Myslím si že to CZE dajú. UvidímeLubenečko napísal:Koho by ste tipovali USA : CZE ?
MS v Hokeji - Minsk 2014
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
Semifinále vidím na CZE : CAN a RUS : SWE
Aj keď Bielorusi hrajú slušne tieto MS, na Švédov to asi nebude
Aj keď Bielorusi hrajú slušne tieto MS, na Švédov to asi nebude
Česi sú po 2 tretinách už jednou nohou v 1/2 finále. Nedá sa povedať, že by ich hra bolo nejaké terno, ale vďaka presilovkám to dnes celkom uhrávajú, tie zvládajú pomerne dobre.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Češi so slabuckou hrou budu mat nakoniec medailu
nech mi nikto nehovori, ze nemaju stastie
-
t0m4s3
Admin
A v com maju to stastie dnes?
-
guess.whoo
Redeemer
ze sa ledva prehrabali do stvrtfinale a este aj tam chytili najlahsieho mozneho supera.
-
t0m4s3
Admin
Ledva z tretieho miesta v skupine a USA najlahsi super. No este nieco nam porozpravaj. A to si bud isty, ze som z poslednych kto by fandil Cechomguess.whoo napísal:ze sa ledva prehrabali do stvrtfinale a este aj tam chytili najlahsieho mozneho supera.
Pekne brutalny koniec 
-
DanielDevil
Addict
Abdelkader to dnes Američanom prehral a to nosí na drese "Céčko" ...inak ako dali Amíci na 4:2 komentátor že "ale to je už deset" a za pár sekúnd ďalší tak to už si taký istý nebol
a v závere ich pekne točili ale tak bohužiaľ nič z toho...
Fuu, tak to co bolo.
Nechcel by som byt starsi Cech s problemami so srdcom, dnes.
Nechcel by som byt starsi Cech s problemami so srdcom, dnes.
-
guess.whoo
Redeemer
no tak este ti nieco porozpravam teda ak velmi chces. cesi prechadzali skupinou prakticky podobne ako my s tym rozdielom, ze dokazali zdolat prave nas, co im dalo istotu postupu. Prehrali na najazdy s Danmi, rovnako ako my sa trapili s Francuzmi len s opacnym koncom ale aj tak az po predlzeni a sam trener hovoril, ze sa na ich hru nedokaze pozerat.
Nezdolali v skupine nikoho silneho. Herne jasne prehrali s Kanadou aj Svedmi.
Potom dostali do vyradovacky supera, ktory ma najviac na haku z muzstiev ktore postupili. Rusi biju kazdeho, Fini sa pozviechali po zlom zaciatku a hrali velmi dobry hokej a domaci Bielorusi hrali ako o zivot kazdy zapas.
Takze ano, dostali najjednoduchsieho supera akeho mohli a este si to skoro prehrali nakoniec ked uz mali zapas davno vo vrecku.
Nezdolali v skupine nikoho silneho. Herne jasne prehrali s Kanadou aj Svedmi.
Potom dostali do vyradovacky supera, ktory ma najviac na haku z muzstiev ktore postupili. Rusi biju kazdeho, Fini sa pozviechali po zlom zaciatku a hrali velmi dobry hokej a domaci Bielorusi hrali ako o zivot kazdy zapas.
Takze ano, dostali najjednoduchsieho supera akeho mohli a este si to skoro prehrali nakoniec ked uz mali zapas davno vo vrecku.
-
t0m4s3
Admin
A toto vsetko pripisujes ich stastiu?
Suhlasim s guess.whoo. Američanom sú MS úplne ukradnuté ako to tu už viac krát zaznelo a vôbec netuším ako sa dokazáli vyštverať až na 2. miesto v skupine
a česi v skupine nehrali skoro nič, len tak tak pozbierali body od slabších súperov a v zápase s francúzmi tiež len so šťastím sa dostali na tretie miesto. Inač by sa už lúčili s MS v zápase proti rusku 
-
guess.whoo
Redeemer
mozes to volat stastna nahoda alebo zhoda okolnosti, to uz je na tebe
-
t0m4s3
Admin
Vas to musi fest je*at, a.k.a. ked nie my, tak ani oni. Ked som bol mladsi bol som rovnaky, takze chapem 
edit:
guess.whoo ano netrapi ta to natolko, ze tu vypisujes kraviny o nejakom stasti, nahode a zhode okolnosti. Pekny vecer ti prajem, snad zaspis pred tretou rano.
Dreamer: keby keby keby keby
edit:
guess.whoo ano netrapi ta to natolko, ze tu vypisujes kraviny o nejakom stasti, nahode a zhode okolnosti. Pekny vecer ti prajem, snad zaspis pred tretou rano.
Dreamer: keby keby keby keby
nie, vždy som sa radoval keď získali medailu, na MS 2010 aj u nás na slovensku v 2011 a aj 2012:) len vtedy si to viac zaslúžili, teraz na druhú stranu nič svetoborné neukázali a hrajú v semifinále
-
guess.whoo
Redeemer
no dakujeme, ze s nami maloletymi a hokejovo neznalymi sympatizujes, je to od teba pekne.
a inak ano, trham si vlasy a rezem sa na stehnach ako ma to stve, ze prave Cesi sa tam dostali a nie my:( mal som prichystane pekne transparenty k navratu nasich domov s nejakou tou medailou, teraz to musim odlozit do skrine a pockat zas rok
toto si chcel ze? vobec ma netrapi, ze su tam. len konstatujem, ze s takou zlou hrou co predvadzali mali stastie, ze sa dostali tam kde sa dostali a ze ako bonus dostali do vyradovacky najslabsieho supera.
cituj prosim kde som napisal, ze im to neprajem alebo ze sme boli my lepsi a mali tam byt a pod.
a inak ano, trham si vlasy a rezem sa na stehnach ako ma to stve, ze prave Cesi sa tam dostali a nie my:( mal som prichystane pekne transparenty k navratu nasich domov s nejakou tou medailou, teraz to musim odlozit do skrine a pockat zas rok
toto si chcel ze? vobec ma netrapi, ze su tam. len konstatujem, ze s takou zlou hrou co predvadzali mali stastie, ze sa dostali tam kde sa dostali a ze ako bonus dostali do vyradovacky najslabsieho supera.
cituj prosim kde som napisal, ze im to neprajem alebo ze sme boli my lepsi a mali tam byt a pod.
Tiez suhlasim s tym ze Cesi mali stastie a velke a my sme mali smolu, napr. keby sme prehrali s Normi a nie Francuzmi, mali by sme rovnaky pocet bodov a postupili by sme, alebo keby nejaky gol nepadol alebo padol, velmi malo stacilo, ale tie nemam problem s tym ze Cesi postupili, aj ked urcite nehraju nijak slavne.
-
audiotrack
VIP
z dnešného zápasu som videl asi 10 minút kým som jedol, a za tých 10 minút dostali od ameriky tyčku, a rozhodca im daroval presilovku za nejaký prifilmovaný faul čo sa zvykne púšťať. Možno to bola len zhoda náhod, nekukal som ten zápas ale minimálne v tých 10 minútach mali také šťastie, že to stačí na hneď dva príklady keď sa pýtaš v čomt0m4s3 napísal:A v com maju to stastie dnes?
I keď pepíkov moc nemusím, nemali zase stále len štastie. Hrali jednoducho tak, že im to vychádzalo, dali zlepené góly, nepekné góly ale proste dali. Keby nepokašleme záver zápasu s nimi a s Francúzmi, mohli sme tam byť my.