Novozačínajúci vzťah z práce a neistota v ňom
-
maciatko99
Medium Star
Novozačínajúci vzťah z práce a neistota v ňom
Pozdravujem, je to už veľmi dlhý čas čo som tu o ničom nepísala v mojej osobe. Rada by som sa preto opýtala skúsených na rady a zvážila racionálne a iracionálne kroky, ktoré by ma mohli mrzieť.
Už pár mesiacov som sama, žila som pokojným životom. V práci som pár krát na stretnutiach natrafila na mladého muža, zastupoval konkurenciu na rokovaniach. Riešil sa dôležitý obchod, ja som bojovala za našu firmu a naše peniaze, on za ich. Po možno piatich obchodných stretnutiach ma neformálne na chodbe oslovil s tým, že či sa mi môže ozvať mimo pracovných aktivít a že by ma rád pozval na kávu. Rázne som odmietla, profesionálna úroveň nepustí a mala som aj strach z toho. Prišlo k uzatváraniu obchodu a spravil to čo nikto nečakal, upustil z požiadaviek aj finančných podmienok, obchod prebehol nad naše očakávania. O pár dni neskôr ma čakal pre firmou, vraj tam čakal niekoľko hodín a povedal, že ustúpil pri obchode, aby sa čím skôr obchod uskutočnil, aby všetko dobre dopadlo v mojom prípade a aby som mala čistú hlavu. To sa aj stalo. Povedal mi, že to spravil preto, lebo takto čím skôr nie sme proti sebe v práci a nemôžem sa vyhovárať na profesionálny vzťah. Ostala som prekvapená, milo, nemilo, ani sama neviem, vlastne som bola v šoku. Pozvanie som odmietla aj keď sa ma snažil presvedčiť. Myslela som si, že mám pokoj, že život ide ďalej. O týždeň sa to zopakovalo, ale stál tam s veľkou kyticou ruží a ja som sľúbila, že si teda môžeme dať kávu.
Káva prebehla najskôr v odstupe, trošku rečí o firme, potom sme povedali o sebe štipku zo súkromia, nechal mi jeho číslo, poďakoval a odišiel. Prešiel deň, dva, tri, týždeň a ja som sa neozvala. Cez veľkonočné sviatky som mu napísala sms, nič zvláštne, vymenili sme si pár sms a pozval ma na ďalšiu kávu, stretli sme sa, pokecali, zabavili sa. Vtedy ma pozval na večeru, boli sme si zahrať bowling a ja som si začala uvedomovať, že to bude u mňa asi viac ako len o káve. Na konci apríla sme sa stretli ešte asi 5x a ja som mala potrebu ho opäť vidieť. V tom prišiel zlom a on odmietol, nevedela som prečo, nemala som odvahu do neho rýpať a pýtať sa na to, veď keby chcel, tak mi sám povie ten dôvod. Po týždni sa ozval s tým, že sa mu ozvala po čase bývala a rada by sa porozprávala, že by sa chcela vrátiť späť. Mne prešiel až mráz po tele, začal mi stekať studený pot po chrbte a uvedomila som si, že ho neberiem ako len človeka z práce, ani ako kamaráta, ktorého poznám ani nie mesiac, ale že cítim k nemu viac a že musím o neho zabojovať. Pár dní na to sme sa stretli, povedal mi čo sa stalo, že bol z toho mimo a aj váhal nad tým, ale že mu podvedomie vravelo, že to nemá robiť a že by sa mal zamerať na mňa. Keď mi to povedal, nevedela som ako sa zatváriť, bola som v duchu rada tomu čo povedal, ale pociťovala som aj strach, úzkosť... a vlastne som sa nezmohla nič povedať. Chytila som ho za ruku, ona mňa a pobozkali sme sa. Ďalšie dva dni bolí veľmi milé, cítila som sa ako na strednej škole, cítila som sa krásne. Ostalo len pri bozkoch, ak by sa niekto chcel spýtať aj na iné veci.
O pár dni na to odišiel pracovne do Prahy riešiť jeden obchod, nevedel ako dlho tam bude, ako bude na tom s časom. Za týždeň sa ozval len dvakrát a ja som mala zlé predtuchy. Tie sa aj potvrdili, potom mi napísal, že sa mu ozvala bývala a že má v hlave mišmaš. V sobotu sa má vrátiť domov, ale neviem, že či má záujem sa stretnúť alebo čo sa stalo s jeho bývalou.
Poraďte prosím, mám čakať, mám sa mu ozvať? Alebo sa so mnou len hrá? Mám sa ho pýtať na bývalú alebo čakať či sám niečo o tom spomenie? Mám pripraviť program na nedeľu alebo pondelok aj keď je možné, že nebude mať čas? Skúsiť ho prekvapiť drobnosťou? O rady prosím len tých skúsenejších, nie ľudí ako je Grim, ktorý videl ženu akurát tak v Kauflande pri pokladni.
Ja 26 rokov, on 29 rokov.
Už pár mesiacov som sama, žila som pokojným životom. V práci som pár krát na stretnutiach natrafila na mladého muža, zastupoval konkurenciu na rokovaniach. Riešil sa dôležitý obchod, ja som bojovala za našu firmu a naše peniaze, on za ich. Po možno piatich obchodných stretnutiach ma neformálne na chodbe oslovil s tým, že či sa mi môže ozvať mimo pracovných aktivít a že by ma rád pozval na kávu. Rázne som odmietla, profesionálna úroveň nepustí a mala som aj strach z toho. Prišlo k uzatváraniu obchodu a spravil to čo nikto nečakal, upustil z požiadaviek aj finančných podmienok, obchod prebehol nad naše očakávania. O pár dni neskôr ma čakal pre firmou, vraj tam čakal niekoľko hodín a povedal, že ustúpil pri obchode, aby sa čím skôr obchod uskutočnil, aby všetko dobre dopadlo v mojom prípade a aby som mala čistú hlavu. To sa aj stalo. Povedal mi, že to spravil preto, lebo takto čím skôr nie sme proti sebe v práci a nemôžem sa vyhovárať na profesionálny vzťah. Ostala som prekvapená, milo, nemilo, ani sama neviem, vlastne som bola v šoku. Pozvanie som odmietla aj keď sa ma snažil presvedčiť. Myslela som si, že mám pokoj, že život ide ďalej. O týždeň sa to zopakovalo, ale stál tam s veľkou kyticou ruží a ja som sľúbila, že si teda môžeme dať kávu.
Káva prebehla najskôr v odstupe, trošku rečí o firme, potom sme povedali o sebe štipku zo súkromia, nechal mi jeho číslo, poďakoval a odišiel. Prešiel deň, dva, tri, týždeň a ja som sa neozvala. Cez veľkonočné sviatky som mu napísala sms, nič zvláštne, vymenili sme si pár sms a pozval ma na ďalšiu kávu, stretli sme sa, pokecali, zabavili sa. Vtedy ma pozval na večeru, boli sme si zahrať bowling a ja som si začala uvedomovať, že to bude u mňa asi viac ako len o káve. Na konci apríla sme sa stretli ešte asi 5x a ja som mala potrebu ho opäť vidieť. V tom prišiel zlom a on odmietol, nevedela som prečo, nemala som odvahu do neho rýpať a pýtať sa na to, veď keby chcel, tak mi sám povie ten dôvod. Po týždni sa ozval s tým, že sa mu ozvala po čase bývala a rada by sa porozprávala, že by sa chcela vrátiť späť. Mne prešiel až mráz po tele, začal mi stekať studený pot po chrbte a uvedomila som si, že ho neberiem ako len človeka z práce, ani ako kamaráta, ktorého poznám ani nie mesiac, ale že cítim k nemu viac a že musím o neho zabojovať. Pár dní na to sme sa stretli, povedal mi čo sa stalo, že bol z toho mimo a aj váhal nad tým, ale že mu podvedomie vravelo, že to nemá robiť a že by sa mal zamerať na mňa. Keď mi to povedal, nevedela som ako sa zatváriť, bola som v duchu rada tomu čo povedal, ale pociťovala som aj strach, úzkosť... a vlastne som sa nezmohla nič povedať. Chytila som ho za ruku, ona mňa a pobozkali sme sa. Ďalšie dva dni bolí veľmi milé, cítila som sa ako na strednej škole, cítila som sa krásne. Ostalo len pri bozkoch, ak by sa niekto chcel spýtať aj na iné veci.
O pár dni na to odišiel pracovne do Prahy riešiť jeden obchod, nevedel ako dlho tam bude, ako bude na tom s časom. Za týždeň sa ozval len dvakrát a ja som mala zlé predtuchy. Tie sa aj potvrdili, potom mi napísal, že sa mu ozvala bývala a že má v hlave mišmaš. V sobotu sa má vrátiť domov, ale neviem, že či má záujem sa stretnúť alebo čo sa stalo s jeho bývalou.
Poraďte prosím, mám čakať, mám sa mu ozvať? Alebo sa so mnou len hrá? Mám sa ho pýtať na bývalú alebo čakať či sám niečo o tom spomenie? Mám pripraviť program na nedeľu alebo pondelok aj keď je možné, že nebude mať čas? Skúsiť ho prekvapiť drobnosťou? O rady prosím len tých skúsenejších, nie ľudí ako je Grim, ktorý videl ženu akurát tak v Kauflande pri pokladni.
Ja 26 rokov, on 29 rokov.
Re: Novozačínajúci vzťah z práce a neistota v ňom
Maciatko, ten chlap vyvinul neskutocnu snahu, aby sa s tebou mohol stretavat. Ved si to zober logicky, tolko odmietnuti z tvojej strany, takze zaujem urcite ma. Teraz je rad na tebe, aby si mu ukazala, ze to co robil bolo spravne a ze si ty ta spravna zena pren ho. Tak sa snaz a ukaz mu, ze si lepsia ako nejaka jeho byvalka
.
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vieš ako dlho je od toho ich rozchodu s bývalou? Chcem tým povedať, že ja som sa rozišiel minulý týždeň s priateľkou a keďže ju mám stále veľmi rád, tak by som urobil naozaj veľa, aby bola šťastná, proste ju mám veľmi rád ale nelúbim ju. Momentálne som v období, kedy sa mi nechce so žiadnou babou nič riešiť, ale zároveň sa snažím pomôcť bývalej dostať sa z toho smútku, nechcem byť jej nepriateľ, ale tiež z toho mám trochu zmiešané pocity...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A nechce si týmto spôsobom "otestovať" či je ten záujem aj u teba taký ako bol u neho?
Ale ak nie, tak si viem predstaviť že bývalá mu to v hlave pomotala... tam záleží na tom, čo očakáva on. Ak potrebuje chvíľu kľudu aby sa rozhodol, nepomôžeš si tým, že ho budeš otravovať. Keď chce cítiť že oňho máš záujem, tak potom práve naopak. Ťažko povedať...
Môžeš to skúsiť zahrať na istotu s tým, že by si sa rada stretla, ale chápeš ak to nepôjde, a necháš to na ňom nech sa ti ozve keď sa rozhodne.
Ale ak nie, tak si viem predstaviť že bývalá mu to v hlave pomotala... tam záleží na tom, čo očakáva on. Ak potrebuje chvíľu kľudu aby sa rozhodol, nepomôžeš si tým, že ho budeš otravovať. Keď chce cítiť že oňho máš záujem, tak potom práve naopak. Ťažko povedať...
Môžeš to skúsiť zahrať na istotu s tým, že by si sa rada stretla, ale chápeš ak to nepôjde, a necháš to na ňom nech sa ti ozve keď sa rozhodne.
Ak dobre citam, tak tiez mala snahu. Zo zaciatku odmietala, ale postupne sa zmenila.
Snaha je u oboch..ja hlavný problém vidím v nerozhodnosti toho chlapíka..sám nevie ktorú z nich dvoch chce.
Citovo pendluje medzi bývalou a maciatkom99.
Riešenie je podla mna také, že maciatko99 aby vyvynula menšiu iniciatívu. To znamená aby sa onho zaujmala ako sa má, ako sa mu darí, ako prežil deň, že jej je sním príjemne,ako by chcela byť v jeho objatí,..proste aby voči nemu prejavila aj svoju sexuálnu stránku
A keby to nevýjde, tak si maciatko moze povedať že urobila som dosť preto, aby som si ho získala a ked on si vyberie tú ex a chce zase zase popáliť, tak proste je to jeho život. A mne ako zdravej žene, príde iný muž do môjho života.
Citovo pendluje medzi bývalou a maciatkom99.
Riešenie je podla mna také, že maciatko99 aby vyvynula menšiu iniciatívu. To znamená aby sa onho zaujmala ako sa má, ako sa mu darí, ako prežil deň, že jej je sním príjemne,ako by chcela byť v jeho objatí,..proste aby voči nemu prejavila aj svoju sexuálnu stránku
maciatko99 neviem no z tvojho príspevku mám taký pocit, že si presne ten typ ženy... Ktorá o sebe myslí aká je dokonalá etc. Proste namyslená pipinka. Osobne by som ťa nechcel ani radšej spoznať... Aj keď vravím, že 2x do toho istého hovna človek nestúpi, tak dúfam, že sa vráti k bývalej ako byť s takouto ženou ako ty...
(Môj prvý dojem mi tu pípa jak šialený a tá tvoja namyslenosť a povrchnosť mi sála až z obrazovky rovno do ksichtu)
a utiecť, skôr ako človek obanuje 
Aspoň za E 51
Pozrel som si tému: http://www.hojko.com/narazky-na-rande-s ... 55668.html a nemýlil som sa... 
Tak to musíš byť dobrý v chémii...tvoj odhad ludskeho charakteru je na rovnakej urovni, ako moja znalost chemie. dement
-
DarkNation
Expert
Normalne sa mu ozvi, dohodni si s nim stretnutie a vydiskutujte si to ako 2 dospeli ludia, vyloz karty na stol a povedz mu ako vidis vas vztah ty, spytaj sa ho na jeho uhol pohladu a uvidis aka bude reakcia. Ak bude stale vahat a budes tam citit co i len najmensi naznak toho, ze sa chce vratit k byvalej tak sa nanho vybodni.
-
qwerty-xyz
ja by som d otoho nesiel, moze to dopadnut zle, bude ta zneuzivat pre vyhody svojej firmy, ked si ta nakloni na svoju stranu, .... 
Musim pripomienkovat, ze finta s byvalkou je na moj vkus celkom sucha, ale...
Ad1) Keby chcem zacat nieco nove, tak do toho nepletiem nevyriesene veci z minulosti a vztah s byvalkou si vyriesim vo vlastnej rezii...
Ad2) Po prvom odmietnuti ta cakal s kyticou ruzi a po par stretnutiach ti zavola ohladom byvalej...
Ten chlap je emocne nestaly?! Ak som rozhodnuty, ze chcem zacat novy vztah a nadviazem so zenou, ktora sa mi paci kontakt, tak sa snazim rozvijat vztah dalej a nezabijem to byvalkou... Poznas ho zo stretnuti asi lepsie ako my, ale daval by som si pozor, lebo bud nevie co chce, stale je zalubeny do byvalky a ty si pre neho len rozptylenim, alebo zistil, ze si s tebou tak rychlo nevrzne, tak zacina cuvat...
Ad1) Keby chcem zacat nieco nove, tak do toho nepletiem nevyriesene veci z minulosti a vztah s byvalkou si vyriesim vo vlastnej rezii...
Ad2) Po prvom odmietnuti ta cakal s kyticou ruzi a po par stretnutiach ti zavola ohladom byvalej...
Ten chlap je emocne nestaly?! Ak som rozhodnuty, ze chcem zacat novy vztah a nadviazem so zenou, ktora sa mi paci kontakt, tak sa snazim rozvijat vztah dalej a nezabijem to byvalkou... Poznas ho zo stretnuti asi lepsie ako my, ale daval by som si pozor, lebo bud nevie co chce, stale je zalubeny do byvalky a ty si pre neho len rozptylenim, alebo zistil, ze si s tebou tak rychlo nevrzne, tak zacina cuvat...
Mala by so mu ukazat nieco viac, teda viac ako len bozky, aby zmenil nazor.
Hned ako som si to precital, tak mi napadlo, ze ci si nechce urobit len ciarocku potom co sa s tebou vyspi. Ako keby sa s niekym stavil, ze si ta namota. Prislo mi to cele ako nejake divadielko... obchod prebehol v tvoj prospech, potom par hodin cakal pred firmou aby si ta pockal a zaujal ta, odmietla si, potom o tyzden kytica ruzi, potom stretnutia, vecera, bowling a naraz vytiahol byvalu, zrazu si zistila, ze zacinas nieco citit a sama si si aj uvedomila, ze asi bude potrebne bojovat. Pride mi to ako nejaka taktika - zaujat - prekvapit - stretavat sa - pisat si sms - vytiahnut byvalu, vyvolat v tebe city - .... a teraz je to vo faze kedy sa mas chytit na hacik a uz je len zvedavy, ze ako moc sa chytis.
Podla mna ta ma presne tam kde ta mat chce a ty naozaj zacinas rozmyslat, ze o neho zacnes bojovat.... smskami, stretnutiami, spolocnymi chvilkami a nakoniec aj sexom...
No nechcem sa hrat na mudreho, nepoznam ho, mozno to nie je taky typ co by sa s niekym takto zahraval. Ale pride mi to az prilis divne, ze vytiahol tu byvalku. Ma 29 rokov, to este nevie, ze ked uz sa s nejakou raz rozisiel, ze sa snou uz nema davat dokopy a ze to uz nebude nikdy fungovat ako predtym?
A mozno to je len naozaj uprimne hladanie si partnerky a je taky sarmantny romantik ako sa zda byt a len to nema v hlave vyjasnene s jeho ex.
Kazdopadne, vela stastia maciatko, daj vediet ako to dalej prebieha
Podla mna ta ma presne tam kde ta mat chce a ty naozaj zacinas rozmyslat, ze o neho zacnes bojovat.... smskami, stretnutiami, spolocnymi chvilkami a nakoniec aj sexom...
No nechcem sa hrat na mudreho, nepoznam ho, mozno to nie je taky typ co by sa s niekym takto zahraval. Ale pride mi to az prilis divne, ze vytiahol tu byvalku. Ma 29 rokov, to este nevie, ze ked uz sa s nejakou raz rozisiel, ze sa snou uz nema davat dokopy a ze to uz nebude nikdy fungovat ako predtym?
A mozno to je len naozaj uprimne hladanie si partnerky a je taky sarmantny romantik ako sa zda byt a len to nema v hlave vyjasnene s jeho ex.
Kazdopadne, vela stastia maciatko, daj vediet ako to dalej prebieha
Dohodnut obchod v prospech klienta a tvrdit, ze to bolo kvoli zene... ten chlap je bud zly obchodnik, alebo len zneuzil situaciu, aby pomotal zenskej hlavu... A prekvapit zenu "tuctovo" kyticou ruzi, aby s tebou isla na rande tiez nieje styl romantika, ale skor suknickara. Co pride na prve vyrocie, cesta okolo sveta? Sak trosku nech premysla aj ona. Stala mu za par odmietnuti a kyticu ruzi a nestoji mu za to, aby ju nezatazoval svojimi problemami s byvalkou a poslal byvalu rovno do pecka? Naozaj sarmatne a romanticke, proste mne to pride ako cista taktika a lacne namotavanie. Osobne som na ziadnom rande ani pri flirtovani s inou zenou byvalku nikdy nevytahoval a ked aj sa ma nejaka na to opytala, tak som sa to snazil dzentlmensky zahovorit par vetami a odbocil od temy... Ako pisem, keby o nu naozaj stal, tak jej max. povie a prizna, ze potrebuje doriesit byvalku, lebo ho otravuje, ale nebude vytahovat, ze sa k nemu chce vratit a ze ma v tom zmatok... Chlap ktory uzavrie obchod len preto, aby sa mohol stretnut so zenskou isto nebude mat zmatok kvoli byvalke, taky chlap sa iba snazi urobit zmatok v hlave svojej koristi...jefty napísal: A mozno to je len naozaj uprimne hladanie si partnerky a je taky sarmantny romantik ako sa zda byt a len to nema v hlave vyjasnene s jeho ex.
Vyťahovať bývalé partnerky pred nádejnou ženou na vzťah? v 29 rokoch? Fail..
Ja by som mu povedala len toľko, že nech si to vyrieši najskôr s bývalou a potom sa môžeme o niečom baviť, resp. nech sa ozve, keď bude vedieť, čo vôbec chce..
To je pekné, že tak veľa snahy vynaložil na to, aby ťa získal, len či to bolo úprimné z jeho strany, keď po toľkej snahe vytiahne ex partnerku, veď to je úplný klin do toho vyvíjajúceho sa vzťahu a pre tú ženu.
Ja by som mu povedala len toľko, že nech si to vyrieši najskôr s bývalou a potom sa môžeme o niečom baviť, resp. nech sa ozve, keď bude vedieť, čo vôbec chce..
To je pekné, že tak veľa snahy vynaložil na to, aby ťa získal, len či to bolo úprimné z jeho strany, keď po toľkej snahe vytiahne ex partnerku, veď to je úplný klin do toho vyvíjajúceho sa vzťahu a pre tú ženu.
NHISPVM - Mám podobný pocit z nej...
"Rázne som odmietla, profesionálna úroveň nepustí"
"Pozvanie som odmietla aj keď sa ma snažil presvedčiť"
....
"ma pozval na večeru, boli sme si zahrať bowling a ja som si začala uvedomovať, že to bude u mňa asi viac ako len o káve."
"ja som mala potrebu ho opäť vidieť. V tom prišiel zlom a on odmietol.
....
"Po týždni sa ozval s tým, že sa mu ozvala po čase bývala a rada by sa porozprávala, že by sa chcela vrátiť späť. Mne prešiel až mráz po tele, začal mi stekať studený pot po chrbte a uvedomila že cítim k nemu viac a že musím o neho zabojovať.
ženská logika + mužské zúfalstvo
...
"Rázne som odmietla, profesionálna úroveň nepustí"
"Pozvanie som odmietla aj keď sa ma snažil presvedčiť"
....
"ma pozval na večeru, boli sme si zahrať bowling a ja som si začala uvedomovať, že to bude u mňa asi viac ako len o káve."
"ja som mala potrebu ho opäť vidieť. V tom prišiel zlom a on odmietol.
....
"Po týždni sa ozval s tým, že sa mu ozvala po čase bývala a rada by sa porozprávala, že by sa chcela vrátiť späť. Mne prešiel až mráz po tele, začal mi stekať studený pot po chrbte a uvedomila že cítim k nemu viac a že musím o neho zabojovať.
ženská logika + mužské zúfalstvo
Som sa zabavil aspon. Ved vy ste spravili celu analyzu, ze je namyslena pipka, ktora si o sebe mysli nevie co a ten muz je zufalec vytahuhuci byvaly vztah a nevie sa rozhodnut.
Tesil som sa na komentar Grima, aj ked bol neziaduci od autorky temy, ale skoda, ze nepridal, asi ani temu necital.
Tesil som sa na komentar Grima, aj ked bol neziaduci od autorky temy, ale skoda, ze nepridal, asi ani temu necital.
-
maciatko99
Medium Star
Ďakujem za reakcie, rady a komentáre. Ak si niekto urobil obraz o mne ako som sa dočítala, tak prosím, nemám to nikomu za zlé, ak ma bude označovať a považovať za pipinku, je to predsa jeho názor, ktorý beriem.
Rozhodla som sa teda, že sa mu neozvem a počkám nech sa ozve sám, ak má vôbec záujem. Ak má problémy alebo nedoriešené veci s expriateľkou, tak nech si ich najskôr vyrieši.
Budhido sa pýtal na na jeho expriateľku, boli spolu 4 alebo 5 rokov, aj spolu bývali dva roky.
Rozhodla som sa teda, že sa mu neozvem a počkám nech sa ozve sám, ak má vôbec záujem. Ak má problémy alebo nedoriešené veci s expriateľkou, tak nech si ich najskôr vyrieši.
Budhido sa pýtal na na jeho expriateľku, boli spolu 4 alebo 5 rokov, aj spolu bývali dva roky.
Aj prezradis na zaklade coho si sa takto rozhodla? Predsalen tvoje city hovorili nieco ine a sama si si hovorila, ze by si o neho mala zabojovat...
jefty, pretože jej tak poradila letri
Ženská nelogika 
Maciatko prepáč... osobne ťa nepoznám, ale tak mi to z tvojho príspevku všetko prišlo...Svet sa netočí okolo teba...resp. nech sa ozve, keď bude vedieť, čo vôbec chce..
Ja som žiadnu namyslenost z mačiatka99 necitil.Len sa chcela dištancovať od muža z inej firmy ktorý po nej zjavne ide. Ona sa nanho namotáva a on blbec príde stým, že nemá doriešený vztah z minulosti.Tak preto sem prišla stým ako jej poradiť.No opät sa tu našlo pár blbov zakomplexovaných, co miesto rady tu budu trepať o tom aká je namyslená a že celý svet sa okolo nej točí.