Eurovoľby 2014

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Eurovoľby 2014

Príspevok od používateľa hughito »

jackb napísal:ku Vzdorom, Ludovym a Rackujucim stranam a dalsim:

su proti EU a preto chcu ist do Europskeho parlamnetu? nie je to dako z cesty?

lebo ja napriklad nemam rad diskotekovu hudbu, preto nechodim na diskoteky. je teda moj postoj divny a mal by som chodit hejtovat diskacov? ci?
Ako komunisti to aspoň povedali otvorene, že ich záujmy sú dva: nadviazať kontakty s inými komunistami (to je fajn) a potom získať takto financie pre aktivity. A keďže ideologicky nemajú problém s existenciou strán a parlamentov, resp. vo fungovaní v rámci nich, tak im to celkom akceptujem.

Skôr sú mi na smiech ľudia zo SaS a pod., lebo tí takéto argumenty použiť nemôžu, proste sa chcú upratať na teplé miestečko.
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Neviem, ako sú na tom račkujúci, vzdory a ľudové strany ale myslím, že s tých 29 strán si vyberie naozaj každý, ja sa dokonca neviem rozhodnúť, prvý raz v dobrom slova zmysle. Každopádne vďaka nízkej účasti sa môže stať všeličo. Môže tam kralovat SMER ale rovnako môžu prekvapit SASkári, rôzne strany stredu alebo extrémna pravica/ľavica a nacionalistické strany.

Pre mňa by bolo pekné mať v €parlamente Martina Daňa (PaS).Bolo by velmi zaujimavé sledovať ako by dopadla jeho vízia sprostredkovania jeho hlasu metódou priamej demokracie - čiže ľudia rozhodnú o tom, ako by mal on hlasovať. Moc velkú šancu tomu nedávam ale uvidíme. Čo je realistickejšie je sprostredkovanie diania v €parlamente cez agentúru GINN. Možno vzbudí záujem o európu medzi mladými. Ďalej samozrejme boj proti normám na zakrivenie uhoriek a podobne.

ďalšia možnosť je SAS, konkrétne Sulík. (neviem, či je vhodné riešit okolnosti okolo neho v tejto téme, ked tak presuniem čast príspevku.). Jeho agendou je hlavne boj proti tým neskutočným absurditám, ktoré sa tam dejú. Nejdú tam s cielom rozpustit úniu ale zasadzovat sa o jej zoštíhlenie a prečistenie.

Prosím niekoho, kto so mnou nesúhlasí o argument.
hughito napísal:Skôr sú mi na smiech ľudia zo SaS a pod., lebo tí takéto argumenty použiť nemôžu, proste sa chcú upratať na teplé miestečko.
To, že takýto argument nepouživajú je podla mna len dobre. Rozloženie únie totiž to nebude k ničomu dobré a oni sa o to ani nepokúšajú.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Solo_Kamen napísal:myslím, že s tých 29 strán si vyberie naozaj každý
každý nie :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Keď sú teda zajtra tie voľby, nezaškodí zdielať stále aktuálny klasický text od Eliséeho Reclusa z roku 1885:

Why anarchists don't vote

Kód: Vybrať všetko

Everything that can be said about the suffrage may be summed up in a sentence.

To vote is to give up your own power.

To elect a master or many, for a long or short time, is to resign one's liberty.

Call it an absolute monarch, a constitutional king, or a simple M.P., the candidate that you raise to the throne, to the seat, or to the easy chair, he will always be your master. They are persons that you put “above” the law, since they have the power of making the laws, and because it is their mission to see that they are obeyed.

To vote is befitting of idiots.

...

Instead of intrusting the defence of your interests to Others, see to the matter by yourselves. Instead of trying to choose advisers that will guide you in future actions, do the thing yourselves, and do it now! Men of good will shall not have to look long in vain for the opportunity.

To put on others' shoulders the responsibility of one's actions is cowardice.

Don't vote! 
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Solo_Kamen napísal:ja sa dokonca neviem rozhodnúť
Bud Magian, alebo Sulik. Nikto iny nechodi od Vyzieraca.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

To vote is to give up your own power.
preto sa to vola zastupitelska demokracia
1 clovek nestiha rozhodovat o vsetkom a hlavne nie je odbornik vo vsetkych oblastiach (malokto je taky sikovny ako Flasikova-Benova :) )
Solo_Kamen
King
King

jackb napísal: Bud Magian, alebo Sulik. Nikto iny nechodi od Vyzieraca.
Ak máš informácie o nejakých lepších kandidátoch, hoď mi link na informácie o nich, možno objavím nového favorita ;) . Zajtra ešteprelúskam všetkých 29 strán a večer už niečo zvolím.

EDIT: Magian? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal: EDIT: Magian? :D
inzinieg magisteg Magian Kotleba, pgeceda banskobystgickeho samospgavneho kgaja

- vysoka a cista banskobystrictina. pospolity lud si ju slobodne vyvolil ;)

nemam informacie o kandidatoch len preto, ze nemozem volit. no nemam rad nasilie. ci uz fyzicke, alebo psychicke. preto by som neposlal ziadneho euroskeptika, odporcu demokracie alebo rusofila tryznit sa na 5 rokov do EP.
Solo_Kamen
King
King

Kotlebu už som ako možnost pred nejakým časom zavrhol ;) . Po druhé, je velký rozdiel medzi euroskepticizmom a bojom proti nadbytočnej byrokracii. V tomto dávam šancu Daňovi a Sulíkovi(teda, jemu nie až tak) že tam nebudú len čušat ale že by sa mohli aktívne zapojit do diania alebo aspoň roztrúbit, čo za nezmysly sa tam dejú.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal: Bud Magian, alebo Sulik. Nikto iny nechodi od Vyzieraca.
Kotleba nikdy nebol v SV a na pozvanie nereagoval. Vidno, ze si informovany..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Prečo Slovensko nemá takého ako je Pavel Černý v Česku ? :evil:
Prílohy
pavel_cerny.jpg
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Tak mám odvolené SaS - Podolay a Sulík
hughito
Redeemer
Redeemer

Andi_Cibula napísal:Prečo Slovensko nemá takého ako je Pavel Černý v Česku ? :evil:
Ty si teraz nejaký kovboj alebo o čo ti ide? Sa presťahuj do Amerike a budeš môcť spávať s vankúšom pod búchačkou.. :roll:

Laster: Gratulujem, dúfam, že naozaj solidárne pomôžeš skrachovanému politikovi k tomu, aby sa ešte na pár rokov zašil na teplé miestečko. :smt049
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Hugi: Trocha OT, myslím že aj vo Švajčiarsku maju volnejšie Zákony čo sa týka zbraní a nezdá sa mi že by tam bolo nejaké časté incidenty, alebo veľa násilia.
hughito
Redeemer
Redeemer

K tomu som sa ale ani nevyjadroval. Ale už sme si to vyjasnili cez SS s dotyčným.
jackb
Redeemer
Redeemer

niektore tradicie su tu uz od ranneho stredoveku:

//ciwe, vdc to je v kikotcine, tomu musi autor k- rozumiet ;)
Prílohy
vole_bny_oprasek.png
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:su proti EU a preto chcu ist do Europskeho parlamnetu? nie je to dako z cesty?

lebo ja napriklad nemam rad diskotekovu hudbu, preto nechodim na diskoteky. je teda moj postoj divny a mal by som chodit hejtovat diskacov? ci?
V mnohých diskusiách sa voči Vám objavuje výčitka, že ste z Úradu BBSK zvesili vlajky EÚ a zastavili čerpanie eurofondov, no napriek tomu sa Vaša strana uchádza o miesta v Európskom parlamente. Čo teda očakávate od prípadného zisku mandátov v Európskom parlamente?

Chceme prispieť k vnútornému rozkladu chorého systému EÚ, zasadiť ranu Bruselskému diktátu a radikálne reformovať Európsku úniu, a to priamo v jej centre. Našou ambíciou je bojovať za Slovensko biele, slovenské a kresťanské všade tam, kde sa rozhoduje o našom osude, teda aj v Európskom parlamente.
hughito
Redeemer
Redeemer

Biele Slovensko. :lol:

Také čosi tuším malo aj KDH.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

a teraz tú o červenej čiapočke!

jack: to je moc :mrgreen: opráski sú super celkovo
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dojdem doobeda volit, volebna komisia asi tak 8 az 10 ludi. Z toho dve mlade baby na notebookoch, v odraze skla za nini vidiet Facebook. Dalsie dve sa motali okolo kavy, jedna sa vykecavala s dakou znamou a volbam sa venovali len tri, ktore tam boli. Predo mnou dvaja s volickym preukazom, za mnou dalsich 5 ludi, proste sora. Jeden dochodca odisiel so zvysenym hlasom, ze horsie ako v kercme aj obchode, nemal chut cakat. Aj taketo zazitky prinasaju volby.

Na co je tam vlastne tolko ludi? Na pocitanie tych par hlasov?
Napísať odpoveď