Ktoru grafiku si mam vybrat ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
slado
Amateur
Amateur

Re: Ktoru grafiku si mam vybrat ?

Príspevok od používateľa slado »

Michaelo napísal:Tak ale stale je 5.000€ na PR privela. Ak ti tolko zostane tak dobre, kup namakany PC aj s vodnikom, len o dva roky nelutuj ze mas priemerny PC za ktory si vysolil tolke prachy.
A ak chces vykonnu GPU tak ber 780 Ti. Jedina vyhoda titanu oproti nej je, ze ma 6GB RAM, no ak nechces hrat hry na ultra rozliseni, tak je zbytocny (hlavne ked 780Ti je lacnejsia a vykonnejsia).
Ďakujem za radu alespon jeden tu poradí a nie ako ostatný :D čo sa týka tak toho titana by som bral, na ňom je možnosť predlžiť záruku na 6 rokov tak ako na procesoru takže chcem mat rezervu aj do budúcna, lebo už nebudem mat možnosť po 3 rokov zas nejaký pc kúpiť.
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

Michaelo napísal:len o dva roky nelutuj ze mas priemerny PC za ktory si vysolil tolke prachy.
to neni pravda,moj pc ktory kupoval uplink bolo kupene v roku 2010.do teraz utiahne vsetky hry.sice to neni na 100 fps, ale vzdy su to ultra detaily.cize uz mam ten komp 4 rok :wink: keby mam kupovat cisto bednu do 3500 €, tak urcite by som kupil 2 kompy,cize by ste sa s bratom nemuseli delit o komp.do 1750 € by si mal high end :wink:
slado
Amateur
Amateur

typek61 napísal:
to neni pravda,moj pc ktory kupoval uplink bolo kupene v roku 2010.do teraz utiahne vsetky hry.sice to neni na 100 fps, ale vzdy su to ultra detaily.cize uz mam ten komp 4 rok :wink: keby mam kupovat cisto bednu do 3500 €, tak urcite by som kupil 2 kompy,cize by ste sa s bratom nemuseli delit o komp.do 1750 € by si mal high end :wink:
No brata PC nezaujímajú :D takže jemu stačí tento čo mam ja momentálne :D len si don dokúpi grafiku a novy zdroj
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak potom som vycerpal moznosti a mozes kupovat ten kompik za tazke prachy :mrgreen:
skus kuknut tiche pc,lebo tam mas aj grafiky s vodnym,len ako je to s predlzenou zarukou to netusim
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Pre boha ved to je jasny troll alebo s prepacenim debil. Pc za 3500eur nema ziaden vyznam a uz ti to tu povedali vela krat. Potom sa pytas ci mas zobrat 780ti alebo Titana a Michaelo ti povie ze ber 780ti a ty aj tak povies ze beres titana takze to nema ziaden vyznam. Nevies co chces tak si ten pc poskladaj za 3500 eur a kup.
slado
Amateur
Amateur

UN2552 napísal:Pre boha ved to je jasny troll alebo s prepacenim debil. Pc za 3500eur nema ziaden vyznam a uz ti to tu povedali vela krat. Potom sa pytas ci mas zobrat 780ti alebo Titana a Michaelo ti povie ze ber 780ti a ty aj tak povies ze beres titana takze to nema ziaden vyznam. Nevies co chces tak si ten pc poskladaj za 3500 eur a kup.
Ja viem čo chcem, ale ty nevieš čítať. Ja sa pýtal na názor z dvoch grafických kariet ktorá z nich je lepšia. A to že ty a ostatný podobný tebe že to tu tak rozvinuli ja za to nemôžem, ja sa len slušné opýtal na názor tých grafických kariet. A je jedno čí dám za PC 3500€ alebo viac čí menej to je už moja vec.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

ako uNfEiL napísal tá skrinka je joke? lebo nasmial som sa dobre :D

//edit: prepáč uNfEiL :-((
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

EmTeK napísal:ako unfail napísal
Taký tu nepísal.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

slado napísal:
Ja viem čo chcem, ale ty nevieš čítať. Ja sa pýtal na názor z dvoch grafických kariet ktorá z nich je lepšia. A to že ty a ostatný podobný tebe že to tu tak rozvinuli ja za to nemôžem, ja sa len slušné opýtal na názor tých grafických kariet. A je jedno čí dám za PC 3500€ alebo viac čí menej to je už moja vec.
Máš pravdu, že to je na tebe, ibaže my sme tu preto, aby sme nie len radili, ale aj odhovárali od somarín. Vysoliť také prachy za PC, keď ho nepoužívaš primárne na zárobok (grafika, programovanie a kopa iných vecí) a len na hry je proste somarina najhrubšieho zrna. Keď sa dá ušetriť, tak prečo to nespravíš? 10 FPS hore-dole nespraví zmenu v hre, zato 2 kilá ti rýchlo odľahčí z peňaženky. Ak chceš, poskladám ti tu niečo normálne (a keď aj nie ja, je nás tu viac), za schopnú sumu, čo ti bude vyhovovať a nevyhodíš za to cenu schopného ojazdeného auta, z ktorého by si mal viac úžitku ako z tohto PC.
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

Toto nie je normálne... chceš na tom hrať hry (ako napr. BF4), na ktoré ti stačí PC do cca. 1500€ ? Už aj GTX 770 by mala zvládnuť všetko. Keď nerobíš 3D grafiku a pod., tak to naozaj nemá zmysel. Ja mám len pocit, že nevieš čo robiť s peniazmi, tak ich chceš nejak minúť. Ani neuvidíš rozdiel medzi PC za 5k a 2k. Ale tak nebudem ťa odhovárať, očividne máš peniaze na rozdávanie, lenže by sa dali využiť oveľa lepšie.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Do koľko? Ja hrám BF 4 pri full detailoch na PC za 700 €.

Tento človek nás buď trollí, alebo je hlúpy. Ale jedno múdre slovenské príslovie hovorí: "Kto chce kam, pomôžme mu tam."
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

za 3,5k by som mal ultra-end zostavu aj so 4k monitorom
petko45
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petko45 »

Podla mna je to cele len sranda :D ale ak tento pan PC kupi a postavi a da fotku :D neviem ci odsmiechu neprasknem ;), ale predsa su ludia co maju zachodovu dosku zo zlata tak som zvedavy :D
Napísať odpoveď