Úrad práce
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Úrad práce
Cavte, k 30. Junu koncim v praci a chcel by som ist na podporu v nezamestnanosti (ak dovtedy stihnem predat podiel vo firme), lenze problem je, ze posledne 2 tyzdne v auguste budem mimo Slovenska. Ak by mi nahodou tetka na urade dala termin navstevy, ktory mi nebude vyhovovat, viem sa s nou dopredu dohodnut na inom, alebo je to striktne dane a rovno ma vyrazia z evidencie? Dik.
-
Fabo
Hardcore addict
Da sa dohodnut, ja som tiez dostal termin ked som bol mimo Slovenska, uviedol som dovod ze v tom case budem s rodicmi na dovolenke v cudzine a dohodol si termin po navrate.
-
TommyHot
Addict
Ok dik, myslel som si, ze dovolenka nie je adekvatny dovod.
-
Ryan Giggs
VIP
Preco by nemal byt? Hadam si nemyslis ze mesiace dopredu naplanovanu a mozno aj zaplatenu dovolenku by si musel rusit kvoli UP. Ved to by nikto so zdravym rozumom neurobil. A preto to UP nema ani dovod ziadat.
-
TommyHot
Addict
Tak ja dostanem maximalnu podporu v nezamestnanosti, mne by sa viac oplatilo zrusit dovolenku ako prist o tie peniaze. Navyse nevidim dovod, preco by uradnicku luzu malo zaujimat, ci si mal dopredu zaplatenu nejaku dovolenku? Im to moze byt akurat tak ukradnute.
no ja byt agresivna tetka za okienkom tak ta ako nezamestnaneho iduceho na dovolenku poslem do certa... ved nerobis, takze mas lazo-plazo vkuse 
ale aj ja som povedal, ze v case "kontaktu" budem na kongrese mimo SR, lebo hladam kontakty, ktore mi pomozu najst si pracu a vyohveli mi. ale tiez som sa bal, ze ma poslu do haja
ale aj ja som povedal, ze v case "kontaktu" budem na kongrese mimo SR, lebo hladam kontakty, ktore mi pomozu najst si pracu a vyohveli mi. ale tiez som sa bal, ze ma poslu do haja
No ale co ked mam robotu, vsetko v poradku. Kupim dovolenku pol roka do predu a mesiac pred ma vydrbu z roboty. Neni najmensi dovod aby ta uradnicka poslala do prdele. Hned by som jej to vytmavil.
-
hrban
Addict
Na úradoch je to vždy hop alebo trop. Podľa toho na akú tetku natrafíš alebo ako sa tetka vyspí.
Niekedy dojdeš na úrad a nemáš pri sebe polovicu papierov čo potrebuješ ale vybavíš a dohodnete sa, že zvyšok donesieš neskôr.
niekedy ťa tetka vyhodí, že vyplnený formulár je nečitateľný a treba ho vyplniť ešte raz čitateľne, s tým, že na koniec fronty ...
(vlastná skúsenosť)
Niekedy dojdeš na úrad a nemáš pri sebe polovicu papierov čo potrebuješ ale vybavíš a dohodnete sa, že zvyšok donesieš neskôr.
niekedy ťa tetka vyhodí, že vyplnený formulár je nečitateľný a treba ho vyplniť ešte raz čitateľne, s tým, že na koniec fronty ...
(vlastná skúsenosť)
-
Ryan Giggs
VIP
To si na omyle. Je to objektivna pricina preco sa nemozes dostavit na UP. Pokial jej to oznamis vopred a mas to aj ako dokladovat, tak jej to jedno byt nemoze.TommyHot napísal:Im to moze byt akurat tak ukradnute.
Este v roku 2008 som sa tak dohodol s mojou pridelenou uradnickou: mesiac som bol v zahranici (na ciern...tralala
) ) a po mesiaci som prisiel za nou. Takze to bude len o cloveku, na akeho natrafis. Neviem, ci sa aj teraz musis hlasit kazdy druhy tyzden ?
-
TommyHot
Addict
Minimalne 1x do mesiaca, ak ti nepovedia inak.