Surodenec - Kazišuk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ked moj brat powedal chod niekde na tri hodiny nemal som problem aj ked mal ale to som si uz sam zariadil :lol: a ten tvoj brat ...... sak to robi narocky :D svina je to
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

sak mu to vysvetli normalne ze ces s nou byt sam... ja mam na krku zdy jej segru a bratranca lebo asi sa ocinko boji ale veme si to vyresit tak ze my uz fakt nevadia
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

zato môj brácho je úplne iný extrem.. my to máme kus obrátené .. ten čo sedí pri compe som ja.. tak je presa môj a jeho k nemu nepustím :D no a ked je škaredý zimný večer alebo prší tak jasné že nebudem čumeť do telky a zahrám si dačo .. izbu máme spoločnú a jeho kočka je čoraz viac častejšie u nás doma.. tak vidím že si ležia na posteli a rozprávajú sa o blbostiach tak si dám sluchatka aby som tie kraviny nepočul..neviem čo nemôže ísť do druhej izby buzna.. iba raz mi nejak nešlo v css tak som to vypol a dám dole sluchatká otočím sa a čo nevidím rovno za mojím chrbtom si to rozdávajú .. ach jaj .. môj brat isto nemá so mnou problém ako tuto kolega ale trocha slušnosti by padlo vhod (rodičia boli vo vedľajšej izbe)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

triple: :D jedna spoluziacka si to tiez rozdavala so svojim priatelom v izbe kde spala sestra, teda oni si mysleli ze spala. rano sa stazovala ze by mohli menej funiet ked uz sulozia pri nej :D

inac teraz cez prazdniny sa to dako unormalnilo. bracho je sice stale doma a hraje sa ale u nich doma to stale migruje takze pohoda. som zvedavy ako cez skolu...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Sem tam som namesacny :) no a ked sme boli na jednej bytovej akcii trosku som to prehnal , siel som si lahnut , o tretej som sa zevraj zobudil , to si vedla mna uzival akurat kamarat , zevraj som sa na nich pozrel cosi zammrmlal , siel si po pohar vody a zas som si vedla nich lahol :)
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

toto nevyriesis tvoj brat proste nema kam ist nema s kym ist a sedi doma,vidi ze si privedie dieuca tak vas ide otravovat aby vas napalil.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sex sprevádzajúci bratove búchanie nie je veľmi lákavá predstava, to musíš uznať.
Navyše, napríklad ja, mám také sklenené dvere cez ktoré je čiastočne vidno. Aj keď je vidieť len siluety, ale brata nalepeného na skle by som v intímnej chvíli nechcel spozorovať, to by istotne na nejakú dobu spôsobilo traumu.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

porozpravaj sa s nim a povedz mu nech ide dakedy von, ze nech nesedi cely
cas za kompom... napr do baru, nevidim problem aj ked nema kamosov, sak moze
sa tam ist aspon ozrat pokeca s hocikym horsie ked sa vrati skoro na*ebanydomov...
alebo mu kup psa :D
Robbie7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Robbie7 »

Kamosko, podla toho, co si tu vsetko napisal, nemozem uverit tomu, ze ma 22. To snad nie je mozne. A este k tomu si mladsi. Normalnejsie by mi to pripadalo, keby to bolo naopak.
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SlivkaDesign »

triple napísal:fight - :aasmile5:
fight to nevyrieiši ... budte len radi, že nemáte sestru, ktorá Vás vyháňa lebo chce ísť pokecíkovať :? ale nn ..takto to nebude ... block na pokec a ideme .... ešte nejaké dotazy? ak áno .. block na net ... ešte niečo? už je ticho ... takto sa to robí u mňa doma ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jj mna brat vkuse otravoval že si chce vybrať zápasi.. dostal blok na www.nike.sk a po týždni nefunguvania ho to prešlo..
hh otázka: prečo mi to nejde - odpoved ? neviem heheh
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

uz je asi neskoro , ale tak urob to jednoducho, daj mu peniaze na nejaku PC hernu nech ide hrat tam nie ? :D a hen s tym kinom si mi proste uplne pripomenul otika z vesnicko ma strediskova ;DD odpadavam to je dobry typco tvoj brat :D taky ludia su najvacsi haluzaci co maju tazko v prdeli vsetkych ostatnych :D
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

SlivkaDesign napísal:fight to nevyrieiši ... budte len radi, že nemáte sestru, ktorá Vás vyháňa lebo chce ísť pokecíkovať :? ale nn ..takto to nebude ... block na pokec a ideme .... ešte nejaké dotazy? ak áno .. block na net ... ešte niečo? už je ticho ... takto sa to robí u mňa doma ...
lepsie je prepisat zaznamy DNS a ked zada pokec.sk tak to presmerovat na daku stranku charity (pripadne nemenovanych erotickych stranok ako mi to spravil spoluziak) a bude klud ;-)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

zavri sa do izby hudba na plne a moze ti byt jedno ze je vedla nejaky tvoj brat 20cm za stenou a tajne sa robi :D
inak izbu ktora je dalej od neho v dome/byte nemate? :)
alebo mozete ist stanovat, v prirode to ma tiez svoje caro.. :) je tolko miest kde to robit.. :)
hovoris ze on stale sedi doma ale ty zda sa robis to iste.. tiez len sedis doma.. :-)
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

:lol:
podla mna ti brat robi medvediu sluzbu a usetruje ta nervov a temy na hojku: "frajeke meskaju kramy, je moznost, aby bola tehotna?" :wink:
Muffi
Addict
Addict

Re: Surodenec - Kazišuk

Príspevok od používateľa Muffi »

Sedím si v izbe a snažím sa učiť na pre mňa dosť dôležitú skúšku a už asi hodinu nechtiac počúvam neskutočne otravný telefonický rozhovor spolubývajúceho frajerky s nejakou jej kamarátkou a spomenul som si na túto tému, tak som sa rozhodol o jej oživenie.

Som v podobnej ale zároveň úplne opačnej situácii než mal zakladateľ témy - a to teda že kazišukom som ja :-D

Pokúsim sa vysvetliť situáciu a problém z nej už by mal byť jasný. Takže bývam na intráku v maličkej izbe pre 2 ľudí do ktorej vedenie intráku z kapacitných dôvodov natlačilo tretiu posteľ a teda bývame traja na dvojke izbe, v ktorej nie je takmer žiadny priestor už len vďaka nábytku a ešte keď sa tu natlačia traja ľudia tak sa tu prakticky nedá pohnúť.
Jeden zo spolubývajúcich si našiel frajerku a ako čerství zaľúbenci má už druhý mesiac neustálu potrebu ju mať na izbe v podstate stále, keď má príležitosť. A teda takmer každý deň (aj noc).

Ten druhý spolubývajúci tu väčšinou nie je, takže to žiaľ ani nie je spoločný problém, ale iba môj. Najprv som sa snažil byť maximálne ústretový, šiel som sadnúť na pivo, pár krát som prespal u kamoša, ktorý mal na izbe voľno, snažil som sa proste chlapcovi dopriať priestor nech si užije radosti. Lenže ponúkni ľuďom prst...
Myslel som si, že keď páriku doprajem 2-3x do týždňa pokoj, tak na moju prítomnosť budú brať väčší ohľad. Ale kdeže. Stále, keď prídem na vlastnú izbu a sú tu oni dvaja osamote (čo je dosť často) som vystavený obviňujúcim pohľadom (čo si to predsa dovoľujem ich rušiť) a cítim sa teda dosť trápne aj za nich dvoch. Nemám žiaľ peniaze na každodenné vysedávanie po podnikoch a taktiež ma nebaví bývať u iných ľudí, keď mám izbu, za ktorú si platím.

Pokúsil som sa dať im najavo, že mi to začína prekážať a to pomerne jasnými gestami (keď prídem na izbu a vyruším ich, tak väčšinou rovno poviem , že je mi fakt ľúto že vyrušujem, ale bývam tu aj ja) a nič, pokračuje to aj druhý mesiac. Na dvojke izbe sme po väčšinu času 3-4 ľudia a je tu proste tesno. Korunkou už je iba fakt, že tá jeho frajerka mi prichodí ako ozaj neskutočne otravná osoba (hodinové telefonáty o somarinách s kamarátkami, púšťanie priblblej muziky atď.) Pokúšal som sa na to ísť okľukou cez kamarátku jeho frajerky, ktorá sa za mňa prihovorila ale nič nedocielila. Pokúsil som sa ísť na to aj priamo a spýtal som sa spolubývajúceho, či nemôžu aj oni ísť niekam inam keď sa potrebujem učiť. On ma odbavil len tým, že budú ticho a bolo..

Momentálne sa potrebujem učiť na skúšky lenže po celý čas je tu hluk, musím počúvať oné telefonáty a aj vďaka tomu teraz namiesto učenia píšem takéto príspevky. :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ked to nejde po dobrom, tak to ide silou. A ked to nejde silou, tak to ide este vacsou silou.
Vobec sa im nemas za co ospravedlnovat, vykonavas tam ubytovacie pravo.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ak narážaš na bitku alebo také niečo tak v tomto prípade to ozaj nebude riešenie, to by som pravdepodobne ešte dostal po hube keby som si začal :lol:
A samozrejme viem, že mám plné právo tu byť, ale to moju situáciu veľmi nevyrieši.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nie bitka, normálne povedať že tam chceš bývať a chceš mať kľud a že ona tam nemá čo hľadať = sila. Je to neodškriepiteľné.
Väčšia sila = udanie na ubytovateľa že tam je neoprávnený bývajúci.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako ja sa čudujem aj jemu/jej, že ich to baví byť s tretou osobou furt. :lol:

A keď na to nemáš fyzicky, tak sa im to skús nejak znepríjemňovať ty, aby zmizli, ak teda ignorujú rozumný dohovor. Posledná možnosť tá úradná.
Napísať odpoveď