Samsung Tab 3 7.0 SM-T210R ako na Slovenčinu?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Mikos
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Samsung Tab 3 7.0 SM-T210R ako na Slovenčinu?

Príspevok od používateľa Mikos »

Zdravím,

Kamarátka mi dala tento Tablet aby som jej do toho nahodil slovenčinu, ale nikde tam nieje. (Nemám žiadny Android mam iOS aby bolo jasne, že tak trošku tápam kde čo :D) Očakával som to, že to bude mať v nastaveniach prípadne, len sa doťahá (SK) z tých nastavení, ale tak sa nestalo :)

Začal som pátrať a dočasne som jej tam dal aplikáciu z lokalizáciou, ale nepreložilo to všetko len niektoré veci tak som sa rozhodol pre tvrdšie zásahy. Rozhodol som sa, že ho pre-inštalujem celý a nahrám tam Android aj so Slovenčinou, ale neviem ako to je rozdelene alebo na čo sa mám pozerať/zamerať.

Našiel som túto stránku http://samsung-updates.com/device/?id=SM-T210R ,ale nemám tam na výber Slovenčinu.

Tablet bol kupovaný v Palau (USA) preto tam je očividne problém so Slovenčinou a bol už aj v nejakom servise(ešte pred tým než som sa toho chytil ja) kde si s tým nevedeli pomôcť a tak ako ho dostali tak ho aj vrátili aj keď tvrdili, že sa o niečo snažili.(5 dní)

Zatiaľ to funguje na tej Slovenčine ktorú som tam nahodil ako aplikáciu :)

Ďakujem za rady :)
dasti555
Professional
Professional

Re: Samsung Tab 3 7.0 SM-T210R ako na Slovenčinu?

Príspevok od používateľa dasti555 »

http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... elopment-7 Popozeraj tu. Nahodil by som tam nejakú ROM a myslím si že tá by už Slovenčinu v sebe mala mať. (Ale budeš musieť nájsť rom na rovnakú verziu tabletu)
Ale predtým budeš asi musieť spravit root a unlocknut bootloader. (Poprípade počkaj na niekoho rady ešte)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Samsung Tab 3 7.0 SM-T210R ako na Slovenčinu?

Príspevok od používateľa bb5unlock »

pre T210R oficialna SK/CZ ROM nie je (mozno nejaka customROM)
zisti si rozdielly medzi T210 (EU) a T210R (canada)

SK/CZ ROM pre T210 existuje
teoreticky by sa mohlo dala nahrat aj do T210R, prakticky to treba najskor nastudovat, HW rozdiely, referencie inych uzivatelov atd
Napísať odpoveď