kedze prirodzenou vlastnostou cloveka je stretavanie sa a organizovanie do skupin, spolocenstiev stran, for a ja neviem coho vsetkeho, je normalne ak sa ludia stretavaju...
normalne je ak si v takejto komunite ludia aj pomahaju...
normalne je ak aj vzniknu nejake rozpory, pretoze kazdy clovek ma pravo na svoj nazor a ma pravo tento nazor aj vyslovit...
normalne je ak sa niekomu nieco podari a ostatni mu to dopraju a tesia sa snim...
NIE je normalne, ak sa niekto chvasta...
NIE je normalne, ak sa niekto podlizuje "vodcom" v danej komunite, za UCELOM ziskania nejakych vyhod...
NIE je normalne, ak sa podmienuje niekoho clenstvo v danej komunite nejakymi vyhodami...
NIE je normalne, ak sa niekto snazi ohovaranim a kydanim na niekoho ziskat o5 osobne vyhody...
ak som na nieco zabudol, bud to dopiste...
z tohto mi jasne vychadza ze steve, ty normalny urcite nebudes, si zakomplexovany, krpaty susnak, ktory nema uspech na fore a pochybujem ze nejaky uspech dokazes ziskat aj v osobnom zivote, to ako sa spravas, take okolie si budujes a takych ludi k sebe viazes, takze ak si aj najdes frajerku bude to podla mna vypocitava mrcha...

neprajem ti to, nezelam ti to, skor by som bol rad keby si uvedomis, ze tvoje spravanie je znacne patologicke az schizofrenicke...
takze sprav nam dobre a uz sem nelez...

dik...