Windows 7
Re: Windows 7
Vcera som si nastavil heslo pre administrativny ucet.No ked zapnem notas,tak heslo pyta od uzivatela homegroupuser$.A ked chcem prihlasit svoj ucet musim zadat aj meno uctu a heslo aby ma prihlasilo.Ako vymazem ten homegroupuser$ ?
Robil som domacu skupinu,skusim ju odpojit no stale je tam homegroupuser$.
Robil som domacu skupinu,skusim ju odpojit no stale je tam homegroupuser$.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim po windows update na ASUS U33J mam po nastartovani windowsu ciernu obrazovku, skusal som aj preinstalovat win islo to v pohode az kym znova neurobilo updaty,,, neviete mi niekto pomoct ?
Neupdatujes aj graficky ovladac?
-
Chalesnik
Medium Professional
nie, cisto updaty spravilo a nechce mi to chodit, ked nedam spravit updaty vsetko je v poriadku,
Urcite? Lebo Windows Update aktualizuje aj graficky ovladac. Skusal si do Googlu hodit tvoj notebook a napisal problem s WU, nenaslo nic? Popripade je riesenie cisty Win a robit updaty tak po par kuskoch, nech zistis, ze ktory to sposobuje.
Ahoj. Chcem si dat na notebook acer extensa 5220 win 7 ale na stránke aceru ( http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/dri ... nsa%205220 )
niesu ovládače na win 7 32-bit. Vedel by mi niekto poradit? Videl som na nete že vela ludi ma na tom ntb win 7, ale nemám istotu... Je to jedna z tých prvých extensii. povodne tam bolo 512mb RAM (ja tam mam 2,5 GB) a vistu home basic
niesu ovládače na win 7 32-bit. Vedel by mi niekto poradit? Videl som na nete že vela ludi ma na tom ntb win 7, ale nemám istotu... Je to jedna z tých prvých extensii. povodne tam bolo 512mb RAM (ja tam mam 2,5 GB) a vistu home basic
Dobrý deň. Pri vypinaní PC sa mi aj trikrát objavia na monitore ikonky a až potom vypne. Kde je chyba, čo robím špatne ? Ďakujem.
anon.. ovládače z Visty by mali fungovať aj na 7ke.. ak nie, skús pohľadať iné verzie notebookov, či nemajú na daný komponent ovládač na 7ku, prípadne potom skús google (ak teda windows update nenájde správny ovládač)
svokor.. aké ikonky?
svokor.. aké ikonky?
-
typek61
Darca
co po mne akoze chce?v zivote mi toto nspravilo.na pocitaci nic taketo nenaskoci.ja uz fakt nemam slov 
-
nika147
Expert
Neviete náhodou niekto ako opravím to, aby mi oznámenie o vírusovej databáze neobjavovalo v strede monitora ale v rohu? Predtým mi to nerobilo, ale hrávam watch doge na nízkom rozlíšení, tak si myslím, že preto je to v strede, ale netuším ako to dostať naspäť na kraj. Dosť mi to v strede prekáža, chcem na niečo kliknúť a sa to tam zrazu objaví. 
nebude stačit to len "potiahnut" do roha?
-
nika147
Expert
Skúšala som, ale nové oznámenie sa zase objaví v strede obrazovky.
Odstrániť anti vírus.
Osobne žiaden nepoužívam už dobré tri roky a žiaden problém. Raz za pol roka si nejaký stiahnem a skúsim pre skenovať pc, no nikdy mi nič nenašlo.
Tusim stlacis tu sipku nadol (vedla X v tom okienku) a tam je moznost nezobrazovat upozornenia na ploche - ak si dobre pamatam.nika147 napísal:Neviete náhodou niekto ako opravím to, aby mi oznámenie o vírusovej databáze neobjavovalo v strede monitora ale v rohu? Predtým mi to nerobilo, ale hrávam watch doge na nízkom rozlíšení, tak si myslím, že preto je to v strede, ale netuším ako to dostať naspäť na kraj. Dosť mi to v strede prekáža, chcem na niečo kliknúť a sa to tam zrazu objaví.
Potiahnutie doprava by malo pomôcť ako tu už bolo spomenuté. Mne to vždy "opravilo" takýto problém.
Chcel by som sa opýtať či môžem predať OEM verziu Windowsu (podľa pravidiel Microsoftu by sa to nemalo) zatiaľ som ho používal na 2 PC a na oboch išiel aktivovať a v pohode šľapal, pôjde teda aj TRETIEMU účastníkovi?
Vďaka !
Vďaka !
OEM licencia je viazaná na dosku takže by to nemalo isť.
caute mam taký menší problém preinštaloval som win 7 cez HDD a všetko prebiehalo ako malo a pri dokončení inštalácie mi vybehla nejaká tabuľka neviem presne že neautorizovaný uživatel alebo niečo podobné a už sami len resetol NB a nechce viac načítať win furt len ukáže Acer potom skočí na čiernu obrazovku kde behá len "_" a znova sa resetne skúšal som aj cez bios obnoviť ale nejde skušal som napaliť na DVD win 7 ale nezačne ho bootovať čo stým môže byť ďakujem za pomoc
-
hojko
Site Admin
V biose treba zmenit bootovanie na DVD mechaniku, vlozit bootovacie DVD, restartnut a opat nainstalovat.
ok už len nájsť návod ako sa to robí dik mochojko napísal:V biose treba zmenit bootovanie na DVD mechaniku, vlozit bootovacie DVD, restartnut a opat nainstalovat.