Najlepsie je zvyknut si ucit sa so sluchadlami a dobrou hudbou, vtedy sa najlepsie uzavries pred okolitym svetom a mas pokoj
Surodenec - Kazišuk
Re: Surodenec - Kazišuk
Prestuduj si ubytovaci poriadok, u nas to bolo tak, ze si mohol mat navstevu iba na 3 noci tyzdenne. Alebo sa mozes poradit s vedenim internatu, ci sa proti tomu da nejako legalne branit.
Najlepsie je zvyknut si ucit sa so sluchadlami a dobrou hudbou, vtedy sa najlepsie uzavries pred okolitym svetom a mas pokoj
Ja som si musel zvyknut hlavne kvoli hluku z ulice.
Oficiálnou cestou tiež veľa vody nenamútim, chalan je veľký aktivista vo všetkých možných školských krúžkoch a súťažiach, na ubytovacom oddelení dobre známy a obľúbený, za dievča si aj normálne platí, takže tu ani nie je načierno.
No skúsim teda aspoň im znepríjemniť chvíle so mnou, hádam im po čase doklepne, že mi robia 2 a 3 kolesá na fúriku
No skúsim teda aspoň im znepríjemniť chvíle so mnou, hádam im po čase doklepne, že mi robia 2 a 3 kolesá na fúriku
No tak to si v dost blbej situacii, ked tam je baba legalne, tak s tym vela neurobis. Ostava len dohoda a k tej sa ocividne nemaju.
Ale aspon u nas to je tak, ze ked chce niekto mat (legalnou cestou) navstevu na izbe, tak musi prist na ubytovacie oddelenie s nejakym formularom, na ktorom su podpisy zvysnych spolubyvajucich, ze suhlasia s tym aby tam pobudla ta navsteva. Podla mna nieco take musite mat aj vy.
Alebo si tam ty naber dalsich 10 ludi, a henti dvaja snad aspon na chvilu zmiznu
Alebo si tam ty naber dalsich 10 ludi, a henti dvaja snad aspon na chvilu zmiznu
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
presne ako vravi ziegel...platit sice moze, ale stale ma statut navstevy, s ktorou musia suhlasit vsetci ubytovany, cize aj ty...pokial si to ty neschvalil, je ta nacierno a mas plne pravo ju odtial vyhodit... to ci si dotycny aktivista s tym nema nic spolocne, jednoducho porusil ubytovaci poriadok.
Nabuduce mu to povedz posunkovou rečou
toto si musíš vyriešiť sám a nie cez kamarátku , mu rázne povedz že nech oni skusia ísť ku nej na izbu alebo nech ju pretiahne v aute či v kine možnosti je viac a spestria si tak svoj sexualny život,.. Takto sa iba ponižuješ keď s prosíkom za nim ideš a slzami v očiach ako najvačšia nula a blbec ešte sa na tom zarehocú že ako dobre toho paka vytlačili z izby aby si mohli zakefovať a pritom možno že aj na tvojej posteli 
Muffi veď ju šukni aj ty zo 2 tri razy...
Kamarát nekamarát všetko má svoje hranice...
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Prepichni im kondomy.
a onedlho nebudú na izbe traja, ale štyriavonjose napísal:Prepichni im kondomy.
Keď príde aj ďalší spolubývajúci, tak by sa to už rysovalo na slušný grupáč 
Seriózne - aj ja by som to riešil oficiálnou cestou, teda cez ubytovacie oddelenie.
Seriózne - aj ja by som to riešil oficiálnou cestou, teda cez ubytovacie oddelenie.