Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Mne sa duel celkom páčil, ale románik medzi Grey Worm a Missandei wtf? Načo je to dobré? Je tam toho toľko z kníh, čím by mohli tú zvyšnú stopáž vyplniť a namiesto toho nám dajú love story vyklešteného chlapa. 
-
qwerty-xyz
ja som ako book reader spokojny, hlasky opakoval, iba mi chybalo a
Spoiler
Then i smashed her fucking head like this.
Spoiler
nahodny divak ktoreho the mountain rozsekol na polky(Alebo usekol hlavu, nepamatam si )
Zaujímavé pozerať na reakcie divákov , toto fakt neočakávali a sú minimálne tak naštvaní ako po Red wedding
Akurát ešte nerozumejú
Akurát ešte nerozumejú
Spoiler
pointe prečo GRRM zabil Oberyna a myslia si že ho zabil len preto aby šokoval
som maximálne šokovaný z toho konca
Spoiler
Oberyn bol sympaťák, som sklamaný a naštvaný, proste nemal umrieť! minimálne nie tak skoro..
Moc namyslený bol 
Spoiler
Ten koniec by mohol byť o niečo lepší ale na konci som tušil, že si bol až príliš istý toho, že vyhrá a aj preto prehral. Urobil chybu, že podcenil toho druhého, mal ho zabiť keď ešte mohol. Ja ľutujem hlavne Tyriona, bude veľká škoda, keď ho popravia.
Tak tá arogancia spočívala hlavne v tom že chcel to priznanie , koniec koncov preto do toho súboju išiel - nie preto aby zachránil Tyriona 
tym sa vlastne otvara cela dejova linia v Dorne 
nemate info, ci sam Pedro poskakoval okolo kopie, alebo to bol kaskader?
nemate info, ci sam Pedro poskakoval okolo kopie, alebo to bol kaskader?
Presne tak
Sám poskakoval , dokonca sa učil Wushu
Sám poskakoval , dokonca sa učil Wushu
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie som čitateľ ale koniec mi hlava stále neberie... Momo napíš mi do ss tu pointu
Sphinx
jackb napísal:tym sa vlastne otvara cela dejova linia v Dorne
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kde by som mal začať čítať aby som sa napojiť na to co už bolo vysielané? Nakoľko už asi nemá význam čítať to co už bolo (resp. Nemám až tak času a nervov na to)
V KL to su posledne Tyrionove kapitoly v Storm of Swords. ale pockaj na koniec serie, to vyzera ze skonci podla knihy. aspon pribeh v KL
mam ale pocit, ze tohtotyzdnovy Theon bol uz Feast for Crows...
Arya, az na ten vylet ku brane je asi tiez podla "planu" ale ku Deany a Jonovi sa neviem presne vyjadrit
mam ale pocit, ze tohtotyzdnovy Theon bol uz Feast for Crows...
Arya, az na ten vylet ku brane je asi tiez podla "planu" ale ku Deany a Jonovi sa neviem presne vyjadrit
Takým spôsobom to podľa mňa ani nemá význam začať čítať. Po prvej sérii ešte áno ale teraz nie. Množstvo vecí sa v knihách odohralo výrazne odlišne, v seriály toho množstvo nebolo ukázané a naopak dosť veľa pridané. Navyše seriál bol točený tak, že už 3. a 4. ssezóne sa odohrávajú udalosti zo 4. a 5. knihy, hoci tobolo točené viac menej podľa druhej polovice tretej knihy. To už buď len dopozeraj seriál a vykašli sa na knihy alebo ich prečítaj od začiatku, takouto kombináciu by si z kníh fakt veľa nemal.Sphinx napísal:Kde by som mal začať čítať aby som sa napojiť na to co už bolo vysielané? Nakoľko už asi nemá význam čítať to co už bolo (resp. Nemám až tak času a nervov na to)
Muffi presne ako vravis, ja som zacal citat sice po prvej serii, ale od zaciatku a nelutujem to, knihy su paradne napisane a len malokedy sa najde aspon pre mna nudna pasaz. A oproti serialu su tak niektore zaujmavejsie casti napriklad pribeh Aryie je ovala lepsi v knihe podla mna. 
Vsak uz budu iba 2 casti a potom rocna prestavka,ci ? Tak to mas casu a casu precitat od zaciatku. Hlavne odporucam sa drzat jedneho prekladu a nestriedat jazyky
joj genialny diel
Aj suboj super. Presne ako niekto pisal, aj ked som cital knihy a poznam dej, stale je to spravene velmi napinavo, ci uz red wedding alebo tento suboj
Tesim sa velmi na posledne dva diely, slubuju kvalitne sceny.
Uf, parádny diel.
Spoiler
Mind = blown.