Drobné opravy svojho auta / motorky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Drobné opravy svojho auta / motorky
hrban: Standardne je to naboj s loziskom, ale da sa to kupit aj samostatne. Bolo by fajn napisat este rocnik a motorizaciu, resp. vykon v kW.
-
hrban
Addict
práve pozeral som etku a aj na viacerých stránkach a všade je to len spolu,
ide o 2004, 2.0tdi 16V. motor BKD.
ide o 2004, 2.0tdi 16V. motor BKD.
Hojko trepe, predava sa to spolu ako jeden kus.
-
hrban
Addict
no veď to nenašiel som nikde čisto ložisko a ani neviem ako by som ho tam natrepal 
Na zadnom kolese by malo ist samostatne menit.
Ak by niekto nahodou potreboval diagnostiku v KE na BMW --> SS
.
Pred 5 minútami mi zasviestil ček motora, napojil som obd a naskočila mi chyba p420 účinnosť katalyzátoru príliš malá. Viete čo by to mohlo byť?
-
Fabo
Hardcore addict
rozbity katalyzator, zla lambda, nespravne spalovanie (v zavislosti kolko mas lambd a kde)
Dokonca niekedy to moze byt aj blby benzin, niekde som cital aj nieco o vysokej hladine oleja...
Ahojte,
ako a hlavne cim sa daju co najlepsie vycistit líta kola
.
A ako ich cistite Vy.
ako a hlavne cim sa daju co najlepsie vycistit líta kola
A ako ich cistite Vy.
podla toho ako na tom su... dobre navlhcit a spongiou suhat
skusal som aj pripravky a bezdotykovu umyvaren, ale ruka je ruka..
na toto som aj zabudol.. cital som o tom v pociatkoch, ked to bolo propagovane ako pokus nejakeho chalan z vysokej (?)... ale vypada to dobre
Brat ten čistič od toho človeka bral a bol spokojný.
Nejaky cistic na kyselinovej báze, nitrilové/silikónové rukavice, kuchynská hubka a wapka/hadica/aspon kýbel s vodou. A podľa znečistenia sa mordovať. Inac odkedy som zacal pouzivat vosky na kolesa, vobec sa az tak netrapim ako kedysi hlavne brzdny prach ide dole aj prstom a bez vody...
Po dnešných 300km v aute bez klímy, začínam zase uvažovať nad opravou. Chyba mi tam nejaká tlaková hadica, no servisak mi povedal ze stojí 160€ plus náplne, robota tak to spolu vyjde okolo 200€? Co to je za hadicu? Neexistuje žiadna lacnejšia alternatíva? 160€ za pol metrovu hadicu je trocha moc. Jedna sa o Mazdu 2 (2002).
vies zistit o aku presne hadicu ide? nejaky kod alebo nieco podobne.. skusim sa opytat kamosa co robi klimatizacie...lukas9206 napísal:Po dnešných 300km v aute bez klímy, začínam zase uvažovať nad opravou. Chyba mi tam nejaká tlaková hadica, no servisak mi povedal ze stojí 160€ plus náplne, robota tak to spolu vyjde okolo 200€? Co to je za hadicu? Neexistuje žiadna lacnejšia alternatíva? 160€ za pol metrovu hadicu je trocha moc. Jedna sa o Mazdu 2 (2002).
-
hrban
Addict
ale kde je v klíme hadica ? to sú všetko trubky kovové... tam nie je miesto na hadicu.
dost hlupa otazka, ze kde je hadica... ako urobis pruzny spoj medzi motorom, na ktorom je klimakompresor, ktory vibruje medzi trubkami na kasni, ktore su pevne uchytene?hrban napísal:ale kde je v klíme hadica ? to sú všetko trubky kovové... tam nie je miesto na hadicu.
presne tak, uhadol si. vysokotlaka hadica.. dost nezvycajne na 21. storocie, ze?
Chlapi nemáte dakto tip na niečo, čím namazať tesnenie okolo skla na dverách, aby nepískalo pri sťahovaní okna?