Ryan Giggs napísal:To taki si hovoria hraci, ktori si na hranie kupia monitor s obrovskym lagom a odozvou? A este ho aj chvalia? To sa potomnetreba uz nicomu cudovat.
A pokial ide o tu novinku, dat co i len 200 eur za TN moze v dnesnej dobe len idiot. TN uz je zastarala technologia, darmo tam akykolvek vyrobca napise ze je to megasuperhyperspecialny panel. Tam uz sa kvalita neda posuvat nikam, uz je to na strope. Jedine mozes zvysovat rozlisenie. To ale kvalitu obrazu nerobi.
Zjavne mozes porovnavat lebo s tym mas skusenosti ? ci ?
Presiel som zo 120Hz 1ms TN BenQ monitora na PB278Q, jasne ze je poznat ze monitor je o dost pomalsi ale ako vravim po case si na to clovek zvykne..
Mne osobne islo hlavne o kvalitu obrazu a vyssie rozlisenie ked som sa rozhodoval.. a tento monitor bol v tom case jeden z najlepsich v 1440p sfere na hranie kedze podla recenzii mal velmi maly celkovy lag (pixel + signal delay)
Su hry ktore sa mi hrali zle - LoL napriklad tam som citil prilis velky rozdiel chybala tam ta okamzita odozva, ale zvysok stal za to.
Prave preto cakam na tento novy PG278Q pretoze je to jeden z prvych 1440p monitorov urcenych na hranie (a ma G-Sync), samozrejme neda sa porovnavat TN vs IPS a ostatne lepsie panely ale asus slubuje, ze tento TN panel je premiovy a bude mat 8 bit namiesto standardneho 6 bitoveho rozsahu.. verim ze to zvladnu.
PS: Som si isty, ze s tymto pristupom a oznacovanim ludi za idiotov daleko zajdes
DropDead napísal:xhawk...ja mám ZR2740W -_-
a ja už som si vytvoril obraz o tebe...venujem sa týmto veciam už pár rokov a ak podľa teba na gaming nie sú tie dve zostavy do 1k high-end, tak tebe nepomôže už ani svätená voda
Venuj sa comu len chces, mne to je suma fuk.. narvat najlacnejsie komponenty do zostavy vie kazdy, ale tym sa zostava nestava high-end.. nejdem sa o tomto s tebou hadat predpokladam, ze to casom pochopis.. aj ked kto vie, ked uz to robis tych par rokov a stale ta neosvietilo.
PS: Pre teba plati to iste, oznacovat ludi za ovce, to bol jediny dovod preco som na teba vobec reagoval.