som myslel, ci predne alebo zadne, tak ale to uz sa asi bude menit komplet, ci nie?
A je mozne, ze po 45 tisic by bolo treba menit loziska?
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2010, 14:39)
Tak mi to nedalo a prehosil som predne a zadne kolesa, ale zvuky ostali identicke. Mozno mam pocit, ze to teraz ide viac zozadu, ale to bude viac sugescia ako realita, kedze ani predtym som si nebol isty odkial presne, iba ze od kolies.
Da sa zistit ci je lozisko vadne aj pred vymenou? Bojim sa, ze dam vymenit loziska, vycalujem dalsie prachy a zvuky ostanu...
Fabia hluk v prednych kolesach
Re: Fabia hluk v prednych kolesach
mozes skusit ci nemas volu v loziskach, zdvihni koleso a mykaj nim vodorovne aj zvislo, nemal by si citit ziadnu volu ani klepanie, ak ano treba to pozriet
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nie, loziska staci vymenit naraz iba na jednej naprave, cisto jednotlivo by som odporucal iba v pripade, ze su na aute cerstvo vymenene a dojde k poskodeniu jedneho z nich, ci uz vplyvom buracky alebo vdaka vadnemu kusu...
nad loziskami by som zacal uvazovat od 60kkm, menej je skor vynimka, aj ked nic nebrani tomu, aby sa vysypali aj skor, dost zalezi aj na jazdenych cestach, v meste budu dostavat na p*cu trochu viac... plus este k tomu, ak neboli nahradene originalnym dielom, ale dielom z druhovyroby...
ci je vadne lozisko, sa da zistit presne podla syfonovho navodu, akurat by som ho este upresnil o maly detail - skus koleso na heveri roztocit, nesmie v nom nic lupat, praskat, hucat, klepotat, musi ist maximalne potichu, pri brzdeni nesmie buchotat apod. ...
nad loziskami by som zacal uvazovat od 60kkm, menej je skor vynimka, aj ked nic nebrani tomu, aby sa vysypali aj skor, dost zalezi aj na jazdenych cestach, v meste budu dostavat na p*cu trochu viac... plus este k tomu, ak neboli nahradene originalnym dielom, ale dielom z druhovyroby...
ci je vadne lozisko, sa da zistit presne podla syfonovho navodu, akurat by som ho este upresnil o maly detail - skus koleso na heveri roztocit, nesmie v nom nic lupat, praskat, hucat, klepotat, musi ist maximalne potichu, pri brzdeni nesmie buchotat apod. ...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dal som to teda na zdvihak s kazdym kolesom, roztocit moc nesli, lebo sa treli o brzdove dosticky (zadne nejak nepravidelne), skusal som s tym hybat vselijak, no ono by to ale asi chcelo odbornu ruku. Mam tento tyzden cestu do servisu po objednany plast, tak o tom pokecam s prijmacim technikom.
Tento rok mi este treba kupit zimne pneu, tak by som ich po kupe mozno hned nahodil a keby zvuky ostali, tak to v gumach uz isto nebude. V kazdom pripade dik za tipy.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2010, 16:32)
Tak dnes mi obuli nove letne gumy, siel som sa hned previest. Auto je celkovo tichsie a zo zaciatku som aj mal pocit, ze uz je to ticho, ale tie zvuky tam stale su = pri tej istej rychlosti a ten isty charakter.
Bol som teda hend v servise, objednal som sa na buduci piatok, ale prijimaci technik ma presviedcal, ze to nemozu byt loziska. Ze po prve na Ceedoch este loziska ani nemenili a po druhe loziska by som vraj mal pocut v zakrutach a nie na rovnej ceste. Ale v kazdom pripade mi na ne v piatok pozru
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 14:58)
Tak dnes mi to pozreli a skutocne - prave zadne lozisko, mechanicke poskodenie. A vymenia to v ramci garancie. Este raz dakujem za tip
Tento rok mi este treba kupit zimne pneu, tak by som ich po kupe mozno hned nahodil a keby zvuky ostali, tak to v gumach uz isto nebude. V kazdom pripade dik za tipy.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2010, 16:32)
Tak dnes mi obuli nove letne gumy, siel som sa hned previest. Auto je celkovo tichsie a zo zaciatku som aj mal pocit, ze uz je to ticho, ale tie zvuky tam stale su = pri tej istej rychlosti a ten isty charakter.
Bol som teda hend v servise, objednal som sa na buduci piatok, ale prijimaci technik ma presviedcal, ze to nemozu byt loziska. Ze po prve na Ceedoch este loziska ani nemenili a po druhe loziska by som vraj mal pocut v zakrutach a nie na rovnej ceste. Ale v kazdom pripade mi na ne v piatok pozru
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 14:58)
Tak dnes mi to pozreli a skutocne - prave zadne lozisko, mechanicke poskodenie. A vymenia to v ramci garancie. Este raz dakujem za tip
Moje auto ma nabehanych asi 250k km a taktiez sa objavuje ten zvuk ako ked sa nieco prevaluje okolo 70 az po 100 km za hodinu a nad mizne. Takze asi aj ja uz budem menit loziska lebo mali by tam byt este povodne
to mas este tu ibizu??
ano este ju mam stale odvtedy sa vymenili tlmice komplet aj s ulozenim,brzdove kotuce,brzdove platnicky,brzdova kvapalina,filtre,olej, spojka je tam nova,capy riadenia vonkajsie aj styckami riadenia su nove, nove silentbloky ramien vsetky styry, ulozene priecneho stabilizatora sa menilo,menili sa tycyk stabilizatora, nove letne gumy+elektrony,novy prevodovy olej ked sa menila spojka,vymeneny temostat, vymene rozvody lebo strae sa rozpadli ale neznicilo to motor,gufero za zotrvacnikom sa menilo,manzeta homokinetickeho klbu sa menila,packy pod volantom sa menili,tepovalo sa kompet to auto a vycistil sa interier,stierace sa nikolkokrat menili,ziarovky s amenili, teraz asi odchadzaju tie loziska, alternator sa dvakrat menil lebo zdochlo dobijanie,baterka s amenila kvoli alterantoru asi 3x co ju vymlatil do mrtva,sviecky boli uz dvakrat vymenene,ikapotu mi treba prednu yvmenit a nalakovat lebo je obita od kamenov a kvitne a koroduje cela jak svina,burane bolo auto zo zadu takze oprava za 1100 evri ale ano este ju mam a jazdi jak nove to auto
Cize si na staru hrcu dal kopu novych veci za vela penazi.