Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Spokojenost?

Ano
186
63%
Ne
71
24%
Jeste nevim
36
12%

Celkom hlasov: 293

Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kaliovic »

tomexx napísal:Ja si myslim, ze sa tu vytvorila super komunita, ja sam som si nasiel vela kamaratov, ale teraz sa to rozpadne... Viem, ze tu bolo plno dementnych tem, ale co, stacilo do nich neprispievat... Kazdopadne spajal nas ci chceme alebo nie war3z... Teraz sa tu vytvori nova komunita, a bude to len dalsie obycajne forum (dal by Boh aby som sa mylil ;))...
Mas pravdu... Ak si chcem KULTURNE pokecat napr. o filmoch, idem sem:

Kód: Vybrať všetko

http://www.filmklub.sk/f/forums.php
(ked mne sa to code tak paci... :lol: )
A takto bude podla mna zmyslat vela userov...
mit-nick
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mit-nick »

Hojko bol a aj bude NAJ fórum ... za ten krátky čas čo som tu bol, aj mne prirástol k srdcu ...

:aasmile24:

A to že už nebude warez ... myslím si, že ak budete hľadať, tak nájdete :wink:

PS: Pekný prejav hojko :cry:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Bolo to tu uz napisane, ale pridavam sa k nazoru koniec warez=koniec fora. Zostane tu sice este dost ludi (aj ja), ale nebude to uz ten hojko.com co byval. :cry: Skoda...

Hojko.com ruled!!! Rest in Peace! :cry:
Majs0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majs0 »

Takze ja som na fore uz 529 dní, takze som tu skoro od zaciatku, na zaciatku na fore nebolo skoro este nic potom sa forum zacalo rozbiehat a bolo tu asi 500 uzivatelov vsetci boli slusny takmer nikto nespammoval, potom prisiel novy template a na forum pomaly zacali chodit spammeri ktory nemali co robit a stale ich zacalo chodit na forum este viac ktory len hubovali ze je na FTP - 421 ze treba zohnat novy link. A cez leto bola polovica prispevkov spam, takze forum islo dolu vodou, je cas na zmenu je vela inych warez for ktorych admini su radi ze ich najvacsia konkurencia konci s warezom. Ale aj napriek tomu budem forum navstevovat az do jeho uplneho konca - dufam ze to tak skoro nebude.
:wink: hojko.com Forever
hooki4
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hooki4 »

A ja som si cely cas myslel, ze to mazanie warezu je len zly vtip :cry: :weep: :weep:
Akoze, to s tym spamom a hlupymi temami su podla mna len vyhovorky, tie problemy sa dali vyriesit ovela lepsimi sposobmi, vacsina tu uz bola spomenuta. Dost davno som sa tu dozvedel o nejakom warez fore co zalozili niekolki uzivatelia tohto, ale uz si neviem spomenut na adresu, pomohol by mi niekto cez SS?
diaboliq
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa diaboliq »

blazer napísal:Bolo to tu uz napisane, ale pridavam sa k nazoru koniec warez=koniec fora. Zostane tu sice este dost ludi (aj ja), ale nebude to uz ten hojko.com co byval.
linky na warez sa mozu sirit prostrednictvom SZ...potom bude aj forum "ciste" aj uzivatelia spokojny ...napr. niekto zalozi temu o najnovsom CD toho a toho spevaka a na konci povie...ak si chcete podebatovat mimo temu poslite mi SZ...sice neviem ci ho bude potom bavit odpisovat vsetkym ale kde je snaha pomoct komunite tam je aj cesta
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

diaboliq napísal:linky na warez sa mozu sirit prostrednictvom SZ...potom bude aj forum "ciste" aj uzivatelia spokojny ...napr. niekto zalozi temu o najnovsom CD toho a toho spevaka a na konci povie...ak si chcete podebatovat mimo temu poslite mi SZ...sice neviem ci ho bude potom bavit odpisovat vsetkym ale kde je snaha pomoct komunite tam je aj cesta
jj, súhlasím na 100 % ak je ochota ide všetko, je ICQ, sú PM-ky, je MAiL a kopec kontaktov.

Moje :

MAiL : Som ochotný vždy pômocť, prípadne podebatovať o WAREZE, PC, o HOLKÁCH a............ ale dajte najpr vedieť na PM. :wink:
Up
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Up »

mit-nick napísal:Hojko bol a aj bude NAJ fórum ... za ten krátky čas čo som tu bol, aj mne prirástol k srdcu ...

:aasmile24:

A to že už nebude warez ... myslím si, že ak budete hľadať, tak nájdete :wink:

PS: Pekný prejav hojko :cry:
Moja teoria je taka, ze hojkovi niekto napisal, on sa zlakol, ale nezareagoval. Potom si to nechal preist hlavou a toto je vysledok. Ked sa voda ukludni, warez bude iba moderatorov a ty ostatnu vyssiu spolocnost tohoto fora. Problemy s detmi budu vyriesene, vsetci budu radi, lebo jediny kto bude mat chut klabodit tu o blbostiach budu iba ty modi :idea:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

neda mi o5 nereagovat, ludia sa uvedomte, toto forum nie je dobre pre to ze su tu nejake linky ktore tak ci onak najdete fsade dost, toto forum je jedinecne pre to aki su tu ludia, ako dokazu reagovat na temy ktore tu su, z velkej casti vdaka aj adminom, modom a inym ludom co sa o to tu staraju... ak tu nebude warez, ok, je to hojkove forum, respektujte please jeho rozhodnutie a uz prestante knurat...
HAWK!
brejky
Expert
Expert

Príspevok od používateľa brejky »

Dakujem vsetkým moderátorom a adminom za trpezlivost ktorú somnou mali :) Pamätám sa ako som sem prisiel a videl prvy krat forum.Zaregistroval som sa a hned som prisiel nato ze sa tu da aj prispievat:DNevahal som a moj prvy post bol na svete :lol: .Toto bol moj zaciatok s nickom brejkert a s hodnotenim spammer :D Sorry fakt som vtedy prvy krat videl forum a linky na warez.Neskor som sa troska uvedomil(ale len troska) a zacal som sa nieco ucit okolo warezu.Boli to same otazky typu co je to ftp,torrent,ako to stiahnem...:)Ked som sa to ako tak naucil chcel som to otestovat v praxi.Bolo to Feedove ftp :) Chudak tomu som posielal stale spravy ako stiahnem ten film,preco mi to stiahne len 30 %....:D
Neskor sa chcel stat moderatorom na fore(aj sa mi to podarilo ale nie na hojku).TO zasa boli otazky na hojka ako,preco,kedy...no nezlomil som ho :D
Dalej sme mali medzi sebou troska problemy s ...ale to je jedno...
To som zasa spamoval a dostal ban :roll: vzdnikol dalsi a dufam,ze posledny nick brejky.Myslim ze som sa polepsil:)!!Do volnej diskusie som moc neprispieval ale zato som väcsinu cital :) musim sa priznat na 90% som sem chodil za warezom.No uvidime co dalej.Ked tu bude aj nieco pre mna (auta,motorky...)tak sem urcite budem chodit.
Sorry za moju gramatiku,smajliky a pravopis...som este decko

majte sa :)
DIK HOJKO
marceln
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marceln »

podla mna by bolo fajn, warez cast oddelit do druheho fora, proste by bolo super keby sa niekto skuseny podujal na zalozenie warez fora, je uplne jedno co to bude ze forum.. ide o to
aby sa nerozpadla tato komunita
lebo je jedno kde sme, len nech sme tam
proste treba vyhlasit nejake forum kde prejdeme, a kde budeme rozoberat warez, a to je vsetko... a myslim ze hojko proti tomuto by si nemal nic mat.. lebo ti nebudeme spatit forum, jednu temu hadam znesies, a budu vsetci stastni

takze navrh: zalozit temu kde sa dohodneme na akom fore budeme pokracovat o wareze

a tiez by bolo fajn preniest na to forum najdolezitejsie temy... nejake dolezite ebooky, a co ja viem este, proste veci co sa tazko zhanaju...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

marceln napísal:podla mna by bolo fajn, warez cast oddelit do druheho fora, proste by bolo super keby sa niekto skuseny podujal na zalozenie warez fora, je uplne jedno co to bude ze forum.. ide o to
aby sa nerozpadla tato komunita
lebo je jedno kde sme, len nech sme tam
proste treba vyhlasit nejake forum kde prejdeme, a kde budeme rozoberat warez, a to je vsetko... a myslim ze hojko proti tomuto by si nemal nic mat.. lebo ti nebudeme spatit forum, jednu temu hadam znesies, a budu vsetci stastni

takze navrh: zalozit temu kde sa dohodneme na akom fore budeme pokracovat o wareze

a tiez by bolo fajn preniest na to forum najdolezitejsie temy... nejake dolezite ebooky, a co ja viem este, proste veci co sa tazko zhanaju...
jj, naj by bolo ak by nam hojko poskytol celu databazu a ostatne veci by sme uz vyriesili. warezak nedavno zalozil forum, tak to s nim vydiskutujem...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

no ano len to budete musiet platit za hosting :D na freehostingu ti warez zakazu :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Sheep napísal:no ano len to budete musiet platit za hosting :D na freehostingu ti warez zakazu :wink:
1.ano, platit si to budete sami (ja vam nedam ani halier :D )
2.ukaz mi plateny hosting s povolenym warezom,...
To[m]aS
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa To[m]aS »

jj, naj by bolo ak by nam hojko poskytol celu databazu a ostatne veci by sme uz vyriesili. warezak nedavno zalozil forum, tak to s nim vydiskutujem...
:lol: Lol, uz vidim ako by ti tu databazu dal :roll:
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

2Tomexx: nesmazal jsem ti to kvuli zive lince, ale proto, ze odkazy na ostatni fora povolene porad nejsou (a nevim, jestli nekdy budou) :wink:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

ake pravidla som porusil, pytam sa, tym ze som tu napisal jeden podciarknuty textovy retazec??? :?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

jonathan.davis.com napísal:2Tomexx: nesmazal jsem ti to kvuli zive lince, ale proto, ze odkazy na ostatni fora povolene porad nejsou (a nevim, jestli nekdy budou) :wink:
Ja som neuviedol odkaz na forum, max tak na Guugl

PS> Ako vidim Capone a Holubar su uz tam xe xe :lol:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ano nasiel som si tam vlastny upload a navrhol som za to BAN moderatorovi,ktory to tam zverejnil.Porusuje to totiz pravidla
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

No co uz, ale forum hojko je len jedno... Original je len jeden...
Napísať odpoveď