Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

steve20 napísal:ako tak pozeram na nove pravidla, teraz ste uz vazne skaredo stroskotali :twisted:
LOL, ibaze pravidla sa nemenili, zislo by sa pozriet na datum: 29.06.2005 :D
miro2004 napísal:inak COD2 je full ved aj hojkovci to mali .. lenze oni to mali pre seba steve to dal aj ostatnym takze kto je tu king :wink:
Vazne? Ten Desperado to dal ostatnym??? Co nam este nepovies??? Precital si si celu temu vo vtipoch, vstetky rozhovory a aj to co povedal Holubar a Paul??? Mam taky pocit, ze nie. Ale pokial si teba a tvoje kamaratstvo dokaze kupit niekto za ftp, tak by si sa mal ist hanbit!!!
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

tie logy su jake funny :D najprv sorry tamto a hentamto, nakoniec "trtko" a podobne slova 14-nast rocnych :lol:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Takze nas Steve si predsalen kupil miesto admina na jednom fore.Na fore,kde je webmaster maly 15-rocny LoRd,ktory v kuse otravoval hojka ako na phpBB,vip miro2004,ktory tu onanoval na kazdej novej linke na GTA SA a vsetkych novych hrach,moderator Stopa,ktory sa nam snazil zaspamovat wb a tu tiez len chodil leechovat linky...Naozaj krasna komunita ludi...Este mi neda nenapisat sem vyrok od miro2004 na jeho "domovskom" fore:
pocujte ludia kaslite na hojka na nase forum nema .. nesiaha mu ani po clenky hahahahahhahahahahahhahaha
Dodam,ze ide o forum,kde je regnutych asi 500 userov,prevazne ziskanych tapetovanim na pokeci,z toho je aktivnych asi 10 a z toho je 8 vo vedeni fora.Takze co uz len ostava,ako pousmiat sa/zaplakat nad ubohostou dnesnych deti
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

kedze prirodzenou vlastnostou cloveka je stretavanie sa a organizovanie do skupin, spolocenstiev stran, for a ja neviem coho vsetkeho, je normalne ak sa ludia stretavaju...
normalne je ak si v takejto komunite ludia aj pomahaju...
normalne je ak aj vzniknu nejake rozpory, pretoze kazdy clovek ma pravo na svoj nazor a ma pravo tento nazor aj vyslovit...
normalne je ak sa niekomu nieco podari a ostatni mu to dopraju a tesia sa snim...

NIE je normalne, ak sa niekto chvasta...
NIE je normalne, ak sa niekto podlizuje "vodcom" v danej komunite, za UCELOM ziskania nejakych vyhod...
NIE je normalne, ak sa podmienuje niekoho clenstvo v danej komunite nejakymi vyhodami...
NIE je normalne, ak sa niekto snazi ohovaranim a kydanim na niekoho ziskat o5 osobne vyhody...

ak som na nieco zabudol, bud to dopiste...
z tohto mi jasne vychadza ze steve, ty normalny urcite nebudes, si zakomplexovany, krpaty susnak, ktory nema uspech na fore a pochybujem ze nejaky uspech dokazes ziskat aj v osobnom zivote, to ako sa spravas, take okolie si budujes a takych ludi k sebe viazes, takze ak si aj najdes frajerku bude to podla mna vypocitava mrcha... :D
neprajem ti to, nezelam ti to, skor by som bol rad keby si uvedomis, ze tvoje spravanie je znacne patologicke az schizofrenicke...
takze sprav nam dobre a uz sem nelez... ;)
dik...
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

Holubar napísal:Takze nas Steve si predsalen kupil miesto admina na jednom fore.Na fore,kde je webmaster maly 15-rocny LoRd,ktory v kuse otravoval hojka ako na phpBB,vip miro2004,ktory tu onanoval na kazdej novej linke na GTA SA a vsetkych novych hrach,moderator Stopa,ktory sa nam snazil zaspamovat wb a tu tiez len chodil leechovat linky...Naozaj krasna komunita ludi...Este mi neda nenapisat sem vyrok od miro2004 na jeho "domovskom" fore: Dodam,ze ide o forum,kde je regnutych asi 500 userov,prevazne ziskanych tapetovanim na pokeci,z toho je aktivnych asi 10 a z toho je 8 vo vedeni fora.Takze co uz len ostava,ako pusmiat sa nad ubohostou dnesnych deti
a ty nie si sam moderatorom na nejakom tom fore )
konkretne ***.war-b***.net/ano ale pchas sa aj sem .. myslim si ze tato tema uz skoncila odlet uz prosim ta si trapny ..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

miro2004 napísal:a ty nie si sam moderatorom na nejakom tom fore )
konkretne http://www.war-b***.net/ano ale pchas sa aj sem .. myslim si ze tato tema uz skoncila odlet uz prosim ta si trapny ..
Ano som moderatorom na inom fore,no tu som zacinal,na hojka som nikde nekydal a vzdy sa k tejto komunite budem hlasit,pretoze som hrdy,ze som jej clenom.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

konkretne ***.war-b***.net/ano ale pchas sa aj sem .. myslim si ze tato tema uz skoncila odlet uz prosim ta si trapny ..
ach miro ak sa ti na hojkovi tak nepaci chod na to vase najjj forum. ale ked uz si tu tak si skus dat vyhladat prispevky od uzivatela menom LoRd... ano spravne tipujes, je to vas admin. tak sam posud akeho "odbornika" mate za admina.
a co sa tyka holubara, na neho usta neotvaral, prispel znacnou mierou na chod tohto fora. a to nemyslim len po vynancnej stranke. Holubar dostal ponuku stat sa moderatorom tohto fora, odmietol ju.
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

na neho len jedno:

"takych ludi je na svete mnoho a su po vseliakych ustavoch (asi uz nedostal svoje lieky alebo co je s nim)"
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

:smt067 STEVE20
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No a co??? Holubar je tu vitany, vobec sa nepacha. Ale to sa o stevovi20 neda povedat.
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

Trosku prehanime chlapce, ne?
Holubar dal tomuto foru hodne a proto patri mezi tech par lidi, kterych se tady kdykoliv zastanu.
Jak napsal hojko, Holubar tady bude vzdycky vitany, na rozdil od nekoho jineho ...
cypruss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cypruss »

prave som docital celu tu temu vo vtipoch... a uvazujem, kam az sa da klesnut... steve20 zatial vedie rekord
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

cypruss napísal:prave som docital celu tu temu vo vtipoch... a uvazujem, kam az sa da klesnut... steve20 zatial vedie rekord
lucky mu svojho casu ale riadne konkuroval :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

steve20 a miro2004 nechapem co este na totomto fore robite len tu nadavate a spamujete ak sa vam toto forum neapci tak neviem naco este cakate...chodte domov a tam si spamujte na svojich forach :!:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

boze, vas ten chalan musel dobre dostat. vsetci nanho myslite :lol: :lol: ake LOLO... ho to rozoberate ako boha / sice v inom svetle, ale aj to je daco :lol: :lol:
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

Hojko: Ale urcite ma basu aspon tak na 100 rokov ci?
A cim este moze obtazovat ked ma basu?
voloda109
Novice
Novice

Príspevok od používateľa voloda109 »

Steve20 si obycajny debil co sa nudi na intraku. si chudak
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

steve20 napísal:JOJO GOOD NIGHT VSETKYM TROSKAM ktore onanuju nad touto temou kazdy den, je mi luto ze vam dal HOJKO cez vikend prestavku a nemohli ste sa zrealizovat, jeho zadok vam to vynahradi....a co sa trosiek tyka, ako tak pozeram na nove pravidla, teraz ste uz vazne skaredo stroskotali :twisted:
hm... Mas pravdu, 3x som si vyhonil nad touto temou a 3x to bolo pop*ci... Aj zubna pasta bola...;) A keby hojko nemal taky zadok, tak tu nechodim...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Re: .....

steve20 napísal:pocuj TY BLUDNA OVCA, ty si zivym prikladom retardov, dementov a chorych ludi ktori sa zhromadzuju na tomto fore...a s novymi pravidlami pride retardov a trosiek ako ty este viac... tak pekne prosperujte a napredujte a potom vas dame setkych izolovat od normalnych ludi....Tvoj vies kto neubrzdil ked ta robil..velka skoda...a najde sa tu este dooost takych brzd ako ty....OVER AND OUT....4ever
Hehehe ze to vravis prave ty...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Nymphested napísal:boze, vas ten chalan musel dobre dostat. vsetci nanho myslite :lol: :lol: ake LOLO... ho to rozoberate ako boha / sice v inom svetle, ale aj to je daco :lol: :lol:
No hej, aspon sa zviditelnil chlapec... Nie sice v takom svetle v akom mal v plane, ale predsa...
Zamknuté