Energeticke napoje
Re: Energeticke napoje
Noobsz DJ - asi nereagujes na mna, ale mohol by si to napisat, reakcia je hned za mojim prispevkom, takze to tak vyzera.
Tak co, restart ankety nebude? Aj by som hlasoval, ale nemam z coho vyberat, ani moznost ine tam nie je.
Tak co, restart ankety nebude? Aj by som hlasoval, ale nemam z coho vyberat, ani moznost ine tam nie je.
Ten NoLimit tu písal z druhého nicku a reagoval som na neho. Len celý jeho príspevok niekto zmazal a teraz to vyzerá tak, ako keby som trpel samomluvou 
Aha, tak ok, ale ten restart ankety by sa sem hodil...
Tak sme sa zabavili nad tym uzasnym a kuzelnym napojom.
Pred par dnami som si kupik v Tescu novy Hell, biela plechovka, bez cukru, bez aspartmanu. Ale chutovo mi tam nieco chybal, klasicky Hell je lepsi.
Pred par dnami som si kupik v Tescu novy Hell, biela plechovka, bez cukru, bez aspartmanu. Ale chutovo mi tam nieco chybal, klasicky Hell je lepsi.
Neviem, co je na tom smiesne, ze je jediny zdravy a prirodny energeticky napoj na trhu. A pritom ucinnejsi ako mnoho tych nezdravych. Smiesni su skor ludia, ktori odsudia nieco, o com nic nevedia a nikdy to nevyskusali ani len nevideli 
Nech sa paci, recenzia portalu Energy drinks ratings: ucinnost 8,7/10, zdrava alternativa k beznym energetakom....
http://energy-drink-ratings.blogspot.hu ... eview.html
Predpokladam, ze viete po anglicky
Nech sa paci, recenzia portalu Energy drinks ratings: ucinnost 8,7/10, zdrava alternativa k beznym energetakom....
http://energy-drink-ratings.blogspot.hu ... eview.html
Predpokladam, ze viete po anglicky
-
mirak2
Hardcore addict
ja pijem tento: http://energy-drink-ratings.blogspot.sk ... eview.html a ci je zdravy mi je jedno.
Inak načo, resp. pri akých príležitostiach to pijete?
-
mirak2
Hardcore addict
ked idem z prace, mam mat vecer este trening a taha ma na spanok... rehab funguje super, z inych monsterov som mal brutalne vysoky tlak potom
Ziadny Watt nie je v tom zozname, skoda, chcel som porovnat original Watt a Watt Natura.
Tomi123 a preto si sa sem opat registroval, aby si tu presviedcal ludi aky je ten napoj uzasny a skvely? A prave preto sa predava cez MLM, ze?
Prečo radšej neskúsiť úpravu jedálničku/životosprávy? Podľa mňa nie je úplne v poriadku, ak ťa ťahá už po práci spať. Telu niečo chýba.mirak2 napísal:ked idem z prace, mam mat vecer este trening a taha ma na spanok... rehab funguje super, z inych monsterov som mal brutalne vysoky tlak potom
-
mirak2
Hardcore addict
jeden by to nepovedal, ale asi spanok... beriem dlhodobo lieky, ktore maju tlmiace ucinky. a spat 9 hodin stale nemozem.
Heker, je jedno co sa ako predava, dolezite je ci je to dobre alebo nie. Tu recenziu si necital predpokladam, ze mam pravdu ?
A preco mlm ? Neviem. Preco Bill Gates povedal, ze keby zakladal Microsoft opat, isiel by cestou mlm ? Neviem.
Mimochodom, aj Red bull zacinal ako mlm, sranda ze ?
Mirak, prave pre takych ludi je najvhodnejsi, co trenuju. Je dobry na svaly a klby. Nechapem, ako niekto moze pred sportom pit tie chemicke presladene nechcem povedat co.
A preco mlm ? Neviem. Preco Bill Gates povedal, ze keby zakladal Microsoft opat, isiel by cestou mlm ? Neviem.
Mimochodom, aj Red bull zacinal ako mlm, sranda ze ?
Mirak, prave pre takych ludi je najvhodnejsi, co trenuju. Je dobry na svaly a klby. Nechapem, ako niekto moze pred sportom pit tie chemicke presladene nechcem povedat co.
Otázka skôr je, prečo teda ten Red Bull nepokračoval cestou MLM, keď je to taký úžasný spôsob predaja.
Nechcem obhajovat ten produkt co sa predava cez MLM, ani MLM samotne, len sa pokusim odpovedat.pinco napísal:Otázka skôr je, prečo teda ten Red Bull nepokračoval cestou MLM, keď je to taký úžasný spôsob predaja.
MLM je dobre na rychle rozsirenie, ako lacna reklama, ked mal Red Bull uz dostatocny zisk a bol dost rozsireny, uz lacnu reklamu nepotreboval a chcel vyssi zisk, nechcel sa delit s beznymi ludmi. To su mozne dovody opustenia MLM.
Zoberme si take zlavove portaly kde je to podobne, predava sa tam produkt, ludia sa o nom dozvedia, vyskusaju za akciovu cenu - nasledne ak len kazdy piaty zostane vernym zakaznikom, oplati sa im to a ked uz maju dost stalych zakaznikov, uz sa k zlavovym portalom nevracaju - to ale neznamena ze zlavove portaly su zle.
-v robote ked viem ze ma bude cakat este vela prace,pred sportom,vyhybam sa iba pitiu na vecer ci dokonca noc.hughito napísal:Inak načo, resp. pri akých príležitostiach to pijete?
Skoro nikdy ich nepijem ciste ale miesam s vychladenou mineralkou,dzusom,nesladenym cajom a pod.
Mnozstvo akokedy,vecsinou iba 1plechovicu,maximalne dve-ale to iba vynimocne.. Ktore druhy? skoro vsetky,striedam ich,vsetko co je v ponuke od Tesca az po Lidl.
Pocas pisania obidvoch zaverecnych prac, pred oboma statnicami a prijmackami... A teraz v praci ked je prilis busy... a supervizor vidi, ze som nepozorny...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa nemylim, ten odkaz tu uz bol. Ak nie v tejto teme, tak v inej.
mne stači obyčajný hell 0,5L keď mám v škole nultú hodinu - a žijem