Mne pomohlo toto, skús nastavenia -> spresnenie -> všeobecné -> vypnúť "Použiť hardvérové urýchľovanie".uNfEiL napísal:Čaute, minule som si nainštaloval Mozillu a už dlhú dobu ma štve jeden problém...
Stále keď čítam niekde nejaký text, tak sa mi ten text ako keby rozmaže alebo čo... Potom keď to scrollnem, tak je to buď v pohode, alebo nie. Robí mi to aj na FB aj na iných stránkach... V Google Chrome s tým problém nemám.
Nevie niekto čo s tým?
Mozilla Firefox
-
gumb4ll
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mozilla Firefox
Díky moc zatím to ide bez problémov!! K+!
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2014, 19:36)
Dá sa to tlačidlo refreshu stránky nejakým spôsobom premiestniť z pravej strany na ľavú? Už som tak zvyknutý odjakživa a na staršej verzii 28.0 to šlo.
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2014, 19:36)
Dá sa to tlačidlo refreshu stránky nejakým spôsobom premiestniť z pravej strany na ľavú? Už som tak zvyknutý odjakživa a na staršej verzii 28.0 to šlo.
-
Thommas
Addict
Dnes vyšla aktualizácia na 29.0.1 s novým designom. Čo si o ňom myslíte?
-
Soviet
Darca
Mne sa to paci 
Nepaci sa mi a nezvyk. Uvidim casom.
rovnako ako test.. okrem toho je to zatiaľ zabugované a dizajnovo oveľa horšie... nechápem prečo do toho musia neustále vŕtať, na minulý dizajn som si zvykol a úplne mi vyhovoval, mohli by aspoň nechať na uživateľovi nech si zvolí, či chce používať nový dizajn, určite by to nebolo zložité 
A čo vlastne aktualizovali na dizajne vo verzii 29.0.1? U mňa to vyzerá tak isto ako na 29.0.0
Inak.. ako som písal na predchádzajúcej strane, mne sa to páči, jediná chybička krásy je, keď sa človek dostane s otvorenými kartami na viac riadkov. Potom tie oblúky na aktívnych kartách v prvom riadku vyzerajú komicky.
Komu sa nepáči nové Australis, mal by skúsiť toto: https://addons.mozilla.org/sk/firefox/a ... r/?src=api
Inak.. ako som písal na predchádzajúcej strane, mne sa to páči, jediná chybička krásy je, keď sa človek dostane s otvorenými kartami na viac riadkov. Potom tie oblúky na aktívnych kartách v prvom riadku vyzerajú komicky.
Komu sa nepáči nové Australis, mal by skúsiť toto: https://addons.mozilla.org/sk/firefox/a ... r/?src=api
vie mi niekto prosim poradit ako nastavit dlghsi interval cakania na odozvu stranky? myslim to, ze po urcitej dobe Firefox vyhlasi ze sa nepodarilo stranku najst, ja tu dobu potrebujem predlzit ale v nastaveniach som take nic nenasiel, dakujem
The connection has timed out
The server at localhost is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
The connection has timed out
The server at localhost is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Určite cez about:config ..ale je tam milión nastavení, len zistiť, ktoré je to správne.. skúsil by som sa pozrieť na tie, čo obsahujú slovo timeout.. napr. network.http.connection-timeout
about:config
-ma sa ten subor nachadzat v adresari pod Firefoxom? alebo? doteraz som pozeral iba zalozku TOOLS -OPTIONS
-ma sa ten subor nachadzat v adresari pod Firefoxom? alebo? doteraz som pozeral iba zalozku TOOLS -OPTIONS
normálne vo FF to napíš do adresového riadku
dakujem za info,zmenil som hodnotu z 90 na 900,to snad bude stacit

Len či je to tá správna premenná, ktorú treba zmeniť.. 
potrebujem to kvoli jednej aplikacii ktora vyuziva Firefox,zatial som to netestoval,budem az vpriebehu buduceho tyzdna 
-
Waagbistritz69
King
občas mi vypne celý prehliadač, za tým sa zobrazí to reštartovacie okienko ako pri každom chybnom vypnutí a aj chybová hláška, že "plugin container for firefox prestal pracovať," neviete, čo s tým? akurát som si odinštaloval niektoré doplnky, čo nefungovali abo som ich nepoužíval, uvidím, čo to spraví..
//nespravilo to nič
teda s týmto problémom nie
//nespravilo to nič
Ahojte , zmenil som prehliadač a prešiel som zo starej Opery 12.16 na Mozzilu 30.0
Už sa mi podarilo vyriešiť pomocou zásuvných modulov :
- Rýchly prístup
- Trvalý Zoom
Ale ešte je pár vecí čo mi na Mozzile veľmi vadia:
- Ako donútiť Mozzilu aby každú novú kartu otvárala vždy až na konci poradia ??
Napríklad tu na fóre
Som na hlavnej stránke 1. Obsah fóra a chcem si otvoriť naraz viac kariet
- kliknem na Otvoriť odkaz na novej karte a postupne si otvorím viac kariet -- 2. Hardware , 3. Software , 4. Hry a pekne mi ich otvorí za sebou do radu , tak ako ich postupne otváram od 1 do 4. Ale potom nastane pre mňa nepochopiteľná vec. Ak kliknem na otvorenú kartu číslo 2. Hardware a začnem otvárať ďalšie karty zo sekcie Hardware , napríklad Aktuality zo sveta hardwaru , tak mi tú kartu Aktuality zo sveta hardwaru nedá na koniec do poradia ako číslo 5 ale otvorí-strčí ju hneď vedľa medzi číslami 2 a 3 , t.j. medzi kartami 2. Hardware a 3. Software
- Ak je otvorených iba pár kariet , tak mi to vadí tiež ale dá sa to nejak prežiť , ale keď otvorím zo 15-20 , tak je v tom totálny chaos a musím klikať postupne jednu po druhej , hľadať a hádať , kde sa to asi otvorilo (niekde v strede ... )
- Existuje nejaký zásuvný modul , ktorý by defaultne vypol všetky Anotácie na Youtube ??
Mám naištalovaný Adblock Plus , ale ten vypína iba reklamy neviem či sa tam dá nastaviť aj viac ? Zatiaľ tie Anotácie vypínam ručne. Na Opere bolo na to rozšírenie ktoré to vypínalo automaticky , len si nepamätám ako sa to volalo ...
Už sa mi podarilo vyriešiť pomocou zásuvných modulov :
- Rýchly prístup
- Trvalý Zoom
Ale ešte je pár vecí čo mi na Mozzile veľmi vadia:
- Ako donútiť Mozzilu aby každú novú kartu otvárala vždy až na konci poradia ??
Napríklad tu na fóre
Som na hlavnej stránke 1. Obsah fóra a chcem si otvoriť naraz viac kariet
- kliknem na Otvoriť odkaz na novej karte a postupne si otvorím viac kariet -- 2. Hardware , 3. Software , 4. Hry a pekne mi ich otvorí za sebou do radu , tak ako ich postupne otváram od 1 do 4. Ale potom nastane pre mňa nepochopiteľná vec. Ak kliknem na otvorenú kartu číslo 2. Hardware a začnem otvárať ďalšie karty zo sekcie Hardware , napríklad Aktuality zo sveta hardwaru , tak mi tú kartu Aktuality zo sveta hardwaru nedá na koniec do poradia ako číslo 5 ale otvorí-strčí ju hneď vedľa medzi číslami 2 a 3 , t.j. medzi kartami 2. Hardware a 3. Software
- Ak je otvorených iba pár kariet , tak mi to vadí tiež ale dá sa to nejak prežiť , ale keď otvorím zo 15-20 , tak je v tom totálny chaos a musím klikať postupne jednu po druhej , hľadať a hádať , kde sa to asi otvorilo (niekde v strede ... )
- Existuje nejaký zásuvný modul , ktorý by defaultne vypol všetky Anotácie na Youtube ??
Mám naištalovaný Adblock Plus , ale ten vypína iba reklamy neviem či sa tam dá nastaviť aj viac ? Zatiaľ tie Anotácie vypínam ručne. Na Opere bolo na to rozšírenie ktoré to vypínalo automaticky , len si nepamätám ako sa to volalo ...
-
audiotrack
VIP
nové karty otvára za záložkou ktorá ich otvára. Ak ich chceš otvárať vždy na konci, tak:
1) do adresného riadka kde píšeš url napíš about:config
2) potvrď že budeš opatrný
3) do vyhľadávania hore zadaj browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent
4) dvojklikom zmeň na false
addon do youtubu asi nie je, ale ak áno, sem s ním
1) do adresného riadka kde píšeš url napíš about:config
2) potvrď že budeš opatrný
3) do vyhľadávania hore zadaj browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent
4) dvojklikom zmeň na false
addon do youtubu asi nie je, ale ak áno, sem s ním
audiotrack - paráda , funguje to
posielam K 
A to rozšírenie čo vypne Anotácie som tiež našiel , volá sa CleanTube
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/a ... e/?src=api
Dá sa v ňom nastaviť mnoho vecí a kompletne si prispôsobiť Youtube k svojmu obrazu
A to rozšírenie čo vypne Anotácie som tiež našiel , volá sa CleanTube
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/a ... e/?src=api
Dá sa v ňom nastaviť mnoho vecí a kompletne si prispôsobiť Youtube k svojmu obrazu
myslim ze aj Youtube Center to dokaze
-
Waagbistritz69
King
fajný addon Calomel SSL Validation som si stiahol.. ani som predtým nevedel, že hojko má SSL