PlayStation 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: PlayStation 4

Príspevok od používateľa rochedo »

Zatial som na Amazone nevidel akciu na digitalky. Ale ak mas aktivovany Gold ucet, tak na PSN sem tam zvyknu byt akcie (avsak nie take vyrazne ako napr. na Steame.)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ked mas PS+ ucet, kazdy mesiac mas zadarmo minimalne 3 hry. V 90% su to Ackove tituly a mas ich na dobu pokial mas PS+ ucet. PS+ stoji na rok nieco okolo 50eur. Ak toto nie je dostatocne velka zlava tak ja uz neviem co.
Ale inak byvaju aj velke zlavy. Staci pozriet PS Store. Vyhoda digitalnych klucov pri PS je ta, ze za cenu jednej kupis akoby 2 hry. Vola sa to ze slot. Cize kupis slot pre teba a potom mas este jeden volny slot ktory mozes niekomu darovat/predat, to je na tebe.
Takto vela ludi kupuje hry.
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

Cawte :smt006 Nedavno som kukal E3 a celkom dost ma zaujala ta krabicka s nazvom Playstation TV.Pokial som dobre pochopil tak to sa da natom streamovat hry z PS 1,2,3 a aj PS 4 ? Dajme tomu ze si kupim nejaku hru cez PS Store a potom sa mi to bude streamovat hra cez net alebo ci sa mi to ulozi cela hra na tu pametovku ?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

to si asi zle pochopil. ono to je vlastne neprenosna verzia ps vity, aby si hry z nej mohol hrat na tv. streamovanie hier bude zabezpecovat sluzba playstation now, ktora je este v closed beta verzii. stahovat sa ti nebude nic, vsak ked je tam napisane, ze to streamuju, tak to bude stream. ma to buducnost, ale byt tebou pockam do prvych testov nasich hernych magazinov, aby bolo jasne, ci to bude u nas fungovat bez problemov a ci sa to vobec oplati kupovat.
lekoklatik
VIP
VIP

A silne pochybujem ze take nieco bude na svk podporovane, kedze svk nema podporu ani PS Store (co je smutne)...
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

lekoklatik:Noo sak toto je natom najhorsie :( Toto Sony sa strasne dusovali ze po vydani PS 4 bude oficialne podporovane PS Store na SVK a stale nikde.Noo nasrat im do huby treba za taku podporu.Ti sikmooky magori by sa mali co najskor spametat,lebo takto pridu o fanusikov.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

ps store ma byt tento rok na svk, nie?

tusimze niekedy pred vianocami 2013 som to cital na nete..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Hej, slubovali to na tento rok. Ale to iste slubovali uz aj predtym.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Takže koncom októbra sa dostanem k nejakým peniazom, že za 400€ si viem urobiť radosť a nebudú ma mrzieť ani chýbať.
Stále však nie som úplne presvedčený že PS 4 sa mi oplatí oproti PS 3 (zvažujem kúpu tiež)
Zatiaľ tam nie je ani jedna hra za ktorú som ochotný vyvaliť 30-50€ a popravde je tých hier je tam absolútne minimum.
Očakávam veci ako Elder Scrolls Skyrim, ale pripravuje sa len multiplayer verzia, čo zatiaľ pre mňa nie je úplne zaujímavé. NHL ani chýru ani slychu, hlavne že všelijaké sračky ako NBA, FIFA a podobne už sú. Mortal Kombat vyzerá zaujímavo ale bude až o rok... Fallout, God of war, Red dead redemption a podobné veci nič. Killzone, Battlefield a Watch dogs absolútne mimo mňa, ešte ako tak sa mi pozdáva Last of us.
Podpora Slovenska zatiaľ tiež nula bodov...

Zároveň sa ale bojím, že kúpim 3-ku a za rok nebudú žiadne nové hry.

Oplatí sa ísť do toho, lebo po nejakých recenziách a prieskume na nete už nie som úplne presvedčený, že PS 4 bude rovnaká pecka ako 3.

Posledná vec, mám len starší LCD LG 37LH3000 je to adekvátne PS4? netreba neco lepsie?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Nhl 2015 bude tento rok na ps4/xbox one takze neviem o com hovoris. Nba 2k je neskutocne perfektny basketball a aj mna ako nie prilis velkeho hraca basketballu drzi. Ps4 a Xbox one budu plnohodnotne konzoly az ked na ne zacnu vydavat exkluzivity Xbox one - Halo cela seria + neskor Halo 5, Forza 6 (5 je podla mna slabsia takze ju neberiem ako skvelu hru) , Gears of war atd. Ps4 - Gran turismo Mlb the show, little big planet atd.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

begbee, nemusis hned davat 30-50 eciek na hry na ps4 .. na zaciatok postaci aj playstation plus, co ta vyjde na nejakych 50 eur rocne(!) a mas zarucene, ze kazdy mesiac mas nejake hry zdarma. Tusimze ze to su 2x ps3, 2x ps vita a 1x ps4. Obcas daju nove pecky, obcas nejake indie tituly.
Teraz napr je to na ps3 crysis 3, proteus a ps4 Fez a Road not taken..

http://blog.us.playstation.com/2014/07/ ... me-lineup/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

UN2552 napísal:Nhl 2015 bude tento rok na ps4/xbox one takze neviem o com hovoris. Nba 2k je neskutocne perfektny basketball a aj mna ako nie prilis velkeho hraca basketballu drzi. Ps4 a Xbox one budu plnohodnotne konzoly az ked na ne zacnu vydavat exkluzivity Xbox one - Halo cela seria + neskor Halo 5, Forza 6 (5 je podla mna slabsia takze ju neberiem ako skvelu hru) , Gears of war atd. Ps4 - Gran turismo Mlb the show, little big planet atd.
a) bude, ale ešte nie je... a konzola už rok vonku.
b) na basket môžem zvysoka kakať, absolútne ma nezaujíma
c) samozrejme, exkluzivity...

Wishmaster napísal:begbee, nemusis hned davat 30-50 eciek na hry na ps4 .. na zaciatok postaci aj playstation plus, co ta vyjde na nejakych 50 eur rocne(!) a mas zarucene, ze kazdy mesiac mas nejake hry zdarma. Tusimze ze to su 2x ps3, 2x ps vita a 1x ps4. Obcas daju nove pecky, obcas nejake indie tituly.
Teraz napr je to na ps3 crysis 3, proteus a ps4 Fez a Road not taken..

http://blog.us.playstation.com/2014/07/ ... me-lineup/
Máš síce sčasti pravdu, ale kým na PS3 je tam Crysis 3, čo by som si zahral, tak na PS4 sú to nejaké stromčeky a 8bitová grafika... na to predsa nebudem kupovat next-gen konzolu za 400 eur a ešte platiť predplatné.
__
Keď nad tým uvažujem ekonomicky, tak stále sa oplatí zobrať najviac
#1 PS3 - :plus: hafo hier za malý peniaz, multiplayer zadarmo.. :minus: podpora MP môže skončiť už na budúci rok (2016)
#2 Nintendo WiiU - :plus: unikátne ovládanie, multiplayer zadarmo, cena, hry ktoré si viem v obývačke zahrať aj s partnerkou :minus: väčšinou infantilné hry resp. min. s infantilnou grafikou, hrozí, že o také 2 roky na ňu bude vychádzať minimum non-nintendo AAA titulov
#3 PS4 :plus: grafika, budúcnosť zaručená :minus: cena, MP, málo zaujímavých titulov (nepotrebujem prejsť všetky Killzone, Wolfenstein, Sniper, Cod, BF, keď je to na jedno kopyto)

Ešte raz, Skyrim na PS4 nie je a neviem, či to online zachráni., strašne sa mi páči ZombieU na WiiU alebo aj Monster Hunter Ultimate, ktorá aj do budúcna skrýva v konzole fakt super potenciál...
Na PS4 som ochotný momentálne zainvestovať jedine do Last of Us a NHL15. A to sa mi zdá málo na to, že konzola už bude rok vonku.
lekoklatik
VIP
VIP

Pockaj cize ty chces aby sme ta v tejto teme presvedcili o tom ze je lepsie si kupit PS4 ako PS3?

Mam PS3 a aj tak chcem kupit PS4, avsak s tym, ze si tiez necham PS3. Pre mna je to este stale plnohodnotna konzola s mnoznstvom hier ktore chcem vyskusat i ked na hranie uz nemam tolko casu ako kedysi, takze to moze kludne trvat aj 5-6 rokov kym sa konecne dostanem k napr. takej MGS collection.

Keby som vsak PS3 nemal a ja osobne by som si vyberal medzi PS3 a PS4, urcite by som siahol po PS4.
PSPlus ucet je 50 eur Rocne. Kazdy mesiac dostanes na 100% minimalne jednu hru. za rok dostanes na 100% minimalne 3 hry ktore by si kupil za 40-50eur. Kazdy den mas s PSPlus uctom zlavnene ceny hier oproti nePLUS uctom. Co sa tyka multiplayeru, ten mna osobne moc nezaujima, ozeliem ho, ale pri PS4 je nutne mat PSPlus ucet ak chcem MP vyuzivat a kedze je to len 50eur rocne, tak je to pre mna dalsi "bonus".

Paci sa mi napad s jackom na sluchadla na ovladaci, paci sa mi vykon PS4 a tym padom teda aj grafika. Na PS3 sa dokazem tiez plnohodnodnotne zahrat s takou grafikou aku PS3 poskytuje, ale preco si neuzit rovnaku hru krajsie, ked je moznost.
Hry su a este budu. Teraz das 450eur za PS4 s PSplus uctom alebo nejakou hrou. Kym si nasetris/budes ochotny kupit dalsiu hru, prejde mesiac, dva (v mojom pripadne kludne aj 3 ci 4 mesiace) pride dalsiu zaujimava hra. Podla tvojich prispevkov sudim ze si uz vyrastol z cias ked si chcel mat kazdu hru ktora sa len dala a teraz si vyberas tituly ktore ta naozaj zaujimaju.
Podla coho osobne sudim ze hry pridu? Nuz zacina to predajnostou a pochvalami ktore PS4 zatial zozbierala. Tak isto kvoli studiam ktore remastruju na PS4, lebo je to proste biznis a ludia kupuju PS4. Ked to nevydaju tento rok, mozno o rok. A ked nie ani o rok, tak urcite pride nieco minimalne take dobre ako tvoj milovany Skyrim.

Podla mojho nazoru je PS4 fajn investicia. Za rok ci dva si mozes PS3 dokupit za 100eur. Alebo si kup aj PS3 a PS4 teraz plus jeden Plus ucet (jeden plati na obe konzole) a zabavaj sa. Trosku sa buchnes po vrecku ale vyriesis dilemu.

A ked chces wii u tak to chces podla mna nieco uplne ine ako je PlayStation...

btw sak z tych hier si musis minimalne 2 vybrat, ktore budes hrat aspon 2-3 mesiace.
http://www.ps4playstation4.com/PS4-Games
Teda neviem aky si gejmer. Popis sa trosku ohladne hrania :)
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ono treba si uvedomit, ze PS3 je tu kolko ? 10 rokov ? Ktovie kedy pride dalsia generacia. Teraz tych hier nie je este moc, to je pravda, ale ten pomer PS3/PS4 sa bude postupne preklapat k PS4 a o rok ,dva budes tak ci tak kupovat 4rku. Osobne by som uz teraz 3jku nekupoval.

Rovnako si nejako neviem predstavit, ze si dnes kupim starsiu PS3 hru - povedzme 2-3 roky staru. Tie, ktore som naozaj chcel som uz presiel a je to aj tak max par titulov rocne (3-5 hier) Na viacej aj tak nemam cas alebo chut.

Na jesen/zimu tiez kupim PS4 asi - ked pride nejaky zaujimavy titul - uz pre Last of us rozmyslam, ale asi pockam tiez az na NHL. A bude mi tu kysnut ta masinka par rokov, sem tam len dokupim novy hit. PS3 postupne zapadne prachom, pochybujem ze este kupim novu PS3 hru
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Aky som gamer? Posledných 5 rokov negemblim vôbec nic. Predtým som pol života strávil pri total War: rome a medieval 2. Druhu polku pri oblivione a tretiu pri NHL :D
Asi tu ps4 zoberiem , ale láka aj wiiu cenou a možnosťami dostať do toho aj priateľku
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

btw NHL15 ma release date uz o mesiac 9. sept.
kochones
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kochones »

chcem sa spytat, ak si kupime 2 kamarati 1 hru na master a secondary ucet je mozne hrat naraz online?

Diky.
lekoklatik
VIP
VIP

Ano je to mozne, ale len s digitalne zakupenou kopiou hry.
http://community.us.playstation.com/t5/ ... p/42943013
kochones
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kochones »

lekoklatik napísal:Ano je to mozne, ale len s digitalne zakupenou kopiou hry.
http://community.us.playstation.com/t5/ ... p/42943013
Dik moc.
lekoklatik
VIP
VIP

@begbeee: NHL15 je uz asi vonku teda http://www.easports.com/nhl/news/2014/n ... ent-update :)
Napísať odpoveď