Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak wifi zapni a zadaj tam aktuálne heslo
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A dá sa bez odblokovania mobilu vypnúť/zapnúť wifi? U mňá na G2ke nie.. aj keď je pravda, že do tej časti, kde pýta heslo na google, som sa ešte nedostal, či tam sa to dá..

Podľa mňa Ťa spasí jedine rozpamätať si na staré heslo alebo potom obnovenie továrenských nastavení..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľa tohto áno, chalan tam mal rovnaký problém: http://androidforums.com/samsung-galaxy ... i-off.html
i had the same problem problem with my HTC EVO 3D(ICS 4.0) & i solved it without the need of factory reset.

The following method will probably solve your problem:

1.Restart the phone (open the screen lock and press the power button to restart)
2.Let the phone load properly
3.Open the screen lock again... DO NOT TRY TO ENTER YOUR USER NAME OR PASSWORD FIRST.
4.JUST GO FOR THE STATUS/NOTIFICATION BAR it will drop down.now u can turn on the wifi from the status bar.
5. BE CAREFUL - if u first try to enter ur username or pass. and then go for status bar(drop down) it will not fall . so be careful to go for the status bar first.
6. If by mistake u enter the username or password before pulling the status bar, u will need to restart the phone and again follow the above steps.
7. This process will only work once after restart.
Je ale pravda že som to neskúšal, lebo som nikdy nemal zablokovaný android. Ale píše že tam má kitkat. Ja mám jelly bean a ide mi stiahnúť hornú lištu s nastaveniami aj keď je telefon zamknutý, takže teoreticky to dáva zmysel
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Keby šla taká jednoduchá vec ako zapnúť wifi, tak tu ani nepíšem, nad heslom si lámem od včera obeda hlavu a skúšal som všemožné kombinácie (celkovo asi 5 hodín....) Jediné čo ide momentálne s tým mobilom je ho zapnúť, reštartovať, zadať pin kód na sim, tiesňové volanie a zadať mail + heslo a tým končím. Mne by bohate stačilo nejako vyvolať ten kód na zablokovanie obrazovky, lebo ten samozrejme viem.......
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Zdravím, nestretli ste sa dakto s podobným problémom? V albume, a celkovo všade kde je prístup k obrázkom mi začalo ukazovať také obrázky čo by tam byt nemali, hrozne mi to prekáža, nehovoriac o tom že mi takto asi 300 zbytočných obrázkov z aplikácií zálohovalo na Google účet.. Neviete ako to vyriešim?
Prílohy
uploadfromtaptalk1402519118386.jpg
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Niečo sa očividne pokazilo. Pozri, či máš v tých priečinkoch súbor .nomedia
Ak nie tak ho vytvor do každého priečinka, ktorý nechceš mať indexovaný v galérii, hudbe...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A to mam robiť pri každej jednej novej aplikácií?

, //vytvoril som to do zložky android a je to preč.. Vedel som o tom, ale myslel som ze budem musieť do každej jednej zložky s aplikáciou, no našťastie včas ma napadlo urobiť to takto... Diks
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ďalšia vec.. predtým ako som prišiel na CM11 tak mi v pohode fungovalo scroblovanie na last.fm z deezeru, no po prechode to už scroblovat nechce. Používam Simple last.fm scrobler.. Neviete o nejakej alternatíve čo by toto zvládla?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Tiez pouzivam Simple Last.fm scrobbler. Ale v poslednom tyzdni nebezali last.fm servery ani web API a tak neslo scrobblovanie vobec.
sterver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sterver »

Ja používam last.fm a funguje. MoKee OS 4.4 3
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal:Tiez pouzivam Simple Last.fm scrobbler. Ale v poslednom tyzdni nebezali last.fm servery ani web API a tak neslo scrobblovanie vobec.
no hej, ale tá aplikácia by mi to aspoň uložila do scrobble cache keby nemôže práve scroblovat, no neurobí ani to. Pravdepodobne mi nechce detekovat deezer..
Prílohy
uploadfromtaptalk1402762797344.jpg
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nika147 »

Zdravím. neviete náhodou niekto prečo mi v mobile ukazuje, že mám zaplnených 718MB a voľných len 258MB? Ja tomu vôbec nerozumiem. Predtým som mala posťahovné launchre, widgety a iné somariny, všetko som to povymazovala, lebo sa mi po čase mobil spomalil, ale akosi to neuvoľnilo žiadnu pamäť. Mobil je stále spomalený a to v ňom mám len zopár apps čo využívam, niekoľko fotiek a to je asi tak všetko. Pesničky tam mám asi 4, žiadne videá ani hry. Chcela by som ho používať aspoň na volanie, SMS, fb a maily, ale ani plynule písať sa na ňom nedá.
Zaujímavé je, že pri ukladacom priestore mám využitých 718MB, ale pri aplikáciách a v PC mi to ukazuje už 1,9GB. Neviem čo s ním, už nemám čo vymazať, naozaj tam mám len veci čo používam, a keď vymažem 50 fotiek a 4 pesničky, tak to veľmi nepomôže. :/
Prílohy
nechapem mobil.png
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

ja to vidím tak, že 718MB je celková kapacita, ktorú ti telefón povolí využívať (čiže máš 230MB voľných a 488MB využitých)
ostatná pamäť z 2,15GB je určená pre systém

na vyčistenie pamäte je najlepší asi Clean Master ale dávaj pozor čo mažeš (neodporucam mazat cache z google play, lebo mi potom blblo stahovanie aplikacii)

zakázal by som niektoré vstavané aplikácie, ktoré nevyužívaš
a k ďalšiemu zrýchleniu je už potrebný root, prípadne si kúp SD kartu ak ti to mobil podporuje
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nika147 »

Ked som ho kúpila mala som k dispozícii všetko. Celých 2gb. Stahovala som hry a blbosti kým som nemala 50mb voľné a teraz ked som všetko vymazala vyzerá to ako keby som nič nevymazala. Systém je v pamäti telefónu, internú pamäť môžem využívať celú.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

najlepsie bude ked si ho obnovis do tovarenskych nastaveni.urcite sa ti tam nastahoval bordel,vidim to sam na mojej S3.popripade pozri nejaky (uz som sa to naucil pinco :mrgreen: ) cleaner cache pamate
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

otázka: ako je možne že ked otovorim FB prestane pracovať otvorim operu prestane pracovat otvorim glowhockey prestane pracovať wtf?

htc one V
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Plná cache mozno
anon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa anon »

Dnes som si kúpil Nextbook premium HD a v papieroch som nenašiel nič o prvom nabíjaní. Mal by sa nabíjať 24 hodin alebo niečo take ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ nemá technologicky zastaranú baterku (viď mobily 10r a viac dozadu), tak netreba robiť žiadne špeciálne rituály pri prvom nabití.. nabi normálne do 100%..
anon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa anon »

ok diky
Napísať odpoveď