v období november - február (dátum si ešte presne určím podľa práce), sa chystám naštíviť Jamajku. Keďže sa v tejto sku*venej krajine pracujem (TPP je veľmi sezónna práca, v lete kolabujem - sak si clovek musí na seba zarobiť na celý rok) a ešte sa snažím aj podnikať... som už z tohto naozaj vyčerpaný. Jamajku som si vybral ako jednu z destinácii, ktorá by mala spĺňať moje očakávania. V hre sú stále všetky ostrovy karibiku ako st. lucia, dominika, guadalupe atď. Prípadne Juho-východná ázia. Keďže plánujem vycestovať na cca mesiac tak mám nasledujúce otázky:
1) základná: navštívili ste niekto túto destináciu?
2) navštívili ste nejaký ekvivalent? Ak áno aký a odporučili by ste ho?
3) Aké sú v týchto oblastiach ceny?
4) Odporúčate hlavne pre partie , alebo to môžem dať aj sám (ludia mojho veku ešte nemajú toľko peňazí aby si to zaplatili
5) Zostať na mieste, alebo cestovať (prípadná myšlienka: počas mesiaca prejsť viac ostrovov)
6) samozrejme sa plánujem plnohodnotne začleniť do komunity (dúfam že to chápete, ak nie nazvyme to že som "šmaker" ) - aké mate skúsenosti s týmto.
Ak ma ešte niečo napadne, doplním. Za každú skúsenosť (aj z druhej ruky) som vďačný!