Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Máte nejaké obľúbené servery na ktorých hráte? Pozeral som niečo na nete, ale ani na game-monitore ani inde som nič nenašiel.
gamesites co ma z hlavy napadlo
Luborca má dobré DM a potom csportal, ale tam majú ten aim predrbaný slotmi a je to nehrateľné. Okrem toho este fakt ten gamesites, ale tam je dajak málo hráčov stále.
Luborca na ktorej nikto nehrá.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Má niekto niekedy chuť si dať Competitive? Ja som doteraz hral Office, ale nebránim sa ani Italy alebo Overpass. Na Dust2 alebo Nuke ma nikto nenahovorí, netreba sa ani snažiť.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198029989128/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198029989128/
Wow, najlepsia mapa a ty ju nechces hrat -_-
-
Thommas
Addict
Ak myslíš D2, tak si, ehm... radšej nechajme. D2 je nezáživný bordel pre tých, ktorí hrajú len a len tú istú mapu, poznajú všetky kúty a sú (pomenovanie môjho kamaráta) "AWP cunts". Ale. skús mi povedať, čo je na tej mape také fantastické?
-
Nadeo
Guru wannabe
A office hraju iba filthy casuals 
Ohľadne d2 súhlasím s Thommasom, aj keď raz za čas nezaškodí, ale inak... a najlepšie sú tie CS deti, ktoré poznajú len jednu mapu (d2) a preto pri 4/5 vote-och vyhrá d2 a kľudne aj niekoľkokrát za sebou... inak Office je podľa mňa v pohode, a Nuke je prakticky moja najobľúbenejšia "mainstream" mapa
Mainstream mapy su mainstream preto, lebo su najvyvazenejsie. Ziadny tim tam nema extra vyhodu a tak by to malo byt. Ja vacsinou zazivam stredanie dust 2 a inferno, obcas sa pritrafi aj nuke a ani mi to nevadi. Ale ja som uz iba casual hrac, hram na reprakoch a s hudbou v pozadi 
Ja mam najradsej d2, ale nevadi mi ani nuke, inferno atd. Kludne si zahram co pride ale je pravda, ze vacsinou zvitazi d2 v hlasovani...
Tak sa asi k vam pripojim a skusim aj toto csko. Ohladom map co tu hovorite tak u mna su najoblubenejsie Dust 2, Inferno, Nuke, Train celkom mam rad aj Aztec ale najviac mam rad asi Militiu kedze tu som hraval stale na 1.6. Chcel by som sa este opytat ako to je z recoilom v porovnani s 1.6 ? Je silnejsi alebo slabsi ?
-
Thommas
Addict
Len si treba zvyknúť.
Je to troska ina perspektiva
Skusis, a uvidis. Teraz bude Steam summer sale tak mozes pockat, GO bude urcite v akcii.
Ved koli tomu aj do toho idem. 
akcia tak za 1€ by mohlo byť nie? 
Za 1€ určite nebude. Najnižšia cena bola 14. marca a to 2€. Ale to bolo tesne pred LAN akciou Copenhagen Games, Valve si robilo reklamu a lákalo nových hráčov. Ale to si hlavne haxori nakúpili účty. Teraz počas Summer Sale bude asi 50 alebo 75% zľava.
-
Thommas
Addict
Pozeráte Dreamhack? Ide finále, v Na'vi máme aj jedného Slováka. Držme palce!
Pozerame
GuardiaN je vo forme, superov rozbijal s AWP v semifinale jak pan, tak snad mu to vyjde
-
Thommas
Addict
Mal som s ním česť zahrať si 1.6 pred štyrmi rokmi, už vtedy bol veľký machér. Dúfam, že to vyhrajú, totižto stavil som na nich. Na CSGOLounge majú 40:60 pre NiP, čo je podľa mňa blud, ale aspoň vyhrám viac.