Neviem, ako sú na tom račkujúci, vzdory a ľudové strany ale myslím, že s tých 29 strán si vyberie naozaj každý, ja sa dokonca neviem rozhodnúť, prvý raz v dobrom slova zmysle. Každopádne vďaka nízkej účasti sa môže stať všeličo. Môže tam kralovat SMER ale rovnako môžu prekvapit SASkári, rôzne strany stredu alebo extrémna pravica/ľavica a nacionalistické strany.
Pre mňa by bolo pekné mať v €parlamente Martina Daňa (PaS).Bolo by velmi zaujimavé sledovať ako by dopadla jeho vízia sprostredkovania jeho hlasu metódou priamej demokracie - čiže ľudia rozhodnú o tom, ako by mal on hlasovať. Moc velkú šancu tomu nedávam ale uvidíme. Čo je realistickejšie je sprostredkovanie diania v €parlamente cez agentúru GINN. Možno vzbudí záujem o európu medzi mladými. Ďalej samozrejme boj proti normám na zakrivenie uhoriek a podobne.
ďalšia možnosť je SAS, konkrétne Sulík. (neviem, či je vhodné riešit okolnosti okolo neho v tejto téme, ked tak presuniem čast príspevku.). Jeho agendou je hlavne boj proti tým neskutočným absurditám, ktoré sa tam dejú. Nejdú tam s cielom rozpustit úniu ale zasadzovat sa o jej zoštíhlenie a prečistenie.
Prosím niekoho, kto so mnou nesúhlasí o argument.
hughito napísal:Skôr sú mi na smiech ľudia zo SaS a pod., lebo tí takéto argumenty použiť nemôžu, proste sa chcú upratať na teplé miestečko.
To, že takýto argument nepouživajú je podla mna len dobre. Rozloženie únie totiž to nebude k ničomu dobré a oni sa o to ani nepokúšajú.