľ na vývoj v PO?
Mňa sklamal hlavne Portland, ktorý nedokázal výraznejšie potrápiť Memphis, ale absencia zraneného Matthewsa bola príliš citeľná.
Najväčšie prekvapenie zatiaľ Washington, bilancia 5-0 hovorí za všetko
Som zvedavý, či prejdú cez Atlantu, ktorú som pred začiatkom PO tipoval na víťaza Východnej konferencie.
No a dnešné udelenie MVP trofeje Currymu totálne zaslúžené. To, ako sa dokázali Warriors za posledné roky vyšvihnúť, je obdivuhodné a osobne si myslím, že je to hlavný ašpirant na titul. Clevelandu príliš neverím, duplom nie po strate Lovea.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2015, 19:35)
Čo hovoríte zatiaľ na vývoj v PO?
Mňa sklamal hlavne Portland, ktorý nedokázal výraznejšie potrápiť Memphis, ale absencia zraneného Matthewsa bola príliš citeľná.
Najväčšie prekvapenie zatiaľ Washington, bilancia 5-0 hovorí za všetko
No a dnešné udelenie MVP trofeje Currymu totálne zaslúžené. To, ako sa dokázali Warriors za posledné roky vyšvihnúť, je obdivuhodné a osobne si myslím, že je to hlavný ašpirant na titul. Clevelandu príliš neverím, duplom nie po strate Lovea.
-
guess.whoo
Redeemer
na finale konferencii vidim Atlanta-Bulls a Warriors-Rockets...hlavne to druhe bude zaujimave (ak sa tak vyvinie situacia). Rose mal vynikajucu sezonu, tiez Harden, ale Curry hral zivotnu a aj podla mna sa stal MVP.
S tvojím názorom na finále Východu súhlasím, Hawks - Bulls by sedelo, ale nemyslím si, že by Rockets dokázali poraziť Clippers.
V prvom zápase hral Houston strašne a v dôležitých chvíľach v závere nemal proti Clippers žiaden nárok na zrovnanie skóre. Toľko zbytočných strát, ktoré mali v závere, sa len tak v playoff nevidí...A to hrali Clippers bez svojho najlepšieho hráča CP3! Griffin hral prekvapivo super pozíciu rozohrávača, čo je na jeho prirodzenú pozíciu dosť nezvyklé - veľa akcií proste Clippers začínali tým, že Crawford vyviezol loptu, podal ju na trojke Griffinovi, ten zahlásil signál, zahral si s Crawfordom alebo Reddickom pick'n roll/pick'n pop a padalo z toho strašne veľa trojok/layupov. Kouč Rivers navyše vyhlásil, že je šanca 50:50, že Paul do 2. zápasu nastúpi a to bude brutálny matchup pre Prigioniho/Terryho. Tí sú na neho proste príliš starí a pomalí a je to len ďalší z kopy mismatchov, ktoré sú pre Rockets smrteľné. Okrem SG pozície nemajú Rockets žiadnu výhodu a na každej zvyšnej pozícii majú buď výkonnostne podobného alebo horšieho hráča...
V prvom zápase hral Houston strašne a v dôležitých chvíľach v závere nemal proti Clippers žiaden nárok na zrovnanie skóre. Toľko zbytočných strát, ktoré mali v závere, sa len tak v playoff nevidí...A to hrali Clippers bez svojho najlepšieho hráča CP3! Griffin hral prekvapivo super pozíciu rozohrávača, čo je na jeho prirodzenú pozíciu dosť nezvyklé - veľa akcií proste Clippers začínali tým, že Crawford vyviezol loptu, podal ju na trojke Griffinovi, ten zahlásil signál, zahral si s Crawfordom alebo Reddickom pick'n roll/pick'n pop a padalo z toho strašne veľa trojok/layupov. Kouč Rivers navyše vyhlásil, že je šanca 50:50, že Paul do 2. zápasu nastúpi a to bude brutálny matchup pre Prigioniho/Terryho. Tí sú na neho proste príliš starí a pomalí a je to len ďalší z kopy mismatchov, ktoré sú pre Rockets smrteľné. Okrem SG pozície nemajú Rockets žiadnu výhodu a na každej zvyšnej pozícii majú buď výkonnostne podobného alebo horšieho hráča...
-
guess.whoo
Redeemer
no v tomto som sa ocividne mylil a myslel si, ze ich trosku viac potrapia no dostavaju nakladacky ako dnes v noci. Bulls ma tiez vcera sklamali ked prehrali o 2 body doma po tom, co vydreli vitazstvo vonku (usiel mi tiket
)
Ale videl si, akým štýlom vyhrali Cavs v 4. zápase? LeBron dal game winner a oplatil tak Roseovi game winner z 3. zápasu
Poriadne epic séria zatiaľ!
-
guess.whoo
Redeemer
zial nestihol som sledovat zapas aj ked bol vo vybornom vysielacom case. vecer si pozriem highlights ale suboj tychto dvoch mohol prist aj neskor a bolo by to este epickejsie
Zatiaľ sa 2. kolo playoff vyvíja podľa mojich očakávaní. Séria Rockets - Clippers je už takmer rozhodnutá a zvyšok vyrovnaný 2-2.
Som hlavne zvedavý na Warriors, pred playoff som ich tipoval za najväčších favoritov na titul, ale Grizzlies sú podľa mňa pre nich asi najťažší súper zo všetkých, pretože so svojou super defenzívou dokážu poriadne zbrzdiť ten motor GSW, ktorý v základnej časti bežal takmer dokonale. Ak by sa im podarilo prejsť cez Memphis, tak zvyšné tímy sú pre nich oveľa viac hrateľné ako práve Grizzlies.
Ak by sa ale každá séria okrem spomínanej HOU-LAC predĺžila až na 7 zápasov, nebol by som proti
Som hlavne zvedavý na Warriors, pred playoff som ich tipoval za najväčších favoritov na titul, ale Grizzlies sú podľa mňa pre nich asi najťažší súper zo všetkých, pretože so svojou super defenzívou dokážu poriadne zbrzdiť ten motor GSW, ktorý v základnej časti bežal takmer dokonale. Ak by sa im podarilo prejsť cez Memphis, tak zvyšné tímy sú pre nich oveľa viac hrateľné ako práve Grizzlies.
Ak by sa ale každá séria okrem spomínanej HOU-LAC predĺžila až na 7 zápasov, nebol by som proti
-
guess.whoo
Redeemer
zaujimava seria..dvaja top hraci proti sebe kazdy zapas, James s neskutocnymi statistikami. Tipujem, ze Warriors vyhraju 4:3 na zapasy
Ja tipujem tiež víťazstvo Warriors 4:3 na zápasy. LeBron bez Kyrieho a Lovea podáva neskutočné výkony, ak by sa mu podarilo doviesť svoje mužstvo až k titulu, bol by to možno najlepší výkon v celej finálovej sérii NBA ever! Pretože keď si zoberiete, že J.R.Smith je druhý najlepší skórer v mužstve, tak je to fakt úctyhodné (stačí to porovnať s tým, čo s ním a Shumpertom dokázal za 2 roky Melo v Knicks
).
Myslím si, že jedinú šancu majú Cavs vtedy, ak by tieto posledné 2 zápasy išli všetci ich hráči na 200% - tzn. LeBron by mal zaznamenával triple-double, Dellavedova by zo seba dokázal vyšťaviť posledné zvyšky síl a ustrážil by Curryho ako v 2. a 3. zápase, Mozgov by pridal nejaké 15-doskokové zápasy a Tristan Thompson by sa tam bil o každú loptu, inak nemajú žiadnu šancu proti už rozbehnutým Warriors
Myslím si, že jedinú šancu majú Cavs vtedy, ak by tieto posledné 2 zápasy išli všetci ich hráči na 200% - tzn. LeBron by mal zaznamenával triple-double, Dellavedova by zo seba dokázal vyšťaviť posledné zvyšky síl a ustrážil by Curryho ako v 2. a 3. zápase, Mozgov by pridal nejaké 15-doskokové zápasy a Tristan Thompson by sa tam bil o každú loptu, inak nemajú žiadnu šancu proti už rozbehnutým Warriors