podľa mňa hegy by sa to dalo omnoho lepšie, najprv sa opýtam, si "obmedzený" len na agem ?
lebo v tom prípade by som odporučil tieto alternatívy:
MB: Asrock Z87 Extreme3 - lacnejšia a nič nestratíš
GPU: ASUS/MSI GTX 770 - získaš nižšiu spotrebu, menej generovaného tepla a viac výkonu
RAM: ja by som šiel do 8GB, ak chceš ušetriť, tak Kingston fury, kde je potom výhoda, že sú k dispozícii v bielej, čiernej, modrej a červenej - tam naozaj podľa vzhľadu by som vyberal a hlavne to, že ak by si trval na 16gb, tak by som šiel radšej do 2x 8GB kitu (2x4GB)
CASE: za danú cenu určite by som šiel do Fractalu Define R4 alebo ak by si chcel niečo iné, než "silence-optimized" skrinku, tak len tak ma teraz napadol
http://www.tichepc.sk/PHANTEKS-Enthoo-P ... black.html, samozrejme, že alternatív je miliarda; ani neviem, prečo ma napadol enthoo pro
PSU: nie som fanúšik žiadneho corsair zdroju okrem AX a AXi rady, za danú cenu by som šiel trebárs do Seasonicu S12G-450, čo je výkonom až až až, no okrem toho, že je to gold, tak je to overená kvalita
SSD: ak corsair, tak GTX, čo je zase mimo rozpočet, takže odporúčam netrápiť sa a brať znovu niečo overené v podobe Crucialu M500 120gb za cca 60-65€ alebo v cene toho 128gb corsairu môžeš mať rovno 240gb crucial m500
HDD: nakoniec slečna blacková...to je v poriadku, ak tam budú aj programy/hry, ak to je len na data, tak určite nie black (hreje a hučí) a hlavne, ak budeš neskôr chcieť naozaj stíšiť zostavu, tak ťa prekvapí ako bude hučať black aj z diaľky