pochybujem, že vo filmoch hnutia Zeitgeist (imo ani v tom prvom konšpiračno-teoretickom) sa nachádzajú podobné 3.14159čoviny, síce dávno som to pozeral už..jackb napísal:"Dnes som o jedneho uctievaca Ducha doby precital, ze vsetky ochorenia su viazane na prekyslenie organizmu preto treba pH neutralizovat bikarbonatom sodnym..."
Slobodný vysielač a iné alternatívne média
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slobodný Vysielač
IIRC tak nie. ale aku ja nalepkar dam nalepku osobe, ktora berie vsetky konspiracie a alternativy za jedine a svate? a Ducha som pri nom spomenul len preto, lebo castou o neexsitencii Jezisa z preveho ZG sa ohanal na Vianoce...
-
Waagbistritz69
King
pánovi Miloslavovi to tam dobre fetuje asi..
http://1meditaciawzsk.slobodnyvysielac. ... 4/p39/b292
http://1meditaciawzsk.slobodnyvysielac. ... 4/p39/b292
-
Solo_Kamen
King
Tak tento text je pre mna absolútne nestrávitelný, prečítal som asi 16 riadkov. Dostal sa niekto dalej?
Prečítal som to skoro celé, a zaujímalo by ma, či takýto exoti existujú aj v reálnom živote, alebo je to len ich alter ego na internete, kde zo seba robia dementov 
-
Solo_Kamen
King
Aj takí majú právo sa vyjadriť
. Keďže sa to týka kresťanstva, tak ja sa necítim byt kompetentný sa k tomu vyjadrit alebo dotyčného zotret, nakolko nie som kresťan. A dobre vieme, ako dopadajú náboženské debaty, napr. na hojkovi
Inak dneska od pol šiestej je na SVčku dost relaxačný program. Nie je to len o informačnej vojne, konšpiráciach a "konšpiráciach".
Inak dneska od pol šiestej je na SVčku dost relaxačný program. Nie je to len o informačnej vojne, konšpiráciach a "konšpiráciach".
kedy asi budu tie perly ducha v archive? mozno si doprajem kusok sebatryzne...
jasne, kazdy ma pravo vyjadrit sa. ale je spravne davat priestor uplne kazdemu a vsetkemu? hlavne ked zu vieme aku moc ma zneuzivanie slovka "sloboda" a ku tomu este statne symboly...
jasne, kazdy ma pravo vyjadrit sa. ale je spravne davat priestor uplne kazdemu a vsetkemu? hlavne ked zu vieme aku moc ma zneuzivanie slovka "sloboda" a ku tomu este statne symboly...
-
Waagbistritz69
King
pár som takých už stretol.. sú pre mňa dôkazom toho, že nežijeme v Matrixe, lebo Stroje by na to nemali kapacity, toto vymyslieť a vytvoriťSteju napísal:Prečítal som to skoro celé, a zaujímalo by ma, či takýto exoti existujú aj v reálnom živote, alebo je to len ich alter ego na internete, kde zo seba robia dementov
nemusíš byť, ja nie som tiež, ale mindžuje tam celkom zásadne aj do ateistovSolo_Kamen napísal:Keďže sa to týka kresťanstva, tak ja sa necítim byt kompetentný sa k tomu vyjadrit alebo dotyčného zotret, nakolko nie som kresťan
Miloslauko napísal:"Títo ľudia sú rovnakí duchovní otroci ako kresťania, pretože človeka nepovažujú za duchovnú bytosť ale len za akýsi biologický stroj či počítač s inteligenciou."
Miloslauko napísal:"Pred mojou stránkou neexistovalo proti kresťanstvu prakticky nič, len stránky primitívnych fanatických ateistov a satanistov, ktorých jediným argumentom bola nenávisť proti kresťanstvu a nenávisť nie je žiaden argument."
a asi aj viac toho bude, celé som to nečítalMiloslauko napísal:"Ateizmus tiež nie je pravda a preto nie je braný tak vážne. Pretože klamstvom proti klamstvu sa nedá argumentovať. Ateizmus nepovažuje človeka ani za duchovnú bytosť ale za akéhosi úbohého stroja."
-
Solo_Kamen
King
Ktoré máš na mysli zase?jackb napísal:kedy asi budu tie perly ducha v archive? mozno si doprajem kusok sebatryzne...
Ak SV zneužíva slobodu slova, tak polka televízii a novín ju práši odzadu a natvrdojackb napísal: jasne, kazdy ma pravo vyjadrit sa. ale je spravne davat priestor uplne kazdemu a vsetkemu? hlavne ked zu vieme aku moc ma zneuzivanie slovka "sloboda" a ku tomu este statne symboly...
Waagbistritz69: Dobre, Miloslauko je ujetý egocentrik.
Ved tie o spiknutiach, co mali byt dnes 
-
Solo_Kamen
King
Konštruktívne by to nešlo? 
chcem si vypocut relaciu o spiknutiach, ktora mala byt vysielana dnes vecer. kedy ju mozem ocakavat v archive?
-
Solo_Kamen
King
Včera nič "závadné" nebolo. Ale dneska bude
tak im kludne napíš, že si za to blbci, ktorí nečítajú zmluvy môžu sami. To že ludí nikto nevychováva k tomu aby čítali, čo podpisujú (školy na to kašlú a rodičia to tiež nevedia), to je ten problém, ktorý tam ja vidím. A to neni konšpirácia, spiknutie alebo ako by si ty bol schopný pomenovat aj ich ranné relácie, ktorých časti počúvam cez volno ráno na záchode 
Kód: Vybrať všetko
19:00
predpokladané ukončenie programu 21:00
DNES Exekúcie a nebankovky. Hosť: Renata NázlerováRe: Slobodný Vysielač
Jeden nadšený tranzistorák zmizol a druhý sa objavil. To je snáď na objednávku. 
oni posobili spolu 
Solo_Kamen, tak som ta asi zle pochopil. ja ze vcera bol program o spiknutiach. tesil som sa, ze sa dozviem ako sa na Diego Garcia montuje jadrova bomba do malajskeho boeningu, co priniesol Prazsky cintorin 2014 a co okrem vitaminu c a sody bikarbony lieci rakovinu. skoda
Solo_Kamen, tak som ta asi zle pochopil. ja ze vcera bol program o spiknutiach. tesil som sa, ze sa dozviem ako sa na Diego Garcia montuje jadrova bomba do malajskeho boeningu, co priniesol Prazsky cintorin 2014 a co okrem vitaminu c a sody bikarbony lieci rakovinu. skoda
-
Solo_Kamen
King
Hughito:
ÁNOOO!.
Odhalil si ma, platia ma rusi a práve teraz píšem z pláže na Kryme, cez český proxy server. Vodku tu majú dobrú
jackb: kolko ešte budeš omielat tých 0.4% tém, ktoré tam boly?
ÁNOOO!.
Odhalil si ma, platia ma rusi a práve teraz píšem z pláže na Kryme, cez český proxy server. Vodku tu majú dobrú
jackb: kolko ešte budeš omielat tých 0.4% tém, ktoré tam boly?
a nie je to jedno? ved ty a tranďák ste za slobodu slova 
kazdu taku idotinu jej siritelia oznacia ako zdroj prave vyzierac. nehoda? na tu sa v SV neveri
kazdu taku idotinu jej siritelia oznacia ako zdroj prave vyzierac. nehoda? na tu sa v SV neveri
-
Solo_Kamen
King
Tak dajme tomu, že ešte stále som neprišiel lietadlom s Krymu domov, žeriem boršč a vypisujem tu cez českú proxinu.
Máš slobodu slova, myslíš si teda, že ti teraz len sarkasticky kecám alebo som len spokojný, že som si svoju propagandu odrobil, dojem boršč a smejem sa tým, čo so mnou súhlasia, jaí sú blbí?
Sa vyjadri, prečo si myslíš, že píšem to čo píšem.
Je to celé o verejnej kontrole. Predstav si napríklad, že by do RTVS v relácií s Ficom, Dzurindom, Kotlebom alebo niekým zavolal človek, ktorý by každého z nich neskutočne slovne zotrel argumentami a daný človek by prišiel o tvár a politickú muníciu. Ak sa toto RAZ stane tak ja kašlem na celý Slobodný vysielač.
Je to celé o verejnej kontrole. Predstav si napríklad, že by do RTVS v relácií s Ficom, Dzurindom, Kotlebom alebo niekým zavolal človek, ktorý by každého z nich neskutočne slovne zotrel argumentami a daný človek by prišiel o tvár a politickú muníciu. Ak sa toto RAZ stane tak ja kašlem na celý Slobodný vysielač.
Ta ukrajinska vodka ti musela riadne udriet, lebo prvej casti nerozumiem ani banan 
A kto garantuje, ze ten volajuci nepouzije ani jeden vulgarizmus? Lebo tie smajliky v telke su na to, aby urcili pre aku vekovu kategoriu su programy urcene. V rozhlase to snad oznamuju...
A naozaj netuzim po nicom viac, len svojej neteri zapchavat usi pocas nedelneho obeda ked mame pusteny rozhlas a bezi tam politicka debata...
A kto garantuje, ze ten volajuci nepouzije ani jeden vulgarizmus? Lebo tie smajliky v telke su na to, aby urcili pre aku vekovu kategoriu su programy urcene. V rozhlase to snad oznamuju...
A naozaj netuzim po nicom viac, len svojej neteri zapchavat usi pocas nedelneho obeda ked mame pusteny rozhlas a bezi tam politicka debata...
-
Solo_Kamen
King
dvakrát som upravoval post pred spaním, tak mi to trochu utieklo... Alebo som naozaj chlastal ukrainskú vodku na Krymejackb napísal:Ta ukrajinska vodka ti musela riadne udriet, lebo prvej casti nerozumiem ani banan
Ak je pre teba použitie jedného sprostého slova horšie než to, že sa niekto chová ako hovädo, tak máš trochu zvláštne priority. Rozviedol by som to, ale to by sme museli založit novú tému. Druhá vec je to, že som na SVčku ešte nepočul sprosté slovo pred dvadsiatou hodinou(pokial som nepočúval niečo z archívu).jackb napísal: A kto garantuje, ze ten volajuci nepouzije ani jeden vulgarizmus? Lebo tie smajliky v telke su na to, aby urcili pre aku vekovu kategoriu su programy urcene. V rozhlase to snad oznamuju...